Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri

GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Cum să detectezi un profil de hi5 sau Facebook în funcție de id-ul de Messenger

Cum să detectezi un profil de hi5 sau Facebook în funcție de id-ul de Messenger

Rețelele de socializare au cunoscut un succes uriaș de-a lungul ultimilor ani și au căpătat amploare și în România. Având în vedere popularitatea de care se bucură, următorul articol se adresează in primul rând utilizatorilor rețelelor de socializare.

Astfel,  dacă sunteți un împatimit al serviciilor de socializare, cum ar fi Facebook sau hi5, și vreți să vă găsiți rapid prietenii pe care îi aveți în lista de messenger, există câteva soluții pe care le puteți aborda.

Dacă aveți id-ul unui prieten și vreți să aflați dacă acesta are un profil de Facebook sau hi5, există o modalitate rapidă prin care puteți face acest lucru. Prin intermediul mai multor site-uri care se specializează pe detectarea id-urilor puteți afla dacă există un profil de Facebook sau hi5 care să corespundă unui anumit id de messenger.

Poti detecta un profil de facebook doar cu ajutorul id-ului de messenger

Poti detecta un profil de facebook doar cu ajutorul id-ului de messenger

Acest detector va afla dacă există un astfel de profil indiferent de setările se siguranță pe care le are utilizatorul respectiv (dacă este un profil public sau dacă aceasta este vizibil doar pentru prieteni). Tot ce trebuie să faceți este să completați un câmp cu id-ul pe care vreți să îl verificați și apăsați tasta “enter” sau să faceți click pe un buton care este denumit de obicei “scan”, “check” sau “verifica”.

Dacă id-ul corespunde, într-adevăr, unui profil de Facebook sau hi5, unele dintre aceste site-uri vă vor pune la dispoziție diferite link-uri care apar sub forma unor butoane. Astfel, veți putea să trimiteți un mesaj personei respective, să căutați profilul care v-a interesat, să descărcați avatarul sau să adăugați id-ul în lista de messenger.

Iată câteva dintre site-urile care vă pot ajuta să aflați dacă unui id de messenger îi corespunde și un profil de facebook sau hi5:

  • www.invizibil.info (oferă acest serviciu atât pentru Hi5 cât și pentru Facebook)
  • hi5detector.info
  • www.jdetector.com (oferă posibilitatea de a verifică id-uri pentru Facebook și pentru Hi5)
Detectoarele de facebook vor deveni populare in cel mai scurt timp

Detectoarele de facebook vor deveni populare in cel mai scurt timp

Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că folosirea acestor site-uri poate prezenta și anumite riscuri. Unul dintre acestea este, spre exemplu, faptul că pot stoca id-urile pe care le-ați căutat. De asemenea, trebuie menționat și faptul că reprezintă o posibilă încălcare a intimității persoanei al cărei id vreți să îl verificați.

Acestea au fost soluțiile pe care vi le propunem  atunci când vreți să verificați dacă unui id de messenger îi corespunde un profil de Facebook sau hi5.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.