Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Strong DC ++ – client DC gratuit

Download Strong DC ++ – client DC gratuit

Strong DC ++ este un program conceput pentru sharing de fisiere. De fapt, daca ati ajuns pe aceasta pagina si intentionati sa il downloadati, probabil stiti deja ce este si ce face.

Pe de alta parte, consider ca este aproape o datorie de onoare din partea mea sa postez acest program in lista de downloads, cu atat mai mult cu cat unii dintre colegii mei au scris recent o serie de articole  referitoare la etica IT.

Specificatii pe scurt Strong DC ++:

  • Producator: Strong DC ++
  • Versiune: 2.40
  • Sistem de operare: Windows all
  • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Strong DC ++:

  • Spre deosebire de alte programe asemanatoare, Strong DC ++ permite o descarcare segmentat fara riscuri. Acest tip de download presupune  preluarea de la mai multi utilizatori a unor “felii” din fisierul descarcat, pentru a creste astfel viteza de descarcare. Cu toate acestea, in cazul majoritatii rivalilor Strong DC ++, aceasta segmentare are dezavantajul de a creste incidenta coruperii fisierelor. Ei bine de acum, nu mai trebuie sa va faceti griji pentru asa ceva.
  • Ultima versiune a Strong DC ++ aduce cu ea si posibilitatea de a seta o limita maxima a vitezei de download, permitandu-va astfel sa lasati o parte din latimea benzii si pentru browsingul pe Internet in cazul in care doriti sa faceti asa ceva.
  • Nu in ultimul rand, daca inainte Strong DC ++ era un soft care oferea optiuni oarecum limitate in ceea ce priveste personalizarea de catre utilizator a anumitor componente interactive, ultima versiune disponibila este mult mai generoasa, facilitand utilizarea unor teme de culori sau setari care vizeaza sunetele programului.

In final, nu pot decat sa sper ca informatiile furnizate pana acum despre Strong DC++ v-au fost de folos. Bineinteles ca exista si multe alte detalii inca poate nementionate, insa va pot asigura, ca utilizator al acestui program, ca face o treaba excelenta atunci cand vine vorba despre orice download, indiferent de marimea fisierului.

Iata si o lista cu site-urile de unde puteti lua acest program, prcum si o galerie foto cu print screen-uri ale Strong DC ++.

Mai multe informatii despre Strong DC ++ gasiti aici.

Download Strong DC ++- Descarca gratuit:

Screenshots Strong DC ++:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.