Clienții RCS&RDS pot achiziționa acum smartphone-uri la abonament

RCS&RDS a lansat o nouă campanie în încercarea de a-și lărgi aria de clienți. Astfel, compania de telefonie a pus in oferta sa smartphone-uri cu abonament.

Prin această campanie, RCS&RDS dorește să atragă cât mai mulți utilizatori pentru serviciile de date. Oferta este disponibilă pentru smartphone-uri Nokia și Samsung.

Unul dintre modelele atractive, pe care campania promoțională le pune la dispoziția clienților săi, este Samsung GALAXY S Plus. Smartphone-ul este dotat cu un ecran cu o diagonală de 4 inch și o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Dispozitivul aduce un procesor care funcționează la o rezoluție de 1.4 GHz și rulează pe o platformă Android 2.3 Gingerbread. Smartphone-ul este dotat și cu o cameră foto de 5 Megapixeli.

Oferta din partea RDS-RCS este disponibila momentan doar in Oradea insa se asteapta sa fie extinsa la nivel national
Oferta din partea RDS-RCS este disponibila momentan doar in Oradea insa se asteapta sa fie extinsa la nivel national

Clienții pot achiziționa prin intermediul RCS&RDS smartphone-ul Samsung I900 GALAXY S Plus împreună cu un abonament de 10 euro pe o perioadă de doi ani, la prețul de 530 RON. Astfel, aceștia vor putea cumpăra smartphone-ul la jumătate din prețul la care acest model este disponibil pe piață.

Abonamentul include 200 de minute de apeluri video și convorbiri/mesaje nelimitate în rețea. De asemenea, clienții vor beneficia de 2GB trafic de internet rapid prin 3G, nelimitat la viteza scăzută.

De asemenea, trebuie menționat faptul că prețul variază în funcție de abonamentul pentru care clienții optează. Aceștia vor putea alege între abonamente de 4, 5, 7 sau 10 euro.

Samsung GALAXY S PLUS este disponibil pentru suma de 530 RON impreuna cu abonamentul de 10 euro
Samsung GALAXY S PLUS este disponibil pentru suma de 530 RON impreuna cu abonamentul de 10 euro

Oferta este disponibilă în prezent doar în Oradea, însă se așteaptă ca aceasta să se extindă și în alte orașe din țară. Totuși, trebuie menționat faptul că încă nu există detalii oficiale legate de această campanie la nivel național.

Update: Mai jos găsiţi o listă completă a telefoanelor pe care cei de la RCS-RDS le vor oferi în primă fază (via gadget.ro)

Telefoane mobile în oferta Digi
Telefoane mobile în oferta Digi Mobil
2 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!