Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download Yahoo Messenger 11 gratis in romana

Download Yahoo Messenger 11 gratis in romana

Va era dor de Messenger? Ei bine, baietii de la Yahoo s-au gandit la asta si au decis recent sa iasa pe piata cu o noua “ultima versiune” a acestui client de chat extrem de popular peste tot in lume.

Pe langa functiile deja cunoscute de mesagerie atat pe baza de text cat si de voce, Y!M aduce cu sine o serie intreaga de noutati, pe care va invita sa le privim mai de aproape in acest articol.

Veti descoperi insa un program extreme de prietenos cu utilizatorul (cum de altfel a fost intotdeauna), care face usor pasul catre o noua generatie de chat clients.

Specificatii pe scurt Yahoo Messenger 11:

 • Producator: Yahoo
 • Versiune: 11
 • Sistem de operare: Windows XP/ Vista/ 7
 • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Yahoo Messenger 11:

 • Jocurile interactive vor fi cu siguranta pe placul tuturor tinerilor. Si daca tinem cont ca marea majoritate a utilizatorilor de Messenger au o varts a de sub 35 de ani, avem o imagine mult mai clara a motivelor pentru care Yahoo a decis sa incorporeze astfel de aplicatii intr-un client de chat. Spre exemplu, va puteti delecta cu deja clasicul “Mafia Wars”.
 • Marea noutate insa, este poate reprezentata de faptul ca Yahoo Messenger 11 va da posibilitatea utilizatorului sa urmareasca in timp real actualizarile tweet-urilor initiate de prieteni si chiar sa poarte conversatii pe Facebook. Nu stiu ce credeti voi, insa personal, consider ca odata cu trecerea timpului Y!M va ajunge un clinet universal de chat, asemeni lui Beebo spre exemplu.
 • Noutatile legate de interfata cu utilizatorul nu puteau nici ele lipsi din peisaj, astfel ca Messenger 11 aduce cu sine mai multe skin-uri noi, precum si o interefata “aero”, care insa este usor contestata de utilizatori. Incercati-o si voi!

In concluzie, Yahoo Messenger 11 pare a avea tot ceea ce ii trebuie pentru a fi cu adevarat o versiune de success. Sper ca si voua sa va placa!

Download Yahoo Messenger 11- Descarca gratuit:

Screenshots Yahoo Messenger 11:

1 comentariu

 1. anonim

  7 August 2011 la 18:11

  este bunicel dar nu ca 12

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.