Wallpapers Windows 8 – imagini de fundal pentru Windows 8

Au apărut o series de wallpapere pentru Windows 8. Deși Microsoft plănuia să facă publice și câteva wallpapere pentru noul sistem de operare în cadrul evenimentului programat astăzi la Mobile World Congress din Barcelona, se pare că cineva le-a luat-o înainte făcând publice mai multe imagini de fundal și lockscreen-uri pentru Windows 8.

Noile wallpapere și lockscreen-uri au fost făcute publice astăzi și sunt în total 13 la număr (7 wallpaper-uri și 6 lockscreen-uri). Legat de aceste imagini ar trebui menționat că au, în principiu, o temă florală.

Cu toate acestea, printre noile imagini se regăsește și peștele Betta, folosit pentru Windows 7, dar de data aceasta cu un design care aduce aminte de interfața Metro.

De asemenea, trebuie amintit și faptul că două dintre imaginile de fundal sunt create pentru dual creen, detaliu care ar trăda faptul că Windows 8 are un suport mai bun pentru PC-urile care utilizeaza mai multe monitoare simultan.

Noile wallpaper-uri pentru Windows 8 au o tamatica florala
Noile wallpaper-uri pentru Windows 8 au o tamatica florala

Metodele de promovare adoptate de Microsoft pentru noul sistem de operare crează mult entuziazm în jurul Windows 8 și se anticipează ca Windows 8 să fie un real succes. Noua versiune Windows se așteaptă să fie lansată pe piață în toamna acestui an. Cu toate acestea, Microsoft pune la dispoziția entuziaștilor versiunea Windows 8 Consumer Preview.

Pestele Betta, pe care il regaseam in Windows 7 revine si in Windows 8
Pestele Betta, pe care il regaseam in Windows 7 revine si in Windows 8

Mai multe detalii legate de Windows 8 vor fi făcute în cadrul evenimentului de astăzi, de unde să sperăm că va veni și o confirmare a informatiilor de mai sus. Vom reveni cu mai multe detalii. Între timp, așteptăm părerile voastre legate de noile imagini de fundal pentru Windows 8.

Mai multe informatii legate de Windows 8 vor fi facute publice astazi in cadrul MWC
Mai multe informatii legate de Windows 8 vor fi facute publice astazi in cadrul MWC

De asemenea, pentru a descarca wallpaperele și lockscreen-urile pentru Windows 8, puteți accesa următorul link.

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!