Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Winamp 2012/2013 gratis – program ascultat muzica

Download Winamp 2012/2013 gratis – program ascultat muzica

Winamp este probabil cel mai popular player musical folosit de catre internauti. La fel ca si in cazul oricarui alt program si Winamp a cunoscut mai multe versiuni si deci, o dezvoltare continua, ceea ce il face in continuare preferat in fata competitorilor sai.

Ultima versiune disponibila le intrece insa pe toate si aceasta in special datorita imbunatatirilor aduse, ceea ce este un semn evident ca creatorii acestui soft au monitorizat si au tinut cont de semnalele venite din partea utilizatorilor.

In cazul in care ati folosit si inainte acest program, sunt sigur ca el nu mai are nevoie de nicio prezentare, insa ne-am gandit ca persoanele care au utilizat pana acum doar anticul Media Player sau pur si simplu nu au ascultat muzica pana acum ar putea avea nevoie de o scurta introducere in universul WinAmp.

 

Specificatii pe scurt WinAmp:

  • Producator: Nullsoft
  • Versiune: 5.61
  • Sistem de operare: Windows 7, Vista, XP
  • Licenta /  pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile WinAmp:

  • In primul rand, va veti bucura as aflati ca ultima versiune a WinAmp este disponibila si in limba romana. Asa ca adio limbaj de lemn American atunci cand vine vorba despre meniuri sau optiuni.
  • Posibilitatea de a importa melodii din iTunes. Se pare ca baietii de la Nullsoft au inteles ca iTunes este o unealta din ce in ce mai folosita de catre utilizatorii computerului si de ce nu, inclusiv a smartphone-urilor.
  • Folositi Windows 7? Atunci va veti bucura sa aflati a versiunea 5.61 (cea mai recenta) ofera un excelent suport pentru acest sistem de operare. Cel mai bun exemplu in acest sens este ca veti putea controla butoanele playerului din bara de activitati.
  • Nu in ultimul rand, colaborarea cu MediaFly a dus la aparitia unei metode mult imbunatatite de podcasting, sustinut de catre “directory”-ul special creat in acest sens.

Bineinteles, discutam aici despre varianta gratuita, deoarece exista si una care costa $19.99, si care vine cu mai multe inbunatatiri fata de versiunea prezentata aici. Cu toate acestea, daca sunteti un utilizator zilnic al computerului si nu aveti nevoie de unelte sofisticate, varianta gratuita ar trebui sa fie chiar mai mult decat aveti nevoie.

Una peste alta, WinAmp ramane in continuare una dintre cele mai bune (daca nu chiar cea mai buna) solutie pentru a asculta muzica, in conditiile in care Media Playerul de la Microsoft este mult mai slab din orice punct de vedere am privi.

Descarca WinAmp – descarca gratuit

Iata mai jos o galerie foto cu print screen-uri infatisand ultima versiune a WinAmp.

Screenshots WinAmp 5.61:


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.