GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Detector invizibil – vezi cine sta pe invizibil pe Yahoo Messenger

Autor: Echipa GiZ

Pentru utilizatorii de Yahoo Messenger care doresc să verifice dacă statusul offline al altor utilizatori este unul real sau dacă acestia stau pe invizibil, există mai multe soluţii. Curioşii pot apela fie la programe, fie la site-uri care pot determina dacă utilizatorul pe care vreţi să îl verificaţi este offline sau nu. Sau, pot folosi o soluţie mult mai simplă de detectat invizibilii, pe care mulţi nu o cunosc.

Program de vazut cine este pe invizibil

În materie de programe cu ajutorul cărora putem afla statusul real al utilizatorului de Yahoo Messenger cred că cea mai populară soluţie este BuddySpy. Acesta poate fi folosit pentru verificarea statusului în Yahoo Messenger sau  pentru a vedea dacă respectivul utilizator este într-un chat-room sau dacă are camera web online.

Buddy Spy - programul cu care verifici cine stai invizibil pe Messenger

Buddy Spy - program de văzut cine e pe invizibil pe messenger

Programul este gratuit, însă atunci când îl instalaţi trebuie vă creaţi un cont nou Yahoo, altul decât cel pe care îl aveţi, în caz contrar programul va da erori. Programul oferă posibilitatea de a alege între mai multe metode de a scana: pachetul Beta, pachetul Peer to peer, pachetul Avatar şi pachetul Web check.

 • Pachetul Beta este un pachet trimis pentru a detecta prezenţa utilizatorului invizibil
 • Pachetul Peer to peer verifică dacă poate fi creată o conexiune peer to peer (acest pachet va funcţiona doar dacă aveţi în lista ID-ul persoanei respective)
 • Pachetul Avatar funcţionează trimiţând un avatar şi este şi tipul de scanare recomandat, fiind cel care detectează cel mai uşor prezenţa altor utilizatori
 • Pachetul Web check verifică indicatorul de prezenţă care există deja în sistemul Yahoo, însă acest tip de scanare este cel mai puţin sigur, deoarece utilizatorul poate să seteze în opţiunile sale să apară offline în tot sistemul Yahoo. Astfel, acest tip de detector invizibili nu va fi intotdeauna precis.

Şansa ca rezultatul afişat de BuddySpy să nu fie cel real există, însă cu ultimele actualizări din cadrul Yahoo, ele sunt destul de mici.

Site-uri de detectat invisibili

O alternativă mai rapidă la Buddy Spy sunt site-urile precum:

 • www.yahoo-status.com este cea mai populara solutie de acest gen.
 • www.ydetector.com o versiune actualizată a www.yahooscan.com sau www.ydetect.com, disponibil în mai multe limbi, inclusiv limba romană. Ydetector funcţionează pentru Yahoo Messenger, Meebo, Pidgin şi eBuddy. Este simplu de folosit: completezi câmpul cu id-ul utilizatorului pe care vrei să îl verifici şi îţi va arăta dacă este offline, online sau invisible şi poza lui de la avatar. Cât de sigur este? Ei spun că e imposibil să te ascunzi de Ydetector. Iar până la proba contrară va trebui să îi credem.
 • www.imvisible.ro este un alt site specializat în a descoperi statusul utilizatorilor de YM. Funcţionează pe acelaşi principiu, însă ce trebuie să ştiţi despre acest site este că şi aici ca şi la ydetector.com apare şi poza de la avatar a utilizatorului, iar poza ramâne temporar pe site la secţiunea ultimile id-uri verificate.

Toate site-urile de acest gen funcţionează pe acelaşi principiu, pe care îl alegeţi rămâne să decideţi voi.

Detector invizibil mai puţin cunoscut

O ultimă variantă pe care aş vrea să o propun pentru a identifica dacă un utilizator este online, offline sau invisible este să selectaţi Doodle IMvironment. Aceasta metodă este cea mai simplă, pentru că nu necesităp aplicaţii sau site-uri externe de detectare, dar probabil şi cea mai rar folosită.

Doodle IMvironment are nevoie să se încarce atât în fereastră voastră cât şi a celui cu care vreţi să vorbiţi. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să deschideţi o fereastră de chat cu persoana al cărei status vreţi să îl aflati, să incărcaţi Doodle IMvironment, să scrieţi ceva persoanei respective sau eventual să-i daţi un buzz. Dacă utilizatorul sta pe invizibil veţi putea desena, dacă este offline tema nu se va încărca prin urmare nu veţi putea desena. Simplu, rapid, efficient.

Doodle IMvironment - metoda neconventionala

Doodle IMvironment - metoda neconvenţională de a afla cine e pe invizibil

Aşadar, v-am oferit o listă diversă de soluţii pe care le-aţi putea utiliza pentru a afla status-ul cuiva pe Yahoo Messenger şi a vedea dacă acea persoană stă pe invizibil sau nu. Rămâne ca voi să alegeţi pe care din aceste soluţii le veţi folosi.

3 comentarii

 1. loredana

  27 martie 2011 la 19:08

  vreau sa vad cine este pe invizibil

 2. sebi

  23 noiembrie 2011 la 17:45

  cum vad cine e pe invizibil

 3. americanu'

  29 ianuarie 2012 la 03:32

  cum vad cine sta pe invizibil dar sa imi apara pe mess va rogg hellp k e tare programul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri