Amazon Kindle – tabletă cu sistem de operare propriu bazat pe Android

În legătură cu lansarea unei tablete de către cei de la Amazon, au existat o mulţime de zvonuri de ceva vreme. In schimb, informatii oficiale nu au existat. Cu toate acestea, problema au căpătat o noua dimensiune o dată cu MG Siegler de la Techcrunch. Acesta susţine că “tableta e reală, a văzut-o” şi a avut ocazia sa o testeze.

Amazon nu a confirmat cele spuse de Siegler însă sustine altceva în acest sens. Compania a afirmat că va lansa mai întâi tableta de 7 inch, urmând că o tabletă de 10 inch să fie lansată ulterior. Lansarea acesteia din urmă depinde însă de succesul pe care îl va avea tableta de 7 inch.

Amazon Kindle - asteptam mai multe detalii
Amazon Kindle - asteptam mai multe detalii

Astfel, deodată avem confirmare, preţ şi specificaţii pentru această tabletă. Tot ce mai lipseşte sunt imaginile. Daca tot vorbeam despre imagini, despre lipsa lor mai exact, Siegler susţine că Amazon Kindle va fi similar ca aspect cu BlackBerry Playbook.

Noua tabletă Amazon Kindle va avea un ecran de 7 inch de tip capacitiv multitouch şi va funcţiona pe o platformă Android. Ceea ce atrage atenţia la acest capitol este faptul că cei de la Amazon folosesc un sistem Android mai vechi pe care au construit un alt sistem de operare.

În ceea ce priveşte alte specificaţii tehnice, nu avem alte informatii exacte. Însă se crede că procesorul va fi unul single-core. De asemenea, în ceea ce priveşte memoria, se aşteaptă că ea să fie de maxim 6 GB.  Tableta va avea posibilitatea de conectare wireless, va fi dotată cu port micro-USB iar bateria va avea autonomie de până la 10 ore.

În cazul în care va entuziasmează tabletele Amazon, data lansării nu este oficială. Cu toate aceastea, se aşteaptă că aceasta să apăra cândva în luna noiembrie iar o versiune de 10 inch a acestei tablete ar putea fi lansată la începutul anului următor. În ceea ce priveşte preţul Amazon Kindle, acesta va fi în jur de 1200 RON.

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!