Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download WinZIP – dezarhivator gratuit

Download WinZIP – dezarhivator gratuit

Daca adineauri vorbeam despre WinRAR, acum a venit timpul sa ne ocupam si de “fratele lui”, WinZIP. La fel ca si RAR-ul, si ZIP-ul este un soft care arhiveaza documente, compresandu-le in acelasi timp.

De fapt, fiecare dintre aceste doua programe poate deschide arhive create cu ajutorul celuilalt soft, ceea ce usureaza mult munca internatutilor.

Aveti un set de documente care ocupa mult spatiu pe hard disk si nu va mai sunt folositoare, insa nu doriti sa le stergeti? Arhivati-le! In acest fel, veti economisi spatiu de memorie si in plus, le puteti transmite mult mai usor prin mail.

Specificatii pe scurt WinZIP:

  • Producator:WinZIP International LLC
  • Versiune: 15.5
  • Sistem de operare: Windows 2000 /XP /2003 /Vista /2008 /Vista /7
  • Licenta/ Pret: Freeware / Gratuit

Noutatile WinZIP:

  • Pe langa posibilitatea de a arhiva fisiere, WinZIP va ofera si functia de criptare AES a documentelor arhivate, ceea ce face ca protectia datelor dumneavoastra sa fie si mai completa decat in cazul WinRAR.
  • Mai mult decat atat, o alta  componenta a WinZIP care vine in ajutorul securizarii datelor dumneavoasra o constituie distrugerea fisierelor extrase temporar din arhive, folosindu-se in acest sens un program  de protectie al Departamentului de Aparare al SUA (denumit DoD 5220.22-M)
  • Pe langa caracteristicile de securitate, WinZIP vine si cu multiple schimbari in ceea ce inseamna interfata cu utilizatorul, permitand de exemplu schimbarea temei generale  a programului, posibilitatea de a opta pentru a  vedea sau nu address bar-ul, ori chiar posibilitatea de a “sari” mereu intre mai multe procese de arhivare/ dezarhivare deschise simultan cu WinZIP.

ZIP-ul oferit de noi este o varianta demo de 45 de zile, timp in care puteti sa testati fara nicio problema toate caracateristicile programului. In cazul in care doriti sa cumparati varianta full, licenta costa 29.95 euro.

Iata o lista cu cateva dintre siturile de unde puteti downloada soft-ul, precum si o galerie foto. Sper sa va placa.

 

Download WinZIP- Descarca gratuit:

Screenshots WinZIP:


Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.