GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

The Sims 4 sosește în 2014 pe PC și Mac

Autor: Echipa GiZ

Următorul titlu al francizei se va numi The Sims 4 și a fost anunțat de EA Games pentru anul viitor. Noul joc va fi dezvoltat de Maxis, compania care a lansat conceptul și a realizat primele două versiuni. Principala temere a gamerilor privind obligativitatea conectării la Internet a jocului a fost înlăturată de EA Games care a confirmat modul single-player offline pentru The Sims 4.

Compania nu a oferit foarte multe detalii cu privire la următoarea versiune Sims, dar susține că va oferi jucătorilor un scenariu surprinzător și plăcut. The Sims 4 va încuraja jucătorii să personalizeze lumea creată prin noi instrumente intuitive, în același timp oferind posibilitatea de a partaja fără efort ce au realizat, prin intermediul rețelelor sociale.

La anunțul oficial The Sims 4 au fost prezenți și mai mulți fani ai seriei care au avut posibilitatea să discute cu echipa din spatele jocului. De altfel, EA Games susține că dezvoltarea noului titlu va fi realizată ținând cont de opiniile fanilor din toată lumea și a celor care au jucat versiunile anterioare.

Pentru moment, The Sims 4 a fost confirmat doar pentru PC și Mac, cu o lansare preconizată în 2014. Compania nu a anunțat o dată exactă și nici nu a confirmat planurile de a aduce jocul pe alte platforme, cum ar fi consolele de jocuri Xbox, PlayStation și Nintendo sau pe terminalele mobile cu Android, iOS și Windows Phone.

The Sims 4

Alături de elementele anunțate de producător, conform zvonurilor, The Sims 4 ar urma să aducă grafică îmbunătățită, elemente noi și modalități de joc care să provoace utilizatorul. Totodată, jocul ar putea fi optimizat pentru o utilizare facilă pe dispozitivele cu Windows 8 și ecran tactil.

EA Games a promis că îi va ține la curent pe cei interesați privind detaliile și evoluția proiectului prin intermediul paginii oficiale https://www.thesims.com/store/mac-pc-download-base-game-standard-edition

Sursă: EA Games

1 comentariu

  1. Stefan - GeekBlog

    9 mai 2013 la 21:04

    Mie îmi place seria sims. Am jucat de la Sims 2 încoace aproape tot ( adica Sims 3 și Medieval, nu toate add-on-urile).
    Sunt curios cum va arata 4 față de 3 fiindcă Sims 3 a avut imbunatatiri mari in comparatie cu Sims 2.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri