Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Windows Live Mail- Free download

Download Windows Live Mail- Free download

Aveti cel putin cate un cont de email pe toate marile platforme, ca Yahoo, Gmail sau Hotmail? Adevarul este ca cel putin in tara noastra, extrem de multe persoane (printre care si subsemnatul) obisnuiesc sa aiba conturi de email cu nemiluita.

Daca si dumneavoastra sunteti un roman adevarat, atunci cu siguranta veti gasi Windows Live Mail ca fiind o unealta extrem de folositoare. V-am starnit interesul?

Specificatii pe scurt Windows Live Mail:

  • Producator: Microsoft
  • Versiune: 2011
  • Sistem de operare: Windows XP/ Vista/ 7
  • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Windows Live Mail:

  • Cel mai bun lucru la Windows Live Mail este acela ca va permite sa controlati mai multe conturi de email simultan, aceasta fiind trasatura la care ma refeream in cadrul introducerii acestui articol. Astfel, puteti vedea in timp real cand primiti un mail pe contul de Yahoo, dar si cand seful va trimite un mail pe posta electronica de la serviciu.
  • Windows Live Mail foloseste un sistem de organizare al emailurilor oarecum asemanator cu cel al Google, prin care ele sunt tratate ca fiind de fapt conversatii. In felul acesta, va puteti organiza mult mai usor mailurile, avand totdata de a vedea taote mailurile cu acelasi subiect, sau de a minimiza o conversatie, prin  optiunea “Expand/Collapse conversation”
  • Mai mult, Windows Live Mail include foarte multe alte optiuni. Spre exemplu, puteti sa va organizati calendarul exact in acelasi mod in care si Outlook o permite, sau puteti sa atasati o multime de fotografii unui mail chiar in corpul mesajului. In acest fel, emailurile dumneavoastra vor avea un aspect mult mai informal, iar cei care le primesc vor simti cu adevarat toate sentimentele pe care doriti sa le transmiteti.

Windows Live Mail este parte din pachetul de aplicatii gratuite Windows Live oferite de catre Microsoft. Din punctual meu de vedere este un program extrem de util, in special in cazul persoanelor “hyper” care stau toata ziua cu ochii pe multiple casutele de email.

De multe ori e poate putin iritant sa deschideti din 5 in 5 minute un nou tab pe Mozilla sau Explorer doar pentru a veerifica daca ati primit un nou mesaj pe Yahoo sau de la un client ori subaltern pe mailul de serviciu. Ei bine, acum aveti posibilitatea de a schimba aceasta stare de fapt cu Windows Live Mail.

Iata o lista cu cateva situri de unde puteti descarca acest program, precum si o galerie foto cu imagini preluate direct de pe situl Microsoft.

Download Windows Live Mail- Descarca gratuit:

Screenshots Windows Live Mail:

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.