GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

iSTYLE lansează programul iPhone Green – poți fi mereu primul care primește următorul iPhone

Autor: Andrei Girbea

Se întâmplă în fiecare an. Mereu aceeași poveste. Fiecare nou iPhone lansat de Apple creează așteptări mari și, să fim cinstiți, un pic de anxietate în rândul celor nevoiți să aștepte momentul în care vor putea trece la un nou model, despre care știu că este mai performant.

iPhone X s-a aflat în centrul știrilor tech de la primele anunțuri făcute de Jony Ive. Și nu îi putem învinovăți pe fanii Apple că își doresc să testeze noul iPhone X, chiar dacă tocmai și-au achiziționat un nou iPhone, să zicem un iPhone 7 sau un iPhone 8. În fond, e tentant. Cipul A11 Bionic cu 6 nuclee din iPhone X poate face lucruri incredibile, așa cum au dovedit deja iPhone 8 și iPhone 8 Plus, iar tehnologia de recunoaștere facială Face ID și ecranul OLED de 5.8 inci au atras atenția pasionaților de tehnologie de la primele previziuni. Pe scurt, înțelegem.

Dar ce poți face dacă vrei cel mai nou iPhone an de an? În loc să aștepți cuminte să treacă câțiva ani și câteva update-uri de sistem pentru a-ți schimba în sfârșit telefonul care funcționează tot mai lent, poți să reciclezi vechiul iPhone prin iPhone Green de la iSTYLE.

Ce înseamnă iPhone Green?

Programul iPhone Green îți dă undă verde să achiziționezi mereu cel mai nou iPhone direct de la iSTYLE. Astfel, în timp ce devorezi articole despre noile iPhone X, te poți bucura liniștit de iPhone 8, știind că atunci când noul model va fi disponibil îl vei putea achiziționa în rate fixe, fără să fie nevoie să achiți toate ratele pentru vechiul telefon.

Ecosistemul Apple evoluează rapid, iar fiecare nou iPhone este cea mai bună variantă care a existat vreodată. Firește. E vorba despre Apple. Deci, e bine să fii mereu pregătit pentru un upgrade, iar iPhone Green poate fi o soluție, mai ales că beneficiezi și de un serviciu de protecție a valorilor pe toată durata perioadei în care achiți noul tău smartphone.

Ce trebuie să știi dacă intri în programul iPhone Green.

  1. Nu e pentru toată lumea. Dacă nu ești genul care vrea să aibă cel mai nou iPhone cât e încă „verde”, nu e pentru tine.
  2. Dacă ai trecut de punctul 1, sigur o să-ți placă. Prin programul iPhone Green de la iSTYLE achiziționezi în 18 rate fără dobândă un smartphone Apple, pe care îl poți schimba după ce achiți primele 12 rate. Poți alege să le achiți rapid și să treci la noul model după doar 7 luni.
  3. La fiecare upgrade, schimbi telefonul pe care l-ai folosit timp de minimum 7 luni cu un telefon nou, iar diferența de până la 18 rate este susținută de către iSTYLE.
  4. Pentru cei care vor să se înscrie acum în program sunt disponibile următoarele device-uri: iPhone SE, iPhone 7 și iPhone 8.

Tu cât de frecvent faci upgrade? Spune-ne în comentarii.

Acest articol face parte dintr-o campanie sponsorizată.

1 comentariu

  1. Viorel Cristea

    19 decembrie 2017 la 11:59

    Ati mentionat in repetate randuri cuvantul “achizitionezi” dar termenul corect este “inchiriezi” pentru ca dupa 12 luni, daca vrei un iPhone nou, cel vechi trebuie returnat in conditie aproape impecabila (aici este un mare subiect de dezbatere la care potentialii clienti ar trebui sa fie atenti). Deasemenea, nu inteleg de ce nu a intrat si iPhone X in acest program, iStyle avandu-l deja la vanzare si in 24 de rate fara dobanda

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri