The Sims 4 sosește în 2014 pe PC și Mac

The Sims 4 sosește în 2014 pe PC și Mac

Următorul titlu al francizei se va numi The Sims 4 și a fost anunțat de EA Games pentru anul viitor. Noul joc va fi dezvoltat de Maxis, compania care a lansat conceptul și a realizat primele două versiuni. Principala temere a gamerilor privind obligativitatea conectării la Internet a jocului a fost înlăturată de EA Games care a confirmat modul single-player offline pentru The Sims 4.

Compania nu a oferit foarte multe detalii cu privire la următoarea versiune Sims, dar susține că va oferi jucătorilor un scenariu surprinzător și plăcut. The Sims 4 va încuraja jucătorii să personalizeze lumea creată prin noi instrumente intuitive, în același timp oferind posibilitatea de a partaja fără efort ce au realizat, prin intermediul rețelelor sociale.

La anunțul oficial The Sims 4 au fost prezenți și mai mulți fani ai seriei care au avut posibilitatea să discute cu echipa din spatele jocului. De altfel, EA Games susține că dezvoltarea noului titlu va fi realizată ținând cont de opiniile fanilor din toată lumea și a celor care au jucat versiunile anterioare.

Pentru moment, The Sims 4 a fost confirmat doar pentru PC și Mac, cu o lansare preconizată în 2014. Compania nu a anunțat o dată exactă și nici nu a confirmat planurile de a aduce jocul pe alte platforme, cum ar fi consolele de jocuri Xbox, PlayStation și Nintendo sau pe terminalele mobile cu Android, iOS și Windows Phone.

The Sims 4

Alături de elementele anunțate de producător, conform zvonurilor, The Sims 4 ar urma să aducă grafică îmbunătățită, elemente noi și modalități de joc care să provoace utilizatorul. Totodată, jocul ar putea fi optimizat pentru o utilizare facilă pe dispozitivele cu Windows 8 și ecran tactil.

EA Games a promis că îi va ține la curent pe cei interesați privind detaliile și evoluția proiectului prin intermediul paginii oficiale https://www.thesims.com/store/mac-pc-download-base-game-standard-edition

Sursă: EA Games

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!