GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Site-uri de unde poți trimite felicitări personalizate de Crăciun

Autor: Echipa GiZ

Unul dintre avantajele pe care le aduce evoluția tehnologei este faptul că în perioada sărbătorilor, internetul vă poate scuti de câteva drumuri în plus la librării și oficii poștale pentru a trimite felicitări de Crăciun familiei și prietenilor.

Astfel, această prezentare se adresează acelora dintre voi care caută site-uri de unde să poată trimite felicitări personalizate de Crăciun. În continuare vă vom prezenta câteva dintre soluțiile pe care le-am găsit pentru voi.

acasa.ro

Unul dintre site-urile pe care le puteți accesa pentru a trimite felicitări de sărbători este acasă.ro. Site-ul vine cu o largă varietate de felicitări de Crăciun. De altfel, acesta pune la dispoziție felicitări pentru aproximativ orice fel de ocazie specială. Aici veți putea găsi felicitări animate și muzicale pentru Crăciun.

Felicitarile online au devenit o moda de sarbatori

Felicitarile online au devenit o moda de sarbatori

Pentru a trimite o felicitare prietenilor tot ce trebuie să faceți este să completați o serie de câmpuri. Site-ul oferă posibilitatea să completați felicitarea cu un mesaj. De asemenea, aceasta poate fi trimisă mai multor persoane simultan. Puteți seta data la care să fie trimisă și veți fi anunțați în momentul în care felicitarea a fost deschisă.

surprinde.com

Aici puteți accesa o varietate largă de felicitări virtuale. Astfel, pe acest site puteți găsi felicitări animate și muzicale pentru Crăciun. Acest site va permite să personalizați felicitările cu mesaje dar și să încărcați poze. Însă, pentru a putea beneficia de serviciile acestui site trebuie să vă creați un cont.

craciunul.com

Site-ul este dedicat în întregime sărbătorilor de Crăciun și aici puteți să alegeti între o mulțime de felicitări pentru a le trimite celor dragi. Site-ul nu necesită autentificare. Tot ce trebuie să faceți este să completați câteva câmpuri: numele, adresa voastră de mail, numele destinatarului, adresa de mail a destinatarului, subiect, mesaj și să completați un cod anti-spam. De asemenea, există o funcție de previzualizare. Puteți să optați pentru acest site dacă va interesează să găsiți felicitări simple, fără muzică sau animații.

Felicitarile animate pot fi mai expresive

Felicitarile animate pot fi mai expresive

felicitari.rol.ro

Acesta este un alt site care vă pune la dispoziție o varietate largă de felicitări pentru sărbătorile de Crăciun. De asemenea, aici veți putea găsi mai multe funcții pentru personalizarea felicitărilor, care sunt și foarte ușor de trimis. Pentru a trimite felicitarea trebuie să scrieți mesajul să completați câmpurile cu numele expeditorului și al destinatarului și adresa de mail a expeditorului și a destinatarului. Puteți să alegeți unde vreți sa fie afișat textul (deasupra sau sub felicitare), puteți alege fontul, culoarea textului și dimensiunea sa. De asemenea, dacă optați pentru o felicitare fără melodie, o puteți personaliza  atașând o melodie la alegere.

kudika.ro

Site-ul vă pune la dispoziție posibilitatea de a trimite felicitări virtuale personalizate într-un mod cât mai rapid. Tot ce trebuie să faceți este să completați adresele de mail și numele persoanelor cărora vreți să le trimiteți felicitarea.

Exista o arie de selectie foarte mare atunci cand cauti o felicitare de Craciun online

Exista o arie de selectie foarte mare atunci cand cauti o felicitare de Craciun online

ele.ro

Acest site este o altă opțiune la care puteți apela atunci când vreți să trimiteți felicitări virtuale. Și aici aveți posibilitatea să trimiteți felicitări personalizate mai multor destinatari și să setați data la care vreți să fie trimise. De asemenea, dacă nu aveți inspirație, site-ul vă pune la dispoziție o serie de mesaje predefinite.

Acestea au fost câteva dintre cele mai bune site-uri de unde puteți trimite felicitări personalizate de Crăciun. Nu ne mai rămâne decât să va urăm să aveți Sărbători Fericite.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri