Panasonic Lumix DMC-FZ150 – cameră foto cu zoom performant

Panasonic lansează în gama Lumix, o noua cameră care are posibilitatea de a face atât fotografii cât şi înregistrări video. Este vorba despre Panasonic Lumix DMC-FZ150. Acest dispozitiv vine cu câteva funcţii care vor trezi interesul pasionaţilor de fotografie şi film.

În primul rând, printre lucrurile care fac specială această cameră se număra faptul că este una dintre primele dispozitive de acest fel disponibile pe piaţă care care permit înregistrări video în format AVCHD Progressive. De asemenea, această cameră are capacitatea de a filma high-speed 220 cadre pe secundă la o rezoluţie de 320 x 240 pixeli.

Însă, dincolo de aceste aspecte, FZ150 se remarcă prin faptul că are un zoom de 24x şi prin faptul că are integrata funcţia 3D Photo care, după cum îi spune şi numele, permite realizarea de imagini 3D

Panasonic Lumix DMC-FZ150 - pretul se anunta a fi unul accesibil
Panasonic Lumix DMC-FZ150 - pretul se anunta a fi unul accesibil

Un avantaj la FZ150, care va fi apreciat de utilizatori este reprezentat de faptul că FZ150 are îmbunătăţite funcţiile de tracking focus şi autofocus. Un alt aspect care va poate convinge să achiziţionaţi această cameră este faptul că folosind un senzor MOS de 12.1 Megapixeli şi Venus Engine poate să ofere înregistrări de calitate, având o sensibilitate mai mare la viteză şi lumină. Tot la capitolul video trebuie mentionat faptul că poate realiza inregistrari cu 60 cadre pe secundă la o rezoluţie de 1080p.

Ca toate camerele din categoria Lumix, FZ150 este dotată cu funcţia iA (Intelligent Auto). Această funcţie ajută fotograful să realizeze fotografii optime în funcţie de situaţie. Mai mult decât atât, Intelligent Auto este disponibilă şi pentru înregistrările video.

Printre funcţiile cu care vine Panasonic Lumix FZ150 şi pe care o veţi găsi utilă se număra Motion Deblur, care împiedică realizarea unor imagini şterse. O altă funcţie care care ar putea să va intereseze este Intelligent Handheld Nightshot. Această permite crearea unor imagini frumoase pe timpul nopţii prin faptul că suprapune imagini realizate prin burst shooting. De asemenea, prin intermediul PHOTOfunSTUDIO 6.5 BD, utilizatorul are posibilitatea de a îşi organiza imaginile şi de a le accesa mai rapid pe computer.

Panasonic Lumix FZ150 va fi disponibil pe piaţă începând cu luna septembrie a anului acesta. Pentru ce interesaţi de preţul unei camere cu astfel de dotări, se aşteaptă ca acesta să fie undeva în jurul sumei de 2000 RON.

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!