Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download VLC player pentru Windows/Mac – program vizionat filme

Download VLC player pentru Windows/Mac – program vizionat filme

V-ati saturat de toate player-ele oferite gratuit pentru 30 sau 60 de zile, pentru ca apoi orice film sa va aduca aminte ca folositi un “trial version”? In cazul in care si dumneavoastra sunteti parte a celor multi si nemultumiti, solutia ar putea-o reprezenta VLC.

Poate ca nu este un soft atat de cunoscut precum Media Player sau BSPlayer, insa va asigur ca merita, chiar si doar din simplul motiv ca este open source, ceea ce inseamna ca nu va mai veti confrunta cu obligativitatea prelungirii la nesfarsit a perioadei de incercare. In plus, unul dintre avantajele sale majore este ca poate rula extrem de multe tipuri de fisiere, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

Specificatii pe scurt VLC:

 • Producator: GNU General License
 • Versiune: 1.1.10
 • Sistem de operare: Windows2000/NT/XP/2003/Vista/7
 • Licenta/ Pret: Freeware / Gratuit

Noutatile VLC:

 • Comparativ cu versiunile anterioare, aceasta ultima editie a player-ului aduce cu sine o serie de modificari menite sa repare bug-urile de securitate, ceea ce inseamna ca si riscurile pentru computerul dumneavoastra sunt mult diminuate.
 • VLC este disponibil in foarte multe limbi, astfel ca poate fi folosit si de catre cei care nu cunosc foarte bine limba engleza. Oricum, toata lumea stie cum arata butoanele “Play” si “Stop” …
 • Modulul “pulseaudio” a fost rescris aproape in totalitate, ceea ce face ca sunetul generat sa fie unul mult mai clar, aproape identic cu cel dintr-un cinematograf.
 • Insa poate cel mai important aspect tine de faptul ca VLC este usor de utilizat, datorita multiplelor combinatii de taste care inlocuiesc mouse-ul si care va ofera posibilitatea de a ajunge mai repede la ceea ce doriti.

Iata deci ca in comparatie cu editiile trecute, aceasta noua versiune aduce cu sine multiple imbunatatiri care -sunt sigur- vor fi pe placul dumneavoastra. Inplus, faptul ca este open source face ca si programul in sine sa foloseasca mai putine resurse si deci sa ajute computerul dumneavoastra in a functiona la parametri standard.

 

Download VLC – Descarca Gratuit:

Screenshots VLC:


1 comentariu

 1. hulea nicu

  16 October 2016 la 00:20

  foarte bun programu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.