Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Trillian pentru Windows/Mac– client gratuit de messaging

Download Trillian pentru Windows/Mac– client gratuit de messaging

V-ati saturat de Yahoo Messenger si aveti chef de ceva nou atunci cand vine vorba despre chat? Ei bine, exista si altceva in afara de mIRC: e vorba despre Trillian, unul dintre cele mai cool soft-uri de profil din lume!

Avand in vere ca acest client de chat nu este la fel de bine cunoscut precum cele enumerate mai sus, va propun sa facem o scurta incursiune in lumea Trillian la capatul careia sper ca va veti convinge de utilitatea sa. Sa incepem!

Specificatii pe scurt Trillian:

  • Producator: Cerulean Studios
  • Versiune: 5
  • Sistem de operare: Windows, Linux, Mac OS X, Android
  • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

 

Noutatile Trillian:

  • Daca ar fi sa numesc un punct forte care va sari instantaneu in ochii utilizatorului Trillian, acela ar fi reprezentat de catre interfata aero, care face ca acest soft sa fie extrem de usor de integrat in Windows 7.  In plus, aceasta ultima versiune va permite si sa schimbati tema, ceea ce inseamna ca aveti cu adevarat posibilitatea de a va personalize Trillian-ul asa cum va doriti.
  • Sunteti un fan al retelelor sociale si petreceti mult timp zilnic adaugand comment-uri pe Facebook sau postand pe Twitter? Nicio problema, deoarece Trillian are un feed unic ale actualizarilor existente pe retelele sociale cu ajutorul caruia puteti tine legatura cu prietenii dumneaoastra. Aceasta facilitate era disponibila si inainte, insa acum este gratuita.
  • Intr-o lume in continua miscare, unul dintre cele mai neplacute momente este cel in care trebuie sa intrerupem o discutie purtata pe computer cu un apropiat deoarece trebuie sa mergem la cursuri sau la munca. Trillian are insa o versiune pentru telefonul mobil, astfel ca acum  puteti merge de acasa sis a va continuati discutia pe smartphone-ul dumneavoastra.

 

Stiu, a folosi orice alt program in afara de Yahoo Messenger pentru chat poate parea ciudat, insa va asigur ca Trillian este unul dintre cele mai interesante aplicatii de profil.

Pentru a va convinge, am pregatit mai jos o galerie foto preluata de pe situl producatorului si care sper ca va va ajuta sa intelegeti mai bine ce poate face Trillian pentru dumneavoastra.

Download Trillian- Descarca gratuit:

 

Screenshots Trillian:


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.