GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Tableta Cosmote My mini Tab – accesibilă si compactă -pret, specificaţii

Autor: Echipa GiZ

Cosmote România completează gama de tablete sub brand propriu cu un model nou de 7 inch.

Cosmote My mini Tab se alătură versiunii My Tab de 9,7 cu 3G în ideea de a oferi o alternativă mai mică pentru cei care doresc mai multă mobilitate.

Cosmote susține că My mini Tab este o tabletă performantă ce ar trebui să ofere utilizatorilor o experiență de excepție pentru cele mai utilizate funcții, cum ar fi verificarea e-mailului, conectarea la rețelele sociale, citit cărți, vizionarea de filme sau emisiuni TV.

Tableta Cosmote My mini Tab este pusă în mișcare de un procesor Dual-Core Cortex-A9 tactat la 1GHz, 1GB memorie RAM și sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0. Performanțele în jocuri sunt asigurate de un procesor grafic PowerVR SGX 531.

My mini Tab este echipată cu ecran TFT capacitiv de 7 inch, la rezoluția de 1024 x 600 pixeli, cameră foto principală de 2MP și o cameră frontală pentru apeluri video.

Cosmote My mini Tab

Cosmote My mini Tab

Memoria internă de 4GB poate fi extinsă printr-un card MicroSD de până la 32GB. My mini Tab are boxe stereo încorporate şi radio FM, Cosmote susținând că utilizatorii se pot bucura de muzică la o calitate audio ridicată.

Similar versiunii de 9,7 inch, Cosmote a preinstalat aplicațiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk, care oferă acces la conținut multimedia și știri.

Terminalul oferă conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi 802.11n, hotspot portabil și GPS cu suport A-GPS. De asemenea, tableta încorporează un modul 3G HSDPA care permite viteze de descărcare de până la 7,2 Mbit/s.

Pentru a asigura o autonomie bună, tableta a fost dotată cu o baterie de 3000 mAh.

Cosmote My mini Tab este disponibilă în magazinele partenerilor Cosmote la prețul de 799 lei fără abonament sau pentru doar 1 leu însoțită de abonamentul Connect L, până pe 28 februarie oferta incluzând 30GB trafic pentru 20 Euro lunar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri