Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Daemon Tools Lite gratuit – rularea CD-urilor virtuale

Download Daemon Tools Lite gratuit – rularea CD-urilor virtuale

Daemon Tools Lite este on soft creat pentru a va ajuta sa va organizati mai bine informatiile aflate pe discurile optice. De fapt, nici nu va trebui sa introduceti de fiecare data un CD sau CVC in unitate atunci cand doriti sa ascultati o melodie sau sa descarcati un fisier si aceasta deoarece computerul le va copia pur si simplu.

In fapt, Daemon Tools Lite este un soft care reuseste ca pacaleasca computerul tau ca ai introdus un disc un unitatea optica, in vreme ce de fapt, el creeaza sistemului impresia ca exista un nou drive. Ciudat, nu-i asa?

Specificatii pe scurt Daemon Tools Lite:

  • Producator: Daemon tools
  • Versiune: 4.40.2
  • Sistem de operare: Windows XP/ 2003/ Vista/7
  • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Daemon Tools Lite:

  • Cel mai atractiv aspect la Daemon Tools Lite este ca  poate sa “fenteze” protectiile unitatilor optice instalate pe CD-uri sau DVD-uri de catre producatori. Astfel, jocurile vor putea fi copiate fara probleme, chiar daca – trebuie sa va avetizam- unele dintre CD-uri verifica utilizarea Daemon Tools, iar in cazul in care detecteaza acest program pur si simplu nu vor mai rula niciun fisier!
  • Aceasta ultima versiune disponibila Daemon Tools Lite va ofera posibilitatea de a proteja “imaginile” prin intermediul unei parole, astfel incat nimeni sa nu le poata accesa fara acceptul dumneavoastra.
  • In plus, ultima editie a acestui program vine cu o interfata mult imbunatatita, care este menita sa ofere utilizatorului o navigare usoara prin meniurile prezentate. Puteti chiar seta anumite automatisme la nivelul programului, cu ajutorul functiei Command Line Interface.

Trebuie sa stiti insa ca Daemon Tools exista in mai multe variante. Cea mai simpla este Lite (cea prezentata aici) si care poate “copia” pana la 4 unitati optice, in vreme ce variantele mai sofisticate, Daemon Tools Pro Standard si Daemon Tools Pro Advanced, pot crea 16, respective 32 de astfel de “imagini”.

Produsul oferit de catre situl nostrum este varianta gratuita, insa in cazul in care decideti ca doriti varianta imbunatatita, trebuie sa stiti ca licenta pentru un an costa 14.90 euro + TVA.

Download Daemon Tools Lite – Descarca gratuit:

Screenshots Daemon Tools Lite:


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.