Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download BS Player Free Windows/Mac – sofware vizionare filme

Download BS Player Free Windows/Mac – sofware vizionare filme

Vi se intampla si dumneavoastra ca de multe ori sa ratati episoadele din serialul preferat doar pentru ca sunteti la serviciu sau din cauza unor alte activitati? Ei bine, le puteti oricand descarca de pe Internet, insa problemele incep in momentul in care trebuie sa rulati si subtitrarea, iar Media Player nu va ajuta…

Ei bine, acum puteti descarca unul dintre cele mai cunoscute player-e, care este folosit de peste 70 de milioane de utilizatori ai computerului de pe toate continentele: BSPlayer

Si ca majoritatea programelor disponibile gratuit si BSPlayer are o versiune care poate fi cumparata. Ea costa 29.99 euro, insa in cazul in care nu aveti cerinte speciale din partea playerului dumneavoastra, sunt sigur ca versiunea gratuita va va fi de ajuns.

Specificatii pe scurt BS Player:

 • Producator: AB Team Ltd.
 • Versiune: 2.57
 • Sistem de operare: Win 95/ 98/ 98SE /Me /2000 /NT /XP /Vista /7
 • Licenta/ pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile BSPlayer:

 • Fara bloatware. Fata de alte player-e care vin incarcate cu tot felul de toolbar-uri sau alte lucruri inutile, BSPlayer se mentine simplu si eficient, ceea ce nu poate decat sa va bucure.
 • Viteza buna de rulare. Oarecum legat de primul aspect luat aici in calcul, trebuie mentionat si faptul ca BSPlayer nu se incadreaza in categoria soft-urilor care va vor chinui computerul, ele avand o viteza foarte buna de reactie.
 • Functia Automatic Caption Finder este cu adevarat interesanta, deoarece va permite sa vizionati cadre dintr-un film, ceea ce poate fi extreme de util in momentul in care sunteti un fan al detaliilor. Astfel, de acum incolo aveti posibilitatea ca analizati cu atentie ce contine prajitura consumata de actori sau ale lucruri care va pasioneaza ;)

In plus, o caracteristica generala a tuturor versiunilor BSPlayer este aceea ca sunt usor de operat atat cu ajutorul tastaturii cat si al mouseului, in vreme ce calitatea imaginii a fost mereu la inaltime.

Download BSPlayer 2.57:

Screenshots BSPlayer 2.57:


1 comentariu

 1. iuli

  20 November 2016 la 20:14

  ESTE FOARTE BUN PT PC

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.