GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Orange TV – Televiziune HD prin satelit de la Orange – preţ, păreri

Orange, cel mai mare operator de telecomunicaţii din România după numărul de utilizatori, a intrat pe piaţa televiziunii prin satelit (DTH) cu o ofertă semnificativ mai bogată decât propunerile rivalilor de la RCS&RDS, UPC sau Romtelecom.

Serviciul este cunoscut sub numele de Orange TV, iar cea mai diversificată ofertă include un pachet cu 100 de posturi TV, dintre care nu mai putin de 42 de posturi sunt transmise în format HD.

Ce posturi TV are Orange TV?

Pe lângă oferta practic completă din trusturile Pro TV şi Intact şi televizunile generaliste mici care cu greu pot fi atractive pentru pasionaţii de gadgeturi care ne citesc, grila de programe pentru Orange TV va include şi câteva canale interesante, preponderent documentare, cum ar fi cele din portofoliul Discovery, dar şi Naţional Geographic, History sau BBC Knowledge.

Printre posturile care vor fi transmise în format HD se numără Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, National Geographic Wild HD, Viasat History HD sau History HD.

Segmentul care suferă cel mai mult în oferta Orange TV este, fără îndoială, cel sportiv. Practic, oferta este limitată la Sport.ro, GSP TV, Eurosport şi Eurosport 2, însă ultimele două pot fi receptionate si in format HD.

Cele mai multe competiţii sportive sunt însă transmise de Digi Sport, televiziune aflată în portofoliul RCS&RDS, şi Dolce Sport, care aparţine de Romtelecom, astfel că este greu de crezut că acestea vor fi incluse în grila Orange TV din cauza concurenţei dintre operatori pe această piaţă.

Cât costă Orange TV?

Preţurile de bază pentru Orange TV sunt comparabile cu cele solicitate de ceilalţi mari operatori din domeniu, însă operatorul de telefonie are avantajul unei grile de programe care include un număr semnificativ mai mare de posturi HD. Practic, Orange se adresează în special utilizatorilor care deţin televizoare HD şi care sunt dezamăgiţi de ofertele actuale ale celor de la RDS, UPC sau Romtelecom.

Pachetul de bază pentru Orange TV este Local HD care costă 5 euro pe lună şi îţi oferă acces la 36 de posturi, dintre care 6 în format HD, în timp ce pachetul Universe HD propune 95 de posturi TV cu 37 de posturi HD pentru 12 euro pe lună. În plus, există o opţiune specială SuperNights cu cinci posturi TV pentru adulţi, toate în format HD, care costă 2.5 euro pe lună.

De asemenea, abonaţii la serviciul de telefonie mobilă Orange primesc o reducere permanentă de 20% din valoarea abonamentului dacă au un singur SIM sau 30% dacă deţin două SIM-uri. Iată preturile complete pentru serviciile oferite de Orange TV:

PachetCanaleCanale HDPret lunarAbonat, 1 SIMAbonat, 2 SIM
Local HD3665 euro4 euro3.5 euro
World HD65198 euro6.4 euro5.6 euro
Universe HD953712 euro9.6 euro8.4 euro
SuperNights HD552.5 euro

Echipament necesar

Pentru a recepţiona Orange TV ai nevoie de un echipament alcătuit din receiverul Samsung SHD 85, TV card şi kit de antenă. Cardul TV este un card cu cip care se introduce în fanta specială a receiverului şi permite decriptarea semnalului TV, în timp ce antena TV are dimensiuni reduse faţă de concurenţă, fiind mai uşor de pozionat. Chiria echipamentului costă 3 euro pe lună, în timp ce pentru un receiver suplimentar trebuie să achiţi lunar alţi 2.5 euro.

Receiverul pe baza căruia urmăreşti posturile TV este gratuit în cazul în care te abonezi la Orange TV pentru o perioadă de 24 de luni, iar pentru un receiver suplimentar trebuie să plăteşti o taxă de activare 10 euro.

De asemenea, există o taxă de 20 de euro pentru instalarea serviciului şi o altă taxă de 20 de euro pentru activarea serviciului. Prin urmare, un client trebuie să plătească taxe de 40 de euro la contractarea serviciului, fără să luăm în calcul şi eventuala plată a receiverului.

Asa arata echipamentul pentru receptionarea Orange TV

Asa arata echipamentul pentru receptionarea Orange TV

Ca simplu exerciţiu, iată preţurile solicitate de Orange pentru acest serviciu în alte ţări:

 • în Franţa trebuie să plăteşti 45-90 de euro pe lună în funcţie de varietatea pachetului, care poate ajunge până la 160 de canale şi include şi internet
 • în Slovacia, preţurile pornesc de la 20 de euro pe lună pentru un pachet complet de internet, telefonie şi televiziune cu 62 de canale, dintre care 13 în format HD
 • în Spania, tariful minim este de 24 de euro pe lună pentru 55 de canale TV
 • în Belgia, acolo unde Orange activează sub brandul Mobistar, preţul este de 21 de euro pe lună pentru 250 de posturi TV şi radio, dintre care 30 în format HD
 • în Polonia, preţurile pornesc de la 59 de zloţi pe lună, adică aproximativ 14 euro pe lună, însă pachetul complet costă 159 de zloţi pe lună, adică circa 38 de euro pe lună
Orange va intra in curand pe piata televiziunii prin satelit

Orange va intra in curand pe piata televiziunii prin satelit

Orange TV, disponibil pe PC şi tablete

Unul dintre marile avantaje ale serviciului Orange TV este că unele posturi incluse în grilă pot fi urmărite şi pe calculator, iar printre acestea se numără canale documentare precum Discovery şi Viasat History, dar şi posturile sportive Eurosport şi Eurosport 2.

În plus, începând din luna septembrie aceste canale vor putea fi vizionate şi pe tablete cu conectivitate 4G.

Conectivitatea setbox-ului Orange TV

Conectivitatea setbox-ului Orange TV

Ce operatori oferă televiziune prin satelit?

În prezent, RCS&RDS, UPC şi Romtelecom deţin 90% din numărul de abonaţi ai serviciilor de televiziune prin satelit. Iată pe scurt ofertele acestora:

 • RCS-RDS oferă televiziune prin satelit la preţuri cuprinse între 15 şi 33 de lei pe lună. Pachetul cel mai bogat include 81 de canale, însă unul singur este în format HD (Digi 24 HD)
 • UPC activează pe acest segment prin brandul FocusSat şi solicită minim 26 de lei pe lună pentru pachetul de bază, la care se adaugă diverse pachete suplimentare. Pachetul complet costă 60 de lei pe lună, iar pachetul HD cu 11 posturi în format HD trebuie achiziţionat separat pentru 10 lei pe lună.
 • Romtelecom cere 26 de lei pe lună pentru pachetul de bază, care include 63 de canale, dintre care trei canale HD, şi 53 de lei pe lună pentru pachetul cel mai bogat cu 99 de canale şi tot trei HD. Poţi cumpăra şi un pachet suplimentar HD cu 4 canale HD pentru 20 de lei pe lună. 
Orange TV va avea cel mai mare numar de canale HD din oferta operatorilor de televiziune prin satelit

Orange TV va avea cel mai mare numar de canale HD pentru televiziune prin satelit

Ce potenţial are Orange TV?

Oferta propusă de Orange este de departe cea mai diversificată ca număr de canale şi număr de posturi disponibile în format HD. Dacă un număr atât de mare de canale regăsim şi în oferta de top a celor de la Romtelecom, niciun alt operator nu oferă aproape 30 de canale în format HD. În acelaşi timp, Orange TV are o ofertă modestă de canale de sport, lucru care va îndepărta o parte dintre potenţialii clienţi.

Datorită preţului relativ scăzut solicitat pentru acest serviciu, Orange are potenţialul de a găsi numeroşi clienţi, mai ales că exista şi oferte personalizate pentru cei care folosesc deja telefonia mobila a francezilor.

Totuşi, este greu de spus care va fi impactul Orange TV în marile oraşe, acolo unde predomină televiziunea prin cablu şi cea digitală, însă în localităţile mai mici şi în zonele fără acoperarire terestră poate reprezenta o soluţie atractivă, în special pentru cei care nu sunt încă abonaţi la o altă companie.

Mai multe detalii despre Orange TV sunt disponibile pe site-ul oficial al operatorului.

Daniel este Senior Editor la Giz.ro. Scrie prezentări şi ghiduri tematice despre telefoane, tablete, laptopuri şi alte produse electronice, precum şi articole despre ştiinţă. În timpul liber îi place să fie la curent cu ultimele evenimente din sport.

51 comentarii

 1. Sorin

  Mai 24, 2013 la 21:05

  Slabe sanse sa ma intereseze pe mine sau pe multi altii, mai ales din cauza “sport”-urilor. Si nici abonamentul nu este atractiv, deci nu am nici o tentatie sa-mi schimb actualul furnizor de TV.

  • Daniel Popescu

   Mai 25, 2013 la 09:25

   Depinde, sunt multe persoane pentru care nu conteaza foarte mult pachetul de canale sportive cand aleg operatorul. Eu cred ca cei care vor calitate HD vor fi interesati, in special cei care au deja televizoare performante. Asta, desigur, si daca pretul abonamentului va fi unul decent.

   • calcoss41

    Iunie 17, 2013 la 09:49

    sunt 30 de canale HD insa peste jumatate din ele sunt de umplutura, de unele canale nu am auzit niciodata….probabil anul acesta cand v-a intra si RCS-RDS cu HD satelit in Romania, cu canale ca Digi Sport 1 HD, Sport 2 HD, Travel Channel HD ,Filmbox HD, Digi World sau Life HD v-or da intr-adevar lovitura…eu unul deabia astept…..

  • curuliuc marcel

   Aprilie 27, 2015 la 19:22

   va rog sa mi spuneti daca se poate face si abonament si in germania, noi avem abonament de digi. mar interesa daca este inclus si prog antena1.

 2. sergiu

  Iunie 12, 2013 la 14:36

  Studiul dv in legatura cu posturile hd nu este pe deplin corect. Va rog uitati-va la pagina oficiala de la rds si veti constata ca au mai multe programe hd, trebuie sa platesti 10 lei in plus fata de grila de programe digitala dar cu tot respectul va spun ca au mai multe programe hd nu doar unul singur. problema la rds este ca au foarte multe programe in limba maghiara in rest calotate pret sunt ok pentru noi

  • milano

   Iunie 12, 2013 la 18:08

   aici e vorba de televiziune prin satelit, nu cablu..eu am digi satelit si am un singur program hd…astept si eu sa bage odata recievere hd..DAR am o intrebare pentru cei de la orange…de ce nu au intrat pe piata direct cu cartele CI+? asta daca tot se lauda ei ca stiu ca multi romani si-au cumparat smart tv_uri?

  • Daniel Popescu

   Iunie 12, 2013 la 20:03

   Asa cum a explicat si cititorul milano, in cazul televiziunii prin satelit RDS ofera un singur post TV in format HD (Digi 24). Optiunea de 10 lei pentru programe HD este disponibila doar pentru televiziunea digitala, nu si pentru cea prin satelit.

 3. NELU TIMISOARA

  Octombrie 5, 2013 la 20:29

  NU SUNT ANCANTAT DELOC NICI DE PROGRAME SI MAI ALES DE PRETUL FOARTE PIPERAT LA ABONAMENT

 4. Iakob Daniel-Stefan

  Noiembrie 16, 2013 la 16:48

  Noi suntem spre definitivare cu casa la 8 km de Deva, si am fost la toate firmele de televiziune si internet pentru a ne informa asupra costului si credetima ca cei de la Orange au pretul si calitatea cea mai buna.Am luat internetul de 8 GB/luna televiziunea cu 2 receive si toate programele iar costul este de 120 ron pe luna.Pe cand de la Romtelecom daca era sa luam internetul era de 3GB/luna cu 2 recivere si 56 programe, telefonul era gratis , iar costul era de 150 ron…Ca sa nu mai zic ca cei de la Orange ne-au dat un stic pentru laptop sa facem proba sa vedem cum merge semnalul.

 5. Florin

  Decembrie 21, 2013 la 07:17

  Nu poti sa vii pe piata cu cea mai scumpa oferta, de mentionat ca Orange pe langa abonament mai percepe chirie pe receivere.
  spre ex: La un abonament minim de 5 € pentru 2 receivere se mai plateste inca 5€ , deci 10 euro pe luna pachetul de baza cu 36 program
  Ceilalti ofera echipamentul in custodie, iar pachetele de baza sunt la jumatate.

 6. Tisa

  Mai 19, 2014 la 20:53

  Nu sint deloc de acord cu parerea ca e cea mai buna oferta. Intr-adevar imaginea e HD, dar sint prea multe canale de sport si prea putine, mult prea putine canale cu filme. Desi am de putin timp Orange TV, daca nu avea canalele Discovery, renuntam in momentul asta. Canalele trustului intact nu merita sa pierd: HBO, DIGI Film, Diva. Eu nu inteleg care a fost ideea de a oferi atitea canale proaste de desene animate si asa putine canale cu filme bune. Probabil la incheierea contractului, voi renunta.

  • Daniel Popescu

   Mai 19, 2014 la 21:34

   Notiunea de “cea mai buna oferta” este, bineinteles, subiectiva. Depinde de tipul de canale pe care le preferi sau de calitatea la care aceste canale sunt transmise.
   Ca idee, posturile Digi sunt disponibile exclusiv in reteaua RCS. Iar HBO stiu ca este disponibil, cel putin sub forma HBO Go, a abonamentului care iti permite sa vezi filmele de pe HBO la orice ora si zi, fara sa depinzi de programul postului.

 7. alex

  Iunie 25, 2014 la 22:39

  nu e bun de nimic orange.tv. Semnalul este praf. Ploua putin s.au bate vantul stau si ma uit la pereti s.au citesc la tv ….fara semnal…. Am cablu de la rcs.rds si de la orange. Cand ploua rcs ul are semnal orange nu are deloc. Am facut contract cu orange si acum regret vreau sa scap de ei si nu pot decat daca platesc restul contractului… Va sfatuiesc sa nu faceti aceeasi prostie ca mine… am scris aici ca ma chinui de cateva zile sa vb cu cineva de la relatii cu clientii dar nu reusesc… Poate asa le atrag atentia

  • john

   Februarie 12, 2015 la 02:47

   orange.tv are cel mai bun semnal stelit din romania. rcs-rds are cel mai slab semnal. poate ti-au montat-o tie prost. eu am satelit de la telekom, rcs-rds si orange tv, iar singurul care merge indiferent de conditiile meteo este orange-ul.

 8. danielt

  Iulie 29, 2014 la 22:43

  Da, au oferta insa pregatiti-va de probleme ! Probleme cu receiverele, cand ninge va trebui sa curatati neaparat orice urma de zapada altfel nu merge, se blocheaza la greu receiverele.
  Au fost cei de la instalare de vreo 5-6 ori. Am dat la telefoane de m-am saturat! Cand ninge, ploua, sau …se insereaza veti primi des in mijlocul emisiunii preferate,,,,nu exista semnal!
  Deci abia astept sa reziliez contractul la cate probleme au fost si continua sa fie.

 9. Corina

  Iulie 30, 2014 la 13:05

  Poate ca nu are destule canale sportive. Cred insa ca oferta pentru filme este foarte slaba. Canalele cu filme sint slabe si putine. Lipsesc: HBO, Universal chanel, Diva Universal. Imi pare rau, dar BBC este slab. Ce e bine e ca au multe canale HD(Discovery). Mai astept pina la expirarea contractului.

 10. florin

  Noiembrie 1, 2014 la 17:05

  Niste oameni fara caracter !!!! Pur si simplu niste profitori ! Am luat echipamentul lor cu un pachet minim ! Am marit pachetul odata ca sa vad si alte canale si meciurile tv acum au scos din grila si look tv ca deee asa e romanul jegos si nesimtit !!! O sa scot si eu tot ai o sa ma uit pe net ca e mai ieftin si vad ce vreau nu ce vor nesimtitii !!! Rusine voua ahtiatilor dupa bani !!! Orange tv serviciu de tot rasul !!!

  • Daniel Popescu

   Noiembrie 2, 2014 la 22:12

   Florin, vezi mai jos o posibila explicatie pentru aceasta problema.

 11. iulian birzu

  Noiembrie 2, 2014 la 12:57

  de ce ni sa luat look tv?

  • Daniel Popescu

   Noiembrie 2, 2014 la 22:11

   La anuntul oficial despre posturile Look TV si Look TV Plus, cei de la Orange anuntasera ca Look TV va fi disponibil contra-cost (2.5 EUR/luna). Poate ca pana acum a fost o promotie si aceasta a ajuns la final. In orice caz, un raspuns corect il poti afla de la departamentul de relatii cu clienti al celor de la Orange.

   • Hasegan Laurentiu

    Ianuarie 1, 2015 la 15:23

    Orange tv cel mai slab , neprofesionist cea mai mare TEAPA ! Pai hai sa imi dai un raspus la urmatoarele : orange tv de ce nu are tehnicienii proprii , de ce sunt inchiriati de la firme particulare … care cer spaga sa poti urmarii orange tv . De ce trebuie sa te milogesti de tehnici sa vina acasa la interventii , de ce cei de la orange shop nu voiau sa mai sune la tehnicieni , le este frica de tehnicieni . De ce timp de o luna trebuia sa decuplez un decodor din spliter sa poata vedea copilul desene animate sau invers sa vedem noi ceva , pai va spun eu de ce tehnicienii stiau ca este un decodor praf si asteptau ceva pentru a rezolva problema , asta au si spus-o in fata ! Te intreb cum este sa ninga putin si sa nu ai semnal , te intreb cum este sa stai in noaptea de revelion fara tv , si sa nu vrea sa vina nimeni pana pe 5 ianuarie ,sti de ce ca tehnicienii nu pot fii deranjati ca nu sunt de la orange . Te intreb de ce am semnat un contract si primesc altceva , te intreb cum este teapa cu Look tv ? Te intreb cum este cu decodoarele care sunt praf , stiu ce spun ca am trei ? Cum este sa auzi tehnicianul, care credea ca nu este auzit , razand sa moara cand a fost sunat pe telefonul personal daca vrea oferta orange ,si aspus ca are fata de prost ? cum este cu cea mai slabaa grila de programe de pe piata ? Astep sa ma lamuresti , si te mai intreb ce ai face in locul meu ? Eu stiu ca sunt cel mai mare fraier ca am Orange tv !

    • Daniel Popescu

     Ianuarie 3, 2015 la 12:13

     Nu ma pot pronunta in privinta calitatii serviciilor Orange TV sau a rezolvarii problemelor de service, intrucat nu am folosit serviciul.

 12. clau

  Noiembrie 2, 2014 la 14:56

  spunetimi si mie frecventa sau satelitul pentru a instala posturile tv aici in italia sicilia…am facut abonament dar semnalul este 0 nu se incarca deloc cu toate ca am pozitionat antena in toate directiile si nimc,vreau un raspuns :)

  • Daniel Popescu

   Noiembrie 2, 2014 la 22:15

   Potrivit celor de la Orange, “accesul la canale este permis doar de pe teritorul României”. Probabil din cauza asta nu merge.

  • gabi

   August 19, 2015 la 20:19

   astra e satelitu..eu am gasit semnal de 100 % si sunt tot in italia..dar nu imi merge..

 13. evelina

  Ianuarie 4, 2015 la 10:12

  Bun acum 2 luni am luat in abonament la orange tv si am plecat in germania cu transport persoane cand am ajuns la destinatie nu mai era aparatul tv ce sa fac cat o sa platesc pt ia? Sau ami da alta in schimb ?

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 6, 2015 la 14:03

   Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa iei legatura cu serviciul de relatii clienti Orange TV.

   • evelina

    Ianuarie 6, 2015 la 15:21

    Unde gasesc nr relati clienti Orange tv

    • Daniel Popescu

     Ianuarie 6, 2015 la 22:38

     Din pacate, pe site-ul Orange nu gasesc informatii despre call-center. Daca esti client Orange la telefonia mobila, suna la relatii de clientii. Daca nu, verifica in contract, trebuie sa fie un numar de telefon trecut acolo pentru call-center.

    • Cristian Stef (@CristianStef)

     Ianuarie 21, 2015 la 11:50

     499

 14. popa vasile

  Ianuarie 13, 2015 la 12:04

  vreau si eu sa fc un abonament tv internet cum sa fc vreau si eu un nr de telefon dela fira lor sunt dn galati com buciumeni sat vizuresti nr 115 as vre sa stiu si eu dc poate sami bage si mie si cat costa abonamentul lunar

  • Daniel Popescu

   Ianuarie 13, 2015 la 12:35

   Daca esti client Orange la telefonia mobila, suna la relatii de clientii. Daca nu, completeaza formularul disponibil la aceasta adresa orange.ro/tv/contact.html

 15. elena

  Ianuarie 28, 2015 la 14:23

  E TEAPA ORANGE,REDUCERE 6 LUNI LA JUMATE DIN ABONAMENT?NU .AVETI GRIJA.VINE FACTURA FOARTE MARE.DIN 4 EURO,LA JUMATE DE ABONAMNT,CAT S-A SPUS INITIAL,A VENIT FACTURA DE 140 LEI+TAXA RECONECTARE+PENALITATI……………………….TEAPA..TEAPA NU VA ABONATI LA ORANGE TV

 16. Iulian

  Februarie 1, 2015 la 11:03

  Buna ziua, am citit toate cometariile voastre referitor la serviciile orange si am simtit nevoia sa va raspund in masura in care am lucrat la o firma de instalari Orange Tv in Brasov.
  Referitor la calitate si semnal, totul este din antena si modelul de LNB (maciuca din fata antenei unde vine prins cablul).Ca sa vedeti calitatea semnalului apasati butonul info de 3 ori si va uitati la C/N sa fie peste 12,5 dB.
  Montarea unei antene satelit se face pe un suport de teava cu mustati sudate la capatul care se baga in ciment pentru a nu se roti cand bate vantul si pentru a nu flamba. Toti instalatorii monteaza pe acel suport al lor, care este de foarte proasta calitate si se poate indoi usor la orice adiere de vant daca nu este strans pana se deformeaza, pe peretele casei sau pe cate un caprior. Ganditi-va un un pic la mintea cocosului, daca oricare din voi merge pe strada si bate vantul mai puternic…nu va deviaza de la drumul drept pe care mergeti ? acelasi lucru se intampla si cu antena, daca nu este prinsa cum trebuie se deviaza dupa semnal ceea ce presupune ca un singur milimetru daca e deviata de pe semnalul ei care se prince cu un aparat special numit satfinder, pe cer acea distanta de 1 mm aici pe pamant …este de aproximativ 400 KM ceeea ce omul nu poate vedea avea distanta cu ochiul liber.

  Domnul Hasegan Laurentiu referitor la semnal, daca nu receptionati pe toate cele 3 receptoare semnal e de la spliter, cate o data merge…cate o data nu, trebuie schimbat , dar mai depinde si de lungimea cablului sau daca cablul este taiat in mai multe locuri (gen trecere la geamul termopan, sau cablul vechi de la alti surnizori : RCS, Telekom, Focus). DE REGULA SA NU FIE PROBLEME, CABLUL TREBUIE SA VINA DIRECT DE LA ANTENA LA RECEPTOR SI SA FIE NOU (daca acel cablu are mai mult de 5 ani in conditii de caldura, ploaiesi inghet el sufera modificari si nu mai este de calitate, deci si semnalul va fi slab).
  Referitor la calitate imaginii diferenta se vede daca conectezi receptorul prin cablu HDMI la TV, nu Euroscart sau RCA.
  Referitor la serviciile oferite exista o multime de mijloace de informare cand te gandesti sa achizitionezi un serviciu pentru 2 ani.
  Datele tehnice pentru a fi montata antena in alta tara; antenna trebuie pusa pe satelitul Astra 1G (31,5 E)
  ro.kingofsat.net/pack-orangeromania.php
  Domnule Daniel Popescu daca nu detineti un serviciu, de ce ne place sa scriem despre ceva ce nu avem, ce nu testam, ce nu vedem fizic macar, sa ne dam asa cu parerea, mi se pare fair-play din partea dvs ca si persoana care ne informeaza referitor la servicii sa fie si documentat, macar la o persoana care monteaza asemenea serviciu si plus de asta sa si verifici; ca asa multe lucruri sunt frumoase spuse pe viu grai, dar la final cand se vad faptele, constatam ca sunt eronate, logic ca daca nu ai cunostinte in domeniu, orice minciuna spusa de cineva care cica are habar ti se pare corecta, dar se poate verifica.
  Daca e sa imi pun eu acest serviciu,nu as fi de acord nici daca ma platesc cei de la orange, deoarece e foarte scump, am nevoie de minim 3 receptoare si sa platesc chirie la ele cat valoarea unui abonament, chiar nu mi se pare corect.
  Daca cineva se simte deranjat de comentariul meu, nu pot sa-mi cer scuze, e doar parerea mea avand cunostinte despre serviciile prin satelit DTH despre majoritatea furnizorilor.

