NFS: The Run – Curse de maşini cu elemente din GTA

Electronic Arts pregăteşte lansarea unui nou titlu din celebra serie de jocuri Need For Speed, care promite să vină cu numeroase noutăţi pentru fanii înrăiţi, menite să justifice cumpărarea acestuia: NFS: The Run.

Cu numai câteva zile înainte de lansare suntem în măsură să vă oferim detalii amănunţite despre noul joc, care va oferi posibilitatea jucătorului să iasă din maşină, să concureze în condiţii extreme pe zăpadă, să fugă de poliţişti sau să se rezume la stilul clasic din NFS Porsche.

In NFS: The Run poti pilota inclusiv pe zapada

Storyline

Povestea noului NFS: The Run este relativ simplă şi te pune în pielea lui Jack, un pilot care participă la o cursă gigant ce se desfăşoară din San Francisco (coasta de Vest a SUA) până la New York (coasta de Est a SUA), miza fiind reprezentată de un premiu de 25 de milioane de dolari. Posibilităţile de joc par nelimitate şi va trebui să te descurci pe cont propriu, fără aliaţi.

Coboară din maşină!

Datorită noului motor grafic Frostbite 2, NFS: The Run îţi oferă posibilitatea să explorezi lumea la pas, pentru că poţi ieşi din maşină. Nu te gândi că poţi ieşi la o plimbare de voie, pentru că de cele mai multe ori vei ieşi din maşină cu un scop precis: să fugi de poliţie, să furi o altă maşină, de preferat mai puternică, sau să te lupţi corp la corp cu poliţiştii. Ideea sună izbitor cu cea prezentă în seria GTA, însă rămâne de văzut cum va fi implementată în noul NFS.

Curse pe zăpadă

Noul GTA: The Run promite şi o diversificare majoră a mediului înconjurător din timpul unei curse. Astfel, în funcţie de zonă geografică în care te afli, vei avea ocazia să faci câteva curse pe zăpadă, suprafaţă pe care, cel puţin teoretic, maşinile ar trebui să fie mai dificil de controlat. Rămâne de văzut cum va fi în realitate, până atunci ne limităm la următorul trailer:

Curse clasice din legendarul NFS: Porsche

Producătorul s-a gândit şi la utilizatorii care nu vor dori să renunţe la cursele frumoase din jocurile vechi, motiv pentru care noutăţile de mai sus vor alterna cu unele curse clasice din seria NFS: Porsche. Iar aici trebuie să spunem că lucrurile arată bine, conform trailerului de mai jos:

Maşini disponibile

NFS: The Run va include o versiune specială în care vei beneficia de trei maşini exclusive: Chevrolet Camaro ZL1, Lamborghini Aventador şi Porsche 911 Carrera S. Şi mai fericiţi vor fi posesorii de console PlayStation 3, care se vor bucura de şapte maşini disponibile doar pe această platformă: Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, Gumpert Apollo S, Lamborghini Countach QV5000, Koenigsegg Agera R, Lexus LFA şi Porsche Carrera GT.

Cerinţe minime de sistem

Inevitabil, NFS: The Run are pretenţii destul de mari când vine vorba despre cerinţele minime de sistem pe care poate rula. Iată-le pe cele mai importante:

  • procesor Intel Core 2 Duo de 3.0 GHz sau echivalentul AMD
  • memorie RAM 3 GB
  • hard-disk 18 GB
  • placă video AMD ATI Radeon 4870 sau NVIDIA GeForce 8800 GT
  • Windows Vista SP2 32-bit cu DirectX 10

Preţuri şi disponibilitate

NFS: The Run va fi lansat în România în 18 noiembrie şi poate fi deja precomandat la următoarele preţuri: 180 lei pentru versiunea PC, 270 lei pentru versiunea PlayStation 3 şi 270 lei pentru versiunea XBOX 360.

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!