Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Open Office gratis in romana – program de editat documente

Download Open Office gratis in romana – program de editat documente

Open Office este o suita de programe asemanatoare cu Microsoft Office, singura diferenta constituind-o faptul ca ea este “Open source”, adica este creata de catre diverse persoane, care nu doresc niciun ban in contul muncii lor.

In acest fel, nu mai exista problema pirateriei, iar in privinta banilor… puteti mereu dona orice suma doriti dumneavoastra, exprimandu-va astfel recunostinta pentru munca depusa de catre dezvoltatorii soft-ului.

Va las in continuare sa descoperiti mai multe despre acest program. Cred ca merita mai multa atentie decat i se ofera, cu atat mai mult cu cat traim tot mai mult in era “open source”, in care aproape totul tinde sa devina gratuit in lumea computerelor.

Specificatii pe scurt Open Office:

  • Producator: Open Source
  • Versiune: 3.3.0
  • Sistem de operare: Windows 2000 / XP/ 2003 / Vista / 7
  • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Open Office:

  • Ca orice program de editare text care se respecta, Open Office are tot ceea ce ii trebuie pentru a va permite sa elaborate orice fel de texte, in diferite formate, mergand de la clasicele business cards pana la  carti, ce pot include ilustratii, explicatii sau note de subsol. In plus, veti descoperi ca si programele din aceasta suita integreaza “Autocorrect”
  • Ultima versiune a Open Office poate acum deschide inclusive fisiere cu extensia “docx”, specifice Windows Vista. In acest fel, chiar si daca un prieten va trimite un fisier de acest fel, acum il puteti deschide folosing Open Office. O noua lovitura dura aplicata gigantului Microsoft…
  • Programul de tabele echivalent Excel-ului vine echipat cu DataPilot, o mini aplicatie care face extrem de usoara convertirea unor date in informatii relevante. Este excelenta atunci cand vine vorba despre rapoarte de vanzari sau  orice alte asemenea intrebuintari.

 

Iata deci cat de multe lucruri puteti face cu acesta pachet de editare. Practic, el foloseste aproximativ aceasi interfata cu MS Office, insa ofera functionalitati noi si mai multa libertate fiecarui utilizator. Adica exact ceea ce inseamna un program modern.

Va invit  sa vizionati mai jos o galerie foto preluata direct de pe situl OpenOffice, care va da posibilitatea sa observati mai in detaliu ce poate face fiecare dintre componentele integrate ale acestui software.

Download Open Office- Descarca gratuit:

Screenshots Open Office:


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.