  • Daniel Popescu

   Februarie 1, 2015 la 12:35

   Multumim pentru informatiile prezentate. In acest articol nu am discutat despre calitatea serviciilor unui operator sau altul, ci doar am prezentat oferta Orange TV si am mentionat si ofertele concurentei, pentru ca utilizatorii interesati de astfel de servicii sa poata face o comparatie.

 17. Dani

  Februarie 4, 2015 la 21:43

  Cel mai prost internet posibil,am o tableta cu abonament de net nelimitat si netul merge foarte foarte prost. Nu sunt multumit.

  • silica

   Februarie 22, 2015 la 14:09

   Ai dreptate si eu am internet si merge fff prost si tv intradevar tv-ul merge bine dar au pr putine pentru banii pe care-i primesc de la clienti .Alte firme pentru bani mai putini dau programe mai multe si mai bune . PS nu as recomanda nimanui sa se aboneze la ORANGE pentru nimic in lume recomandarea mea este ca cei ce vor sa se aboneze sa o faca la alte ferme NU la ORANGE ca SUNT niste mancarori de bani de la CLIENTI.

 18. piu costel

  Martie 20, 2015 la 08:32

  nu pot sa ma abonez la o antena orange , ba ca trebuie sa merg intru-n magazin , ei nu pot veni acasa , si stabilim prin tel , ce pachet vreau si tot atunci semnez si contractul si face si instalarea , banuti tot ? trebuie sa merg eu 64 km la un magazin distanta , cum pot proceda 0728816259. ms

 19. Hegedus Eduard

  Martie 31, 2015 la 22:26

  Eu am si digi si orange de la orange mobil si tv la rds tv si net .

 20. nitu florinel

  Aprilie 20, 2015 la 16:06

  “Stimate domn,

  Ca urmare a adresei Dvs., înregistrată la ANCOM cu numărul de mai sus, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

  Așa cum ați precizat și Dvs. în adresa transmisă, la alegerea unei oferte este recomandabil să luați în calcul mai multe aspecte, mai ales dacă intenționați să încheiați un contract pentru furnizarea serviciilor care presupune o perioadă minimă contractuală. Pe pagina noastră de internet, ancom.org.ro, la secțiunea INFO centru pentru consumatori /Telefonie /Cum alegi oferta de telefonie potrivită, sunt menționate câteva sfaturi în acest sens.

  În ceea ce privește acordul de roaming național încheiat între RCS&RDS S.A. și Vodafone Romania S.A., vă informăm că, potrivit art. 3 Clauze si conditii comune Pachetului Digi Mobil Optim si Digi Mobil Complet din Anexa 1 la Actul Aditional pachete Digi Mobil, parte din contractul cadru pe care RCS&RDS S.A. îl încheie cu utilizatorii finali, sunt precizate următoarele: ”Prin intermediul serviciului de Roaming National Beneficiarul poate initia si primi apeluri, respectiv SMS si atunci cand se afl a in afara ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile Digi Mobil, in baza acordurilor de roaming in vigoare incheiate de catre RCS & RDS si furnizorii de comunicatii electronice care opereaza respectivele retele. […] Furnizarea in aceste conditii a Serviciului de Roaming National nu genereaza obligatii in sarcina RCS & RDS, Beneficiarul neputand solicita furnizarea acestui serviciu sau furnizarea lui in conditiile mai-sus mentionate pe intreaga durata contractuala, oferirea serviciului fiind determinata in mod direct de acordurile de roaming incheiate de catre RCS & RDS cu alti furnizori de retele de comunicatii electronice. La data incheierii prezentului contract este in vigoare un acord de roaming national valabil pana la 26.03.2016. […] RCS & RDS isi rezerva dreptul sa nu furnizeze anumite servicii in roaming national si/sau sa le furnizeze in limita anumitor cantitati. In acelasi timp, poate sa nu asigure sau sa excluda serviciile in roaming national din puncte aflate in interiorul ariei acoperite cu reteaua proprie; pe masura dezvoltarii retelei Digi Mobil, RCS & RDS nu va mai asigura accesul la roaming national in interiorul ariilor acoperite cu reteaua proprie. Furnizarea in aceste conditii a Serviciului de Roaming National nu genereaza obligatii in sarcina RCS & RDS, Beneficiarul neputand solicita furnizarea acestui serviciu sau furnizarea lui in conditiile mai-sus mentionate pe intreaga durata contractuala”.

  În final, menționăm că prelungirea acordului de roaming actual sau încheierea unui acord de roaming național cu un alt operator ține de rezultatul negocierilor între operatori.

  Cu stimă,

  Preşedinte,

  Marius Cătălin MARINESCU”

  Dupa acesta data (26.03.2016) RCS&RDS nu este vinovata de NIMIC, noi (clientii) am fost cei care nu am gestionat problema, cu mentiunea ca nu am fost informati, dar suntem VINOVATI..

  O zi buna.

 21. Vasile

  Mai 4, 2015 la 09:16

  DUPA CE AU TELEVIZOARELE DOTAREA CI+ CA SA MAI PLATIM ALTE APARATE INTERMEDIARE?UNDE SE POT FACE NUMAI ABONAMENTE HD?OARE CAND VA FI O REVOLUTIE CALITATIVA LA FULLHD SAU UHD SAU POATE 3D?

 22. Ionel Tanase

  Mai 6, 2015 la 01:21

  IN CATALUNYA SE RECEPTIONEAZA ORANGE ROMANIA TV SATELIT,AM PRINS EU PE SATELITUL ASTRA 5B.

 23. stancu

  Mai 7, 2015 la 16:36

  cam ci+ , pentru tv dotate cu s2 , pe cand ? Ia-ti da gata pe toti . Bine inteles daca a-ti fi si putin mai rezonabili si la preturi.

 24. alina

  Iunie 11, 2015 la 16:02

  Daca sa renuntat la abonament la antena sa facut cerere de deconectare de ce tot vine plic acasa cu factura de plata Noi am renuntat ca nu era semnal am fost pacaliti ca abonamentul e de 20ron si factura venea de 36ron multumesc

  • Daniel Popescu

   Iunie 14, 2015 la 16:21

   Aceste probleme trebuie rezolvate cu furnizorul de televiziune.

 25. stefanita alexandra

  Iulie 7, 2015 la 14:07

  Alina ,cum ai reusit sa faci cerere de deconectare ? eu nu reusesc sa intru in contact cu nimeni .Internetul merge ff prost ,si cand sun la serviciul clienti imi spune ca nu am credit ,eu nu am mai pomenit un sv clienti cu tarif ! am trimis mesaj ,am fost la centrele lor si nimic … mai stau un pic si o sa ma duc sa le duc in fata sediului aparatura si dupa aia sa vina sa ma caute sa le platesc !

  • Eduard

   August 25, 2015 la 23:41

   Buna seara doamna Stefanita Alexandra, va spune ca nu aveti credit deoarece apelurile de pe o alta retea in afara de reteaua Orange sunt taxate cu tarif normal.

 26. Maria Galut

  Iulie 29, 2015 la 14:13

  Am orange tv si internet dar internetul nu merge deloc . Ce trebuie sa fac

  • Gabriela

   August 10, 2015 la 18:33

   Cât de serioşi sunt cei de la orange, tragem singuri concluzia, judecând dupa rapiditatea cu care răspund solicitarii unui client. Văd că Maria nu a primit raspuns, dupa atâtea zile de aştemtare.

  • Eduard

   August 25, 2015 la 23:39

   Buna seara doamna Maria Galut, problema dumneavoastra este aria de acoperire a semnalului 3G, 4G. Daca acolo unde tineti routerul nu aveti minim 3 lini la telefonul mobil (ma refer la semnal) e o explicatie de ce nu va merge sau va merge asa prost. Pentru mai multe detalii sunati la 499 de pe un numar de Orange. O seara frumoasa.

 27. Eduard

  August 25, 2015 la 23:37

  In ultima saptamana din luna august 2015 avem urmatoarele preturi:
  Local HD – minim 37 canale : 12 lei
  World HD – minim 68 canale : 18 lei
  Universe HD – minim 99 canale: 27 lei.

  Preturile sunt pentru primul an, din al doilea vor reveni la normal
  Local – 33 de lei
  World – 43 lei
  Universe – 63 lei.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.