Acest site folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul.  Accept

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cum primeşti bani rapid, direct pe card (P)

Într-un articol precedent v-am povestit despre serviciul “Transfer de bani direct pe card”, care permite posesorilor de carduri MasterCard şi Maestro emise de orice bancă din România, să primească sume de bani prin Western Union direct pe card, şi să le acceseze la orice ATM al Băncii Transilvania.

Bun, dar de ce este util un astfel de serviciu?

Peste 16,5% dintre români trăiesc în afara graniţelor ţării, conform Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie. Un număr important dintre aceştia trăiesc în Italia, Germania şi Spania şi trimit în ţară fonduri de peste 2 miliarde de Euro, conform declaraţiilor lui David Dechamps, Group Head Emerging Payments în cadrul MasterCard Europe.

western union banca transilvania transger bani pe card

Dacă te numeri printre cei care au rude în străinătate probabil primești la câteva săptămâni bani prin Western Union, unul dintre cele mai populare servicii de transferuri rapide de bani, fondurile fiind disponibile în câteva minute după ce au fost trimise, indiferent de distanţa dintre cel care trimite şi destinatar.

Cel mai probabil până acum mergeai să îi scoţi de la ghişeu. Însă noua soluţie oferită de Western Union este mai simplă, mai comodă, îţi economiseşte timp şi îţi permite să ai acces la banii tăi la orice ora din zi şi din noapte, fix când ai nevoie de ei.

În situaţii când ai nevoie rapid de bani, posibilitatea de a primi bani prin Western Union direct pe card, la ATM, poate fi salvatoare. Reţeaua de bancomate este mai vastă decât cea a sucursalelor bancare, la bancomat este întotdeauna liber, procesul de încasare este extrem de simplu şi nu va dura mai mult de 2-3 minute, iar apoi banii vor fi accesibili rapid pe card, de unde ii vei putea cheltui dupa bunul plac sau chiar scoate de la bancomat o parte din suma primită.

Din fericire acest serviciu exisă deja, datorită parteneriatului dintre Western Union, MasterCard  si Banca Transilvania, şi este accesibil 24/7 oricărui posesor de carduri MasterCard® şi Maestro®, fără costuri suplimentare. Rapid şi simplu!

Mai multe detalii despre serviciul Western Union direct pe card pe această pagină.

2 comentarii

 1. Dugan V

  Decembrie 8, 2015 la 15:03

  Este foarte OK! Sa fiti sanatosi (cei de la BT), da fii sanatos, sa mai scrii

 2. Dugan V

  Decembrie 8, 2015 la 15:12

  Buna ziua,
  Nu-i nevoie sa fie moderat, nu-i nevoie sa ma abonez la newsletter, pen’ca sunt. Dupa gustul meu, as vrea sa vad un newsletter despre/cu tabletele cele mai bune cu OS Windows (8″, 10″, mid-range si high end). De asemenea, cand (si eventual cum), se poate face upgrade la WM 10 (in cazul meu, Microsoft Lumia 640, ce are Win 8.1 Denim parca). Multumesc, vd

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.