GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Wallpapers Windows 8 – imagini de fundal pentru Windows 8

Autor: Echipa GiZ

Au apărut o series de wallpapere pentru Windows 8. Deși Microsoft plănuia să facă publice și câteva wallpapere pentru noul sistem de operare în cadrul evenimentului programat astăzi la Mobile World Congress din Barcelona, se pare că cineva le-a luat-o înainte făcând publice mai multe imagini de fundal și lockscreen-uri pentru Windows 8.

Noile wallpapere și lockscreen-uri au fost făcute publice astăzi și sunt în total 13 la număr (7 wallpaper-uri și 6 lockscreen-uri). Legat de aceste imagini ar trebui menționat că au, în principiu, o temă florală.

Cu toate acestea, printre noile imagini se regăsește și peștele Betta, folosit pentru Windows 7, dar de data aceasta cu un design care aduce aminte de interfața Metro.

De asemenea, trebuie amintit și faptul că două dintre imaginile de fundal sunt create pentru dual creen, detaliu care ar trăda faptul că Windows 8 are un suport mai bun pentru PC-urile care utilizeaza mai multe monitoare simultan.

Noile wallpaper-uri pentru Windows 8 au o tamatica florala

Noile wallpaper-uri pentru Windows 8 au o tamatica florala

Metodele de promovare adoptate de Microsoft pentru noul sistem de operare crează mult entuziazm în jurul Windows 8 și se anticipează ca Windows 8 să fie un real succes. Noua versiune Windows se așteaptă să fie lansată pe piață în toamna acestui an. Cu toate acestea, Microsoft pune la dispoziția entuziaștilor versiunea Windows 8 Consumer Preview.

Pestele Betta, pe care il regaseam in Windows 7 revine si in Windows 8

Pestele Betta, pe care il regaseam in Windows 7 revine si in Windows 8

Mai multe detalii legate de Windows 8 vor fi făcute în cadrul evenimentului de astăzi, de unde să sperăm că va veni și o confirmare a informatiilor de mai sus. Vom reveni cu mai multe detalii. Între timp, așteptăm părerile voastre legate de noile imagini de fundal pentru Windows 8.

Mai multe informatii legate de Windows 8 vor fi facute publice astazi in cadrul MWC

Mai multe informatii legate de Windows 8 vor fi facute publice astazi in cadrul MWC

De asemenea, pentru a descarca wallpaperele și lockscreen-urile pentru Windows 8, puteți accesa următorul link.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri