GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Hama a lansat în România gama de căşti Soul by Ludacris

Autor: Echipa Giz.ro

Hama, unul dintre cei mai importanţi producători de accesorii audio, foto şi video, a lansat pe piaţa din România gama de căşti Soul realizată în parteneriat cu cunoscutul artist american Ludacris.

Evenimentul a avut loc în showroom-ul eMAG din Bucureşti, acolo unde am avut ocazia să ne jucăm timp de câteva minute cu câteva dintre modelele care vor fi prezente în ţara noastră.

Dedicate în special utilizatorilor care vor produse de calitate superioară, căştile Soul by Ludacris sunt realizate cu scopul de a acoperi trei cerinţe esenţiale solicitate pentru astfel de gadgeturi: materiale de construcţie de bună calitate, redare fidelă a sunetului şi design care să iasă în mod plăcut în evidenţă.

Pe piaţa din România vor exista pentru început cinci modele de căşti, dintre care trei modele on-ear şi două modele in-ear, cu care producătorul încearcă să acopere o gamă cât mai variată de produse în funcţie de stilul de viaţă al utilizatorilor şi de bugetul pe care aceştia îl au la dispoziţie.

Soul by Ludacris SL300 (1.399 RON)

Soul by Ludacris SL300 este cea mai performantă pereche de căşti din gamă şi are ca punct de atracţie tehnologia de eliminare activă a zgomotului: un microfon integrat în cască preia zgomotul exterior şi îl elimină pe o frecvenţă care nu poate fi percepută de urechea umană. Rezultatul? Cu căştile pe urechi, nu i-am auzit pe colegii din jur de la eveniment care purtau o conversaţie obişnuită.

După câteva minute de utilizare, pot spune că Soul by Ludacris SL300 este o pereche de căşti cu sunet de calitate şi design elegant. Mai multe impresii despre performanţele sale îţi vom relata în zilele următoare, după ce vom testa căştile în mod corespunzător.

Soul SL300, cel mai performant model de casti Soul

Soul by Ludacris SL150 (979 RON) şi SL100 (709 RON)

Căştile Soul by Ludacris SL150 oferă caracteristici asemănătoare cu modelul de top SL300, însă nu beneficiază şi de tehnologia de eliminare activă a zgomotului, ci doar de cea pasivă, în timp ce persoanele active îşi pot îndrepta atenţia spre Soul by Ludacris SL100, model care oferă audiţie de calitate şi vine în culorile albastru şi roşu.

Toate cele trei modele de căşti on-ear au un design rabatabil, cupe cu articulaţie pentru ureche, conector placat cu aur pentru o transmitere mai bună a sunetului, cablu detaşabil de 1.2 metri şi cablu separat cu conector compatibil cu produsele Apple precum iPhone, iPad sau iPod.

Soul Sl100, o pereche de casti pentru persoane active

Soul by Ludacris SL99 (499 RON) şi SL49

Dacă preferi căştile in-ear, Soul by Ludacris oferă două modele de acest tip. Ambele păstrează o bună parte din caracteristicile caştilor on-ear, inclusiv funcţia de atenuare pasivă a zgomotului, şi vin cu bud-uri în trei dimensiuni pentru a se adapta cât mai bine urechilor tale.

Şi cele două modele de căşti in-ear beneficiază de cablu cu conector compatibil pentru iPhone, iPad şi iPod, conector auriu pentru transmisterea fluentă a sunetului şi funcţie de atenuare a zgomotului.

Aşa cum spuneam, în această perioadă vom pune la treabă o pereche de căşti Soul by Ludacris SL300, iar în zilele următoare vom reveni cu un review în care vei putea afla detalii despre designul, construcţia şi performanţele acestora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri