Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cele mai bune filme de comedie în 2016 – topul comediilor tari

Ultima modificare: 29 Iul 2016


Următoarea perioadă se anunţă una plină de veselie în sălile de cinema din România, datorită numeroaselor filme de comedie anunţate. În acest articol vom vorbi tocmai despre cele mai bune filme de comedie aşteptate pentru acest an.

Spre deosebire de alţi ani, numărul comediilor programate să apară la cinema nu este chiar atât de mare, însă există câteva titluri foarte atractive care vor umple sălile şi vor genera râsete în hohote alături de prieteni.

ANUNTURI

În plus, există unele filme de comedie care pot fi catalogate şi drept filme de acţiune prin prisma poveştii din spatele lor, în timp ce altele sunt filme de animaţie cu eroi deja îndrăgiţi de cei mici.

Indiferent ce tip de comedie îţi place, suntem sigur că vei găsi câteva filme interesante la care să râzi alături de prieteni în acest an. Prin urmare, citeşte în continuare principalele detalii ale filmelor de comedie şi vezi cele mai noi trailere cu filme de comedie.

Cele mai bune filme de comedie din 2016:

Anul 2016 este bogat în filme de comedie, însă noi am făcut o selecţie reprezentativă pentru a-ţi uşura misiunea de a alege peliculele potrivite. Reţine că pe parcursul anului ar putea fi anunţate şi alte filme de comedie pe care nu le regăseşti pentru moment în această listă.

Dirty Grandpa – premiera în 5 februarie 2016

Robert de Niro nu este la prima experienţă de rol de bunic în filmele de comedie. După seria “Un socru de coşmar” şi “Doi cuscri de coşmar”, celebrul actor american revine în Dirty Grandpa în rolul unui fost general de armată cu înclinaţii uşor… perverse. El pleacă spre Florida împreună cu nepotul său, interpretat de Zac Efron, chiar înainte de nunta acestuia. Cei doi vor trece printr-o serie de peripeţii care vor pune la încercare abilitatea tânărului de a reveni înapoi acasă pentru căsătorie.

Zoolander 2 – premiera în 12 februarie 2016

Au trecut 15 ani de la primul film Zoolander, însă cei doi protagonişti sunt gata să revină în acţiune. Derek şi Hansel trebuie să lupte din nou împreună, de data aceasta împotriva maleficului Mugatu, care nu vrea altceva decât să distrugă lumea. Pentru a reuşi în această misiune dificilă, cei doi vor trece prin tot felul de peripeţii, iar pe ecrane va apărea la un moment dat şi Penelope Cruz.

The Brothers Grimsby – premieră în 4 martie 2016

Sebastian şi Nobby sunt doi fraţi care au fost despărţiţi la naştere. Nobby s-a transformat într-un huligan cu 9 copii, însă atunci când află locaţia fratelui său decide să plece în căutarea lui. Ce nu ştie Nobby este că Sebastian este un spion al serviciilor secrete britanice aflat într-o misiune pentru salvarea lumii. Pentru a rezolva misiunea, Sebastian realizează că are nevoie de fratele său mai puţin intelectual, ceea ce va genera multe hohote de râs în sala de cinema.

ANUNTURI

My Big Fat Greek Wedding 2 – premiera în 1 aprilie 2016

Îţi aduci aminte de filmul “Nuntă a la grec?”. Nicio problemă, a apărut în 2002. Filmul care continuă acea poveste îi arătă pe Toula şi Ian la casa lor, cu o adolescentă de crescut şi cu numeroase alte probleme de căsnicie. Şi, pentru ca aceste lucruri nu erau suficiente, cuplul trebuie să treacă printr-o nouă nuntă a la grec, doar că aceasta este mai mare.

#Selfie69 – premiera în 13 mai 2016

Roxi, Yasmine şi Ana sunt cele trei fete care, în primul film Selfie, s-au distrat la mare înainte de BAC. Acum, cele trei se reunesc şi fac un pariu nebunesc: care dintre ele se va mărita într-un interval de numai 3 zile? Dacă ţi-a plăcut prima parte din 2014, aproape sigur merită să mergi la cinema pentru a vedea cum continuă aventurile celor trei fete. Încă nu avem trailer, aşa că te lăsăm în compania celui de la primul film al seriei.

Neighbors 2: Sorority Rising – premiera în 20 mai 2016

Cum poţi deţine controlul în cartier când lângă tine se mută noi vecini care îţi fac viaţa un coşmar? Vom afla în acest film de la Mac şi Kelly, care au deja experienţă în acest domeniu. Totuşi, de data aceasta, noii vecini sunt mai greu de impresionat, astfel că Mac şi Kelly trebuie să apeleze la ajutorul unui fost vecin pentru a-i convinge pe noii locatari să plece din cartierul în care tocmai s-au mutat.

Central Intelligence – premiera în 1 iulie 2016

Nu, nu este un film de acţiune, oricât de înşelător sună titlul. Este povestea vieţii unui contabil care, după ce se reîntâlneşte cu un prieten prin intermediul Facebook, se simte atras să intre în lumea spionajului internaţional. Nu este însă nici pe departe potrivit pentru o astfel de carieră, motiv pentru care comite numeroase greşeli care îl pun în ipostaze amuzante.

1 comentariu

  1. Andrei

    Februarie 12, 2016 la 14:18

    Desi a trecut vremea, in caz ca va ganditi sa faceti un top si cu filme de comedie pe 2015, recomand sa treceti in lista si Vacation (2015) daca nu aveti altele mai bune la indemana.
    L-am vazut de 2 ori zilele astea. Nu o fi el cel mai rasarit film, dar are niste faze la care am ras copios.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.