Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Nero 8 & 9 gratuit– program pentru scris CDuri si DVDuri

Ultima modificare: 12 Sep 2017

Dupa ce pachetele Office au ajuns sa fie disponibile si gratuit, a venit timpul ca Nero, unul dintre cele mai populare programe de scris CD-uri sa fie si el disponibil tuturor internautilor fara ca acestia sa trebuiasca sa plateasca vreun leu.

Astfel, de acum incolo puteti scrie toate CD-urile fara a mai folosi soft piratat – destul de interesant, nu-i asa? Iar intre noi fie vorba, aceasta tendinta de a permite utilizatorilor sa foloseasca programele gratuit este tot mai deasa in randul producatorilor de soft, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

ANUNTURI

Sa aruncam insa o privire mai detaliata asupra acestui soft gratuit.

Specificatii pe scurt Nero Free:

  • Producator: Nero GmbH
  • Versiune:
  • Sistem de operare: Windows
  • Licenta/ pret : Freeware/ Gratuit

Noutatile Nero Free:

  • In primul rand, fiind vorba despre varianta gratuita, Nero a decis sa ofere un soft simplu si usor de folosit. Astfel, se pot realiza doua operatiuni:scrierea unui CD sau DVD, respectiv copierea discurilor de pe unul pe celalalt.
  • Erase Disk si Analyze Disk sunt alte doua tools-uri incluse in varianta free, care va pemit dupa cum le spune si numele, sa stergeti discurile ce pot fi rescrise, respectiv sa primiti informatii referitoare la datele ce sunt inscrise pe un CD/ DVD

 

Dupa cum probabil v-ati lamurit deja, exista destule motive pentru a alege sa descarcati acest program. Daca sunteti un utilizator vechi al Nero, probabil nu mai e nevoie de nicio prezentare, in vreme ce daca sunteti nou in lumea computerelor, nu pot decat sa sper ca aceasta scurta introducere v-a fost de folos si v-a convins sa il descarcati sau daca considerati de cuviinta, sa cumparati varianta full, care va permite efectuarea a mult mai multe operatiuni pe care le puteti consulta accesand meniul Smart Start.

In cazul in care va decideti pentru o varianta mai noua, acestea incorporeaza tot felul de alte functii, care va vor ajuta cu adevarat sa va folositi computerul la maxim.

Iar in cazul in care inca nu v-ati convins, v-am pregatit mai jos o galerie foto cu prinst screen-uri facute in timpul utilizarii Nero.

ANUNTURI

Download Nero Free – descarca gratuit:

Screenshots Nero Free:

 

 

 

 

 

ANUNTURI

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.