Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Concurs: Culorile prind viaţă cu consumabile originale Canon (P)

Cine foloseşte imprimante acasa sau la birou ştie acea stare de anxietate provocată de micuţul LED care ne indică nivelul scăzul de cerneala din cartuş sau toner, în cazul imprimantelor LASER.

Starea este amplificată în momentul în care avem de imprimat un document mare şi urgent. Cu toţii am fost în situaţia asta şi modul economic de imprimare este doar o soluţie de moment. Mai devreme sau mai târziu tot trebuie să facem un drum până la magazin şi să cumpărăm un cartuş nou.

Tentaţia de a cumpăra consumabile “compatibile” în locul celor originale este mare, însă această soluţie te expune la riscuri suplimentare, de care e bine să fii conştient. Campania Canon “Culorile prind viaţă” îşi propune să îţi prezinte avantajele consumabilelor originale Canon şi aruncă în joc o serie de premii atractive pentru cei care achiziţionează un cartuş original în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2015 şi se înscriu în campanie.

De ce consumabile originale Canon?

Cel mai important motiv pentru care trebuie să cumperi consumabile originale pentru imprimantele Canon este prelungirea duratei de viaţă a echipamentului. Consumabilele originale sunt concepute a lucra perfect cu imprimantele Canon şi reduc riscul ca imprimanta să te lase în drum în timpul unei lucrări importante.

În plus, prin folosirea de pigmenţi de calitate superioară se asigură o durată de viaţă a materialului imprimat de până la 300 de ani, când folosim şi hârtie originală corespunzătoare.

Pe lângă aceste avantaje, trebuie menţionat că cernelurile dezvoltate de Canon permit obţinerea de culori cu nuanţe vii, care se păstrează neschimbate pentru un timp mai îndelungat.

Şi pentru că aceste avantaje nu sunt doar “pe hârtie”, Canon oferă suport tehnic pentru cei care cumpără consumabile originale. Tot ce trebuie să ştii este că pe cutia consumabilului este lipită o hologramă abtibild cu inscripţia Canon Genuine, care îşi schimbă culoarea în funcţie de unghiul sub care este privită.

Concurs cu premii atractive

Campania Canon “Culorile prind viaţă” se derulează în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2015 şi permite celor care au cumpărat un consumabil original Canon pentru o imprimantă din seria MAXIFY, PIXMA şi i-SENSYS să se înscrie gratuit la concursul cu premii derulat pe pagina de Facebook a campaniei.

Premiile sunt foarte atractive: o excursie în Europa pentru două persoane, trei biciclete Pegas ediţie limitată şi cinci imprimante Canon Pixma MG7550. Pentru a te înscrie trebuie să ştii codul consumabilului achiziţionat (instrucţiunile pentru găsirea acestuia sunt listate în formularul de înscriere la concurs). Dacă vei fi declarat câştigător vei fi rugat să validezi achiziţia consumabilului prin dovada plăţii şi ambalajul original, deci nu uita să le păstrezi.

Te poti înscrie la concurs pe această pagină.

Canon Culorile prind viata

Acest articol face parte din campania de promovare Canon.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.