GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Logitech G – o nouă gamă de periferice pentru gaming

Autor: Echipa GiZ

Gama Logitech G reunește opt noi produse dedicate gaming-ului, ce promit îmbunătățirea preciziei, fiabilității și confortului pentru împătimiții jocurilor PC. Noua gamă include patru mouși și două tastaturi reconcepute și două noi seturi de căști. Logitech susține că a utilizat tehnologia infraroșu pentru a analiza interacțiunea între mână și dispozitiv în timpul jocului, reușind să aducă mai multe îmbunătățiri dispozitivelor din gama G.

Pentru zone de contact primare, Logitech a adăugat învelișuri rezistente la urmele lăsate de degete, în timp ce zonele de repaus pentru palmă dispun de un înveliș hidrofobic ce ajută mânile să nu devină lipicioase.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. Mouse-ul dispune de un înveliș hidrofobic durabil și 13 taste de control programabile. Prețul recomandat este de de 99,99 Euro.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse este destinat în principal celor pasionați de FPS, dispunând de un gaming grade laser pentru control precis, o rotiță de scroll ultra-rapidă dual-mode și 10 taste de control programabile. G500s va fi disponibil la 69,99 Euro.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS și include tehnologia sensor Delta Zero, opt butoane programabile și microswitches mecanice ce au o durată de viață evaluată la 20 de milioane de apăsări. Prețul recomandat este 59,99 Euro. Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat pentru jocurile RTS și MOBA dispunând de de butoane gândite pentru sesiuni îndelungi de click-uri. Mouse-ul va costa cca. 39,99 Euro.

Logitech G19s Gaming Keyboard oferă un flux constant de informații importante pe un LCD GamePanel integrat. Tastatura este realizată din materiale durabile, înveliș hidrofob pentru zona palmei și înveliș dublu UV pentru tastele. Utilizatorul poate configura 12 taste G programabile cu până la 36 de funcții diferite . Tastatura va fi disponibilă la cca. 199,99 Euro.

Logitech G510s Gaming Keyboard oferă 18 taste G programabile, care permit configurarea a până la 54 de funcții diferite, și un ecran LCD GamePanel pe care pot fi urmărite informații în timp real din joc. Logitech G510s va costa 119,99 Euro.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este susținut de tehnologia Dolby Headphone ce crează un câmp sonor de 360 de grade care oferă avantajul de a auzi ceea ce nu se poate vedea în joc, de la pași până la sirene. Prețeul recomandat este de 79,99 Euro.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset oferă sunet stereo de calitate și bureți de ureche îmbrăcați într-un material lavabil confortabil. Setul va avea un preț recomandat de 59,99 Euro.

Toate produsele din gama Logitech G vor fi disponibile în Europa începând cu luna mai.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri