Cosmote My Tab, o tabletă 3G ieftină – preturi si specificatii

Cosmote My Tab, o tabletă 3G ieftină – preturi si specificatii

Cosmote a anunțat astăzi lansarea primei tablete Android sub brand propriu. Oficialii companiei susțin că tableta My Tab oferă atât performanță, cât și accesibilitate, iar produsul răspunde tuturor nevoilor de mobilitate și comunicare.

Cosmote apreciază că vânzările de tablete sunt în creștere, o mare parte fiind achiziționate împreună cu un abonament de date pentru acces mobil la Internet.

Cosmote My Tab este motorizată de un procesor Dual-Core tactat la 1GHz și 512MB memorie RAM. Memoria internă este de doar 4GB, dar poate fi suplimentată cu un card MicroSD de până la 32 GB.

Ecranul de 9,7 inch, similar ca dimensiune cu cel al unui iPad, este în format 4:3 cu o rezoluție de 1024 x 768 pixeli.

Tableta are integrat un modul 3G ce oferă conexiuni de date la viteze HSPA și permite efectuarea de apeluri de voce, trimiterea de SMS-uri și MMS-uri.

Pentru a asigura o autonomie bună, tableta a fost dotată cu o baterie de 6000 mAh și poate fi încărcată printr-un port Micro-USB.

Cosmote My Tab este echipată și cu o cameră de 5MP, cu autofocus și flash LED, capabilă să înregistreze clipuri video HD (720p).

Cosmote My Tab
Cosmote My Tab

Tableta rulează Android Ice Cream Sandwich 4.0, iar Cosmote a preinstalat aplicațiile Dolce Mobile TV, care oferă acces la 35 canale TV, și web’n’walk, un serviciu propriu care pune la dipoziție informații diverse.

Cosmote My Tab va fi disponibilă în magazinele partenere începând cu data de 15 februarie, la un preț, fără abonament, de 999 lei.

Pentru cei interesați de un abonament de date, pachetul Cosmote My Tab, ce conține și o husă pentru tabletă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL, care oferă 150 GB trafic de date pentru 30 de euro/luna.

Prin My Tab, Cosmote se alătură Vodafone și Orange, care au lansat anul trecut tablete sub brand propriu: Orange Tahiti și Vodafone Smart Tab 10.

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!