Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Internet Explorer 9 gratis

Download Internet Explorer 9 gratis

Sunt sigur ca fiecare dintre dumneavoastra ati folosit cel putin o data Internet Explorer, browserul celor de la Microsoft; cu totii ne aducem aminte de fumul tigarilor din Internet Café-urile de la inceputul “net-ului” in Romania.

Cu toate acestea, odata cu trecerea anilor, Internet Explorer a devenit din ce in ce mai  “oboist”, ceea ce a dus la aparitia unor oponenti puternici, cum sunt Firefox, Opera si mai nou, Chrome.

Fortat de imprejurari, Bill Gates a trebuit sa schimbe din temelii browserul, si asa am primit cateva versiuni sucesive, pana la aceasta ultima, a 9-a din serie. Haideti sa aruncam o privire asupra ei si sa vedem ce aducea ea nou.

Specificatii pe scurt Internet Explorer 9:

  • Producator: Microsoft
  • Versiune: 9
  • Sistem de operare: Windows Vista /2008 /Vista /7
  • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Internet Explorer 9:

  • Ultima versiune a celui mai utilizat browser de Internet promite sa functioneze mai bine in beneficial utilizatorului, avertizandu-l in momentul in care “add ons-urile” sunt pe care sa incetineasca performantele computerului. In plus in ceea ce priveste performanta, Microsoft promite ca acest browser va putea furniza  acceleratie hardware totala (“full hardware acceleration”)
  • Usurinta in operare este si ea la inaltime, avand in vedere ca Internet Explorer 9 poate oferi, asemeni Firefox 4, sugestii ale rezultatelor cautarii pe masura ce tastati text.
  • Mai mult decat atat, browserul de la Microsoft poate rezolva una dintre cele mai spinoase probleme informatice din zilele noastre si anume malware-ul care circula prin intermediul retelelor sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter. Ei bine, de acum  problemele de acest gen vor fi doar o amintire neplacuta…
  • Si daca tot suntem la capitolul de noutati, merita amintit si faptul ca angajatii companiei lui Bill Gates afirma ca acest browser este singurul de pe piata care poate deschide site-uri create special pentru browsere mai vechi.

Acestea sunt doar cateva dintre noutatile Internet Explorer 9, insa sunt sigur ca dumneavoastra veti mai gasi si alte avantaje la el odata ce il veti descarca. Pentru a va ajuta in acest sens, am pregatit mai jos o lista cu cateva situri de unde puteti downloada IE 9, precum si o galerie foto, care evidentiaza principalale avantaje aduse de acest soft.

Download Internet Explorer 9 – Descarca gratuit:

Screenshots Internet Explorer 9:


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.