TOP Coduri pentru Club Penguin 2014 – haine, carti si altele

Îţi place să joci Club Penguin, dar nu ai bani să cumperi diversele lucruri de care ai nevoie pentru a progresa mai uşor în joc? GiZ îţi vine în ajutor cu o colecţie de coduri pentru Club Penguin.

Lansat în 2005 de New Horizon Interactive, Club Penguin este un joc online de tip MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) în care acţiunea se desfăşoară pe timp de iarnă, iar jucătorii reprezintă nişte pinguini care locuiesc în igloo-uri.

Fiind dedicat cu precădere adolescenţilor prin prisma graficii şi a poveştii, Club Pengiun presupune parcurgerea unor jocuri relativ simple în urma cărora jucătorii obţin monede cu care îşi pot cumpăra diverse lucruri.

Printre acestea se număra articole de îmbrăcăminte, mobilă şi diverse îmbunătăţiri pentru igloo-urile în care locuiesc pinguinii, dar şi aşa-numitele animale de companie puffles.

Esenţa jocului este simplă: cu cât parcurgi mai multe mini-jocuri, cu atât vei obţine mai multe monede. Totuşi, de multe ori vei dori să progresezi mai repede în joc, iar monedele acumulate în mini-jocuri se vor dovedi insuficiente. Într-o astfel de situaţie ai două opţiuni: fie cumperi monede cu bani reali, fie apelezi la diverse coduri.

Club Penguin este unul dintre cele mai populare jocuri online pentru adolescenti

Spre deosebire de multe alte jocuri, utilizarea codurilor în Club Pinguin nu înseamnă neapărat că trişezi. De fapt, producătorul lui Club Penguin publică periodic diverse coduri pentru joc, pentru a veni în sprijinul jucătorilor.

GiZ îţi prezintă în continuare o selecţie de coduri pentru Club Penguin în ordinea în care acestea au fost publicate de New Horizon Interactive în ultimele luni, cu menţiunea că unele dintre acestea s-ar putea să nu mai fie valabile.

CODSEMNIFICATIE
DECNLR10500 monede
JUNNLR11500 monede
>D23EXP11jacheta verde
FREEHOODgluga purpurie
PUMPKIN1cap de dovleac
MMCODE11500 monede
MMCODE12tricou de chitarist
MMCODE132500 monede
Together500 monede
Bigwhite500 monede
shrimp64500 monede
J6YELLOW500 monede
HADDOCK7500 monede
ARCTIC20500 monede
DRILLOFF500 monede
EPFRULES500 monede
REDBEARS500 monede
HPHONES1casti puffle
UFOMASKEmasca de extraterestru
UFOANZUGcostum de extraterestru
EPFAGENTStealth Tracker
3caramel500 monede
Jazzjake500 monede
Lovesnow500 monede
JAPANTEA500 monede
74YELLOW500 monede
DARKSTAR500 monede
DJUBILEEcoroana regelui
DRUMROLL1000 monede
KEYBOARD1000 monede
PINKDOJO1000 monede

Cum foloseşti codurile pentru Club Penguin?

Utilizarea codurilor de mai sus este foarte simplă. După ce te loghezi în joc, trebuie să dai click pe butonul “Unlock items online” poziţionat în colţul din dreapta-sus a ecranului. În meniul care apare trebuie să selectezi “I’ve got a code”, să introduci codul dorit din lista de mai sus şi… asta este tot! Vei primi un mesaj de confirmare pentru itemul deblocat sau pentru cantitatea de monede pe care ai câştigat-o.

De asemenea, este important de precizat că poţi introduce mai multe coduri unul după altul, astfel că ai ocazia să progresezi semnificativ în joc într-un interval de timp foarte scurt.

Acestea sunt cele mai importante coduri pentru Club Penguin, iar lista va fi actualizata pe măsură ce New Horizon Interactive va publica altele noi. Până atunci, dacă ştii şi alte coduri pentru Club Penguin nu ezita să le transmiţi şi celorlalţi cititori prin intermediul secţiunii de comentarii.

Introducerea unui cod Club Penguin este simpla

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!