GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Panasonic Lumix DMC-FZ150 – cameră foto cu zoom performant

Autor: Echipa GiZ

Panasonic lansează în gama Lumix, o noua cameră care are posibilitatea de a face atât fotografii cât şi înregistrări video. Este vorba despre Panasonic Lumix DMC-FZ150. Acest dispozitiv vine cu câteva funcţii care vor trezi interesul pasionaţilor de fotografie şi film.

În primul rând, printre lucrurile care fac specială această cameră se număra faptul că este una dintre primele dispozitive de acest fel disponibile pe piaţă care care permit înregistrări video în format AVCHD Progressive. De asemenea, această cameră are capacitatea de a filma high-speed 220 cadre pe secundă la o rezoluţie de 320 x 240 pixeli.

Însă, dincolo de aceste aspecte, FZ150 se remarcă prin faptul că are un zoom de 24x şi prin faptul că are integrata funcţia 3D Photo care, după cum îi spune şi numele, permite realizarea de imagini 3D

Panasonic Lumix DMC-FZ150 - pretul se anunta a fi unul accesibil

Panasonic Lumix DMC-FZ150 - pretul se anunta a fi unul accesibil

Un avantaj la FZ150, care va fi apreciat de utilizatori este reprezentat de faptul că FZ150 are îmbunătăţite funcţiile de tracking focus şi autofocus. Un alt aspect care va poate convinge să achiziţionaţi această cameră este faptul că folosind un senzor MOS de 12.1 Megapixeli şi Venus Engine poate să ofere înregistrări de calitate, având o sensibilitate mai mare la viteză şi lumină. Tot la capitolul video trebuie mentionat faptul că poate realiza inregistrari cu 60 cadre pe secundă la o rezoluţie de 1080p.

Ca toate camerele din categoria Lumix, FZ150 este dotată cu funcţia iA (Intelligent Auto). Această funcţie ajută fotograful să realizeze fotografii optime în funcţie de situaţie. Mai mult decât atât, Intelligent Auto este disponibilă şi pentru înregistrările video.

Printre funcţiile cu care vine Panasonic Lumix FZ150 şi pe care o veţi găsi utilă se număra Motion Deblur, care împiedică realizarea unor imagini şterse. O altă funcţie care care ar putea să va intereseze este Intelligent Handheld Nightshot. Această permite crearea unor imagini frumoase pe timpul nopţii prin faptul că suprapune imagini realizate prin burst shooting. De asemenea, prin intermediul PHOTOfunSTUDIO 6.5 BD, utilizatorul are posibilitatea de a îşi organiza imaginile şi de a le accesa mai rapid pe computer.

Panasonic Lumix FZ150 va fi disponibil pe piaţă începând cu luna septembrie a anului acesta. Pentru ce interesaţi de preţul unei camere cu astfel de dotări, se aşteaptă ca acesta să fie undeva în jurul sumei de 2000 RON.

1 comentariu

  1. gheo4040

    25 noiembrie 2011 la 04:37

    imi plac clipurile pe ytube facute cu fz150; astept sa se mai iefteneasca sant pensionar

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri