Cum gasesti automat update-uri la programele pe care le folosesti

Nu cred ca este cineva pe planeta asta care foloseste Windows-ul si nu are macar un program suplimentar instalat, chiar daca nu el este cel care l-a instalat. In acest caz este bine de stiut ca securitatea si stabilitatea sistemului tau depind de update-urile la zi, fie ale sistemului de operare, fie ale programelor pe care le folosesti uzual.

Chiar daca unele programe iti aduc aminte din cand in cand ca a mai aparut o versiune noua este un adevarat chin sa iti tii calculatorul actualizat in clipa in care ai foarte multe programe suplimentarea instalate.

Lista principala cu programe instalate in sistem
Lista principala cu programe instalate in sistem

Nu dispera insa, exista solutii la aceasta problema, una din cele mai elegante fiind Update Notifier, un program care scaneaza tot ce ai instalat pe calculator si iti indica programele pentru care exista o versiunea mai noua pe Internet. Update Notifier te duce chiar pe pagina de unde poti descarca noua versiune, urmand ca instalarea acesteia sa cada in sarcina ta.

Update Notifier este ceea ce eu numesc un program simplu si eficient: poate fi setat sa porneasca odata cu Windows-ul, poate fi setat intervalul la care se face cautarea programelor instalate si a update-urilor pentru acesta, poate fi setat sa faca prima cautare cu o anumita intarziere (in minute) pentru a nu incetini procesul de boot al PC-ului tau si cam atat.

Ah, si sa nu uit, exista un tab in Update Notifier care iti afiseaza o lista de programe recomandate. Din pacate aceasta lista nu se face pe baza programelor instalate pe calculatorul tau, dar cine stie, pe viitor poate se va face. Ce nu mi-am dat seama este daca Update Notifier stie sa se updateze pe el insusi. Sper sincer ca da.

Lista de programe recomandate de Update Notifier
Lista de programe recomandate de Update Notifier

Tu cum obisnuiesti sa iti faci update-urile pentru calculatorul tau?

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!