GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

ASUS a lansat monitoarele Designo MX279H și MX239H fără ramă, cu difuzoare B&O

Autor: Echipa GiZ

Concurența din ce în ce mai acerbă pe piața monitoarelor îi determină pe producători să caute soluții de a atrage clienții prin inovații și noi funcții.

Asus a anunțat la IFA 2012 intenția de a lansa două noi modele din seria Designo, considerată premium, iar acum a decis să prezinte mai multe detalii și specificații.

MX279H și MX239H sunt monitoare Full HD de 27, respectiv, 23 inch bazate pe tehnologia de ultimă generație AH-IPS (Advanced-High Performance In-Plane Switching) cu iluminare LED, ce promite să îmbunătățească acuratețea redării culorilor, permite rezoluții crescute și scade consumul de energie. Ecranele oferă un unghi de vizibilitate de 178 grade, întâlnit în mod frecvent la acest tip de display, ce ar trebuie să asigure o imagine clară pentru cei care privesc din lateral.

ASUS a inclus tehnologia proprie Smart Contrast Ratio ce ar trebui să ofere un contrast teoretic de 80.000.000:1 și o luminozitate de 250 cd/mp, ajustând iluminarea de fundal pentru a realiza “cel mai închis negru”. De asemenea, funcția ASUS Splendid Video, inclusă în majoritatea produselor firmei, oferă acces rapid, print-un buton sensibil, la 6 moduri de vizualizare predefinite.

Ca bonus, ASUS a încorporat în aceste modele două boxe stereo Bang & Olufsen, controlate de un cip ICEpower MobileSound 3 și tehnologia SonicMaster, care promit să asigure un sunet de calitate înaltă.

ASUS Designo MX279H și MX239H

ASUS Designo MX279H și MX239H

Din punct de vedere al aspectului, ASUS a ales un profil ultra-subțire, MX239H măsurând 14.5mm în punctul cel mai subțire, iar MX279H  – 17.5mm, pentru a minimiza spațiul ocupat pe birou. Cele două modele se remarcă prin designul denumit “frameless” (fără ramă), ecranul activ ocupând aproape toată partea frontală, cu o margine laterală de numai 0.8mm.

Asus a creat și un stand, inspirat de un cadran solar, ce asigură stabilitatea monitorului și contribuie la aspectul plăcut. Din imagini, cele două modele nu par să aibă suport VESA, dar nici nu cred că este necesar având în vedere segmentul de piață vizat. Vă vom ține la curent cu prețurile de comercializare și disponibilitatea în România.

Sursă: ASUS

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri