GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Acer Iconia W5, Iconia W7 şi Aspire S7 – Tablete şi ultrabook-uri cu Windows 8

Autor: Echipa Giz.ro

Acer a prezentat vineri la IFA 2012 o serie de tablete şi ultrabook-uri dotate cu Windows 8, iar principala noutate din gamă este ultrabook-ul Acer S7.

Acer a aşteptat ziua de vineri pentru a dezvălui o serie de produse cu Windows 8 pe care le va comercializa în perioada următoare. Dintre acestea, se remarcă tabletele Acer Iconia W5 şi Acer Iconia W7, dar mai ales ultrabook-ul Acer Aspire S7.

Acer Iconia W5

Cunoscută şi sub numele de Acer Iconia W500, tableta propusă de Acer este dotată cu un ecran cu diagonala de 10” şi rezoluţie HD şi mizează pe platforma hardware Intel CloverField alcătuită din procesoare Atom. La aceasta se adaugă configuraţii flexibile cu până la 4 GB de memorie RAM şi SSD de 64 GB pentru stocarea datelor.

Dacă dotările tehnice nu te impresionează, afla că Acer Iconia W5 are o carcasă realizată preponderent din aluminiu, plasticul fiind regăsit doar pe părţile laterale.

Acer Iconia W5, o tableta de 10" cu procesoare Atom

Acer Iconia W5 nu oferă conectivitate 3G, însă această opţiune este disponibilă pe modelul Acer Iconia W510.

Acer Iconia W5 hands-on video de la IFA 2012:

Acer Iconia W7

Acer Iconia W7 este cunoscută şi sub numele Acer Iconia W700 şi este versiunea “mai mare şi mai bună” a lui W5. Aceasta este dotată cu un ecran Full-HD cu diagonala de 11.6” şi 10 puncte multitouch, în timp ce platforma hardware este asigurată de procesoare Intel Core i3 şi Intel Core i5 din noua generaţie Intel Ivy Bridge.

Partea mai puţin plăcută este ca tableta are o grosime destul de mare pe toată latură, însă depinde doar de tine dacă acest lucru te deranjează.

Acer W7 va fi disponibila in variante de 11.6" si 13.3"

Pentru cei care utilizează tabletele preponderent acasă, Acer vine cu o soluţie interesantă: îţi oferă opţional un docking-station care are rolul de a stabiliza tableta precum o ramă foto şi, potrivit datelor oficiale, dublează autonomia de la 8 la 16 ore. Din păcate, preţul suplimentar solicitat de Acer pentru acest docking-station nu este încă cunoscut.

Acer Iconia W7 hands-on de la IFA 2012:

Acer Aspire S7

Aşa cum spuneam, piesa de rezistenţă a celor de la Acer la IFA 2012 este Aspire S7, un ultrabook cu design şi dotări tehnice premium.

Pentru construcţia carcasei, producătorul taiwanez a optat pentru un amestec de aluminiu şi magneziu care oferă tabletei un aspect solid şi un design foarte plăcut, Acer Aspire S7 devenind astfel, în opinia colegilor noştri prezenţi la IFA, cel mai frumos ultrabook dezvoltat de Acer.

Acer Aspire S7 impresioneaza prin design, constructie si dotari tehnice

Aceasta va sosi pe piaţa în versiuni de 11.6 şi 13.3”, însă în ambele situaţii vorbim despre ecrane IPS Full-HD cu capabilităţi touch. Una dintre puţinele diferenţe este că ecranul versiunii de 11.6” oferă şi capabilităţi multi-touch.

Platforma hardware nu a fost dezvăluită încă în detaliu, însă este cert că va conţine procesoare Intel Core i5 şi Intel Core i7 din noua generaţie Ivy Bridge, precum şi stocare pe SSD-uri.

Acer Aspire S7 hands-on video de la IFA 2012:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri