GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Clienții RCS&RDS pot achiziționa acum smartphone-uri la abonament

Autor: Echipa GiZ

RCS&RDS a lansat o nouă campanie în încercarea de a-și lărgi aria de clienți. Astfel, compania de telefonie a pus in oferta sa smartphone-uri cu abonament.

Prin această campanie, RCS&RDS dorește să atragă cât mai mulți utilizatori pentru serviciile de date. Oferta este disponibilă pentru smartphone-uri Nokia și Samsung.

Unul dintre modelele atractive, pe care campania promoțională le pune la dispoziția clienților săi, este Samsung GALAXY S Plus. Smartphone-ul este dotat cu un ecran cu o diagonală de 4 inch și o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Dispozitivul aduce un procesor care funcționează la o rezoluție de 1.4 GHz și rulează pe o platformă Android 2.3 Gingerbread. Smartphone-ul este dotat și cu o cameră foto de 5 Megapixeli.

Oferta din partea RDS-RCS este disponibila momentan doar in Oradea insa se asteapta sa fie extinsa la nivel national

Oferta din partea RDS-RCS este disponibila momentan doar in Oradea insa se asteapta sa fie extinsa la nivel national

Clienții pot achiziționa prin intermediul RCS&RDS smartphone-ul Samsung I900 GALAXY S Plus împreună cu un abonament de 10 euro pe o perioadă de doi ani, la prețul de 530 RON. Astfel, aceștia vor putea cumpăra smartphone-ul la jumătate din prețul la care acest model este disponibil pe piață.

Abonamentul include 200 de minute de apeluri video și convorbiri/mesaje nelimitate în rețea. De asemenea, clienții vor beneficia de 2GB trafic de internet rapid prin 3G, nelimitat la viteza scăzută.

De asemenea, trebuie menționat faptul că prețul variază în funcție de abonamentul pentru care clienții optează. Aceștia vor putea alege între abonamente de 4, 5, 7 sau 10 euro.

Samsung GALAXY S PLUS este disponibil pentru suma de 530 RON impreuna cu abonamentul de 10 euro

Samsung GALAXY S PLUS este disponibil pentru suma de 530 RON impreuna cu abonamentul de 10 euro

Oferta este disponibilă în prezent doar în Oradea, însă se așteaptă ca aceasta să se extindă și în alte orașe din țară. Totuși, trebuie menționat faptul că încă nu există detalii oficiale legate de această campanie la nivel național.

Update: Mai jos găsiţi o listă completă a telefoanelor pe care cei de la RCS-RDS le vor oferi în primă fază (via gadget.ro)

Telefoane mobile în oferta Digi

Telefoane mobile în oferta Digi Mobil

2 comentarii

  1. Sorin

    18 mai 2012 la 09:24

    Abia astept sa soseasca ofertele si pentru Satu Mare !!!

  2. dulgheru

    29 decembrie 2015 la 00:26

    Vai mama voastra noi nu prindem 3g dar ce 3g vb eu abia avem semnal si voi amarastenilor scoateti 4g o alta minciuna.Nu mai puneti fratilor botu au niste telefoane de cacat senal foarte slab

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri