GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung EAD-R10 – mini proiector pentru seria Galaxy

Autor: Echipa GiZ

Samsung nu a avut prea mare succes cu modelul Galaxy Beam, comercializat la noi la aproximativ 2100 lei, și a decis că e mai bine să ofere un nou mini proiector ca accesoriu la telefoanele și tabletele din seria Galaxy.

Samsung EAD-R10 este optimizat pentru a asigura conectarea cu dispozitivele Galaxy prin portul microUSB cu tehnologia MHL (Mobile High-Definition Link).

După conectarea la telefon și apăsarea butonului ON, mini proiectorul recunoaște automat conexiunea afișând imaginile de pe ecranul dispozitivului.

EAD-R10 poate fi conectat și la alte surse ce suportă MHL, inclusiv PC, iPhone și iPad prin conectorul HDMI.

Având încorporată o ieșire HDMI normală, proiectorul permite afișarea simultană a imaginilor și pe un alt dispozitiv, cum ar fi un televizor HD.

Samsung a încercat să reducă considerabil dimensiunile proiectorului pentru a îl face portabil. EAD-R10 este aproape de aceeași mărime cu Galaxy S3, având dimensiunile 60,4×11,6×11,2 mm, și o greutate de 108 grame.

Bateria inclusă de 1650 mAh asigură redarea de conținut multimedia pentru aproximativ 2 ore, încărcarea putând fi realizată printr-un port MicroUSB.

Samsung EAD-R10 este un proiector de tip DLP ce poate reda imagini la rezoluția nHD (640×360) cu o luminozitate de până la 20 ANSI lumeni, 15 când este folosit fără conectarea la încărcător.

Claritatea imaginii poate fi ajustată printr-un buton situat în partea de sus. Dimensiunea imaginilor afișate poate fi reglată prin ajustarea distanței proiectorului față de suprafața de proiecție. De exemplu, la o distanță de 38 cm este creată o imagine de cca. 22×13 cm, iar la 190 cm o imagine de 110×62 cm.

Samsung EAD-R10 este un mini proiector destinat în principal prezentărilor de documente, dar poate fi folosit cu succes și pentru jocuri sau clipuri video.

Momentan, mini proiectorul este comercializat doar în Coreea, la aproximativ 220 $, dar este așteptată și o lansare internațională.

Mini proiectorul Samsung EAD-R10

Mini proiectorul Samsung EAD-R10

Sursă: Slashgear

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri