Sony Xperia Tablet Z, tabletă cu ecran Full HD – specificatii, preturi

Sony nu a impresionat prin linia de tablete, modelul prezentat în review la GiZ.ro  – Sony Xperia Tablet S având unele mici probleme. Compania pare însă hotărâtă să continue prin lansarea unui nou model mai performant și cu un număr de specificații interesante.

Zvonurile susțin că Sony pregătește un produs cu numele de cod „Pollux” ce ar putea fi lansat cu denumirea Xperia Tablet Z.

Noua tabletă ar urma să aibă un ecran de 10,1 inch la rezoluție Full HD, o îmbunătățire semnificativă față de ecranul de 9,4 inch la 1280 x 800 pixeli cu care este echipată Xperia Tablet S.

Tableta Xperia Z va fi pusă în mișcare de un procesor Quad-Core Snapdragon S4 Pro, tactat la 1,5 GHz, probabil același model folosit și la telefoanele Xperia Z și ZL lansate la CES.

Alături de procesor, memoria RAM de 2GB ar trebui să asigure o experiență plăcută de utilizare și o interacțiune rapidă cu sistemul Android Jelly Bean 4.1.2.

Alte specificații probabile includ 32 GB memorie internă, cameră principală de 8,1 MP, cameră secundară de 2.2 MP, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, conectivitate 4G LTE și NFC.

Sony Xperia Tablet Z ar urma să fie echipată cu aceeași baterie de 6000mAh prezentă la modelul actual S. De asemenea, tableta va fi certificată IP55/IP57 pentru rezistența la umiditate și praf.

Deși nu avem încă imagini cu Tablet Z, se pare că va avea un design similar cu cel al telefonului Xperia Z cu o grosime de numai 6,9 mm.

Tableta ar putea fi lansată la începutul verii în Japonia și Hong Kong, iar în Europa în cea de-a doua parte a anului 2013, dar nu se cunoaște prețul aproximativ.

Dacă zvonurile se adeveresc, Xperia Tablet Z ar putea fi un produs de top pentru Sony în competiția cu tabletele consacrate produse de Apple sau Samsung.

Sursă: Android Authority

2 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!