Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Download gratuit jocul Zuma Deluxe

Download gratuit jocul Zuma Deluxe

Chiar dca poate parea ciudat, am decis sa in rubrica de download a giz.ro sa includem si altceva decat programe antivirus sofisticate sau diverse browsere de Internet.

Iata deci Zuma Deluxe, un joc care sunt sigur ca va va placea. A generat deja o adevarat isterie pe Internet, asa ca nu ar strica sa il incercati si dumneavoastra.

Specificatii pe scurt Zuma Deluxe:

 • Producator: PopCap
 • Versiune: 1.0
 • Sistem de operare: Windows all
 • Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit

Noutatile Zuma Deluxe:

 • Scopul dumneavoastra in acest joc este ca, folosindu-va de Zuma, sa formati grupuri de bile avand aceasi culoare, pe care sa le eliminati din joc. Totul trebuie sa se termine insa inainte ca bilele sa ajunga la finalul circuitului, altfel veti pierde.
 • Exista mai multe nivele de dificultate, fiecare dintre acestea propunand o alta forma a circuitului bilelor, insa din proprie experienta pot spune ca este destul de usor sa inaintati in joc.
 • Veti incepe jocul avand 3 vieti, iar numarul vietilor disponibile poate fi vazut in partea din stanga sus a ecranului, sub forma unor broaste.
 • Pentru a juca, folositi-va de mouse, indicand directia in care doriti sa fie eliberata bila colorata aglata in gura broastei, iar cand sunteti gata, dati click.

Iata deci doar cateva dintre argumentele care sper ca va vor convinge ca merita sa jucati Zuma Deluxe. E un jos mai mult decat interesant in cazul in care aveti putin timp liber la birou sau pur si simplu aveti nevoie sa va relaxati acasa sau la serviciu.

Iata mai jos o lista cu site-urile de unde puteti downloada Zuma Deluxe, precum si o scurta galerie foto care sper eu, va va trezi si mai mult interesul pentru acest joc online.

Nu e deloc complicat asa ca merita o sansa, ce spuneti?

Download Zuma Deluxe – Descarca gratuit:

Screenshots Zuma Deluxe:


1 comentariu

 1. Capitanul Hook

  9 February 2015 la 14:35

  E interesant jocul.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.