HTC Zeta – smartphone cu procesor quad-core

Zeta este unul dintre modelele care ar putea fi lansate anul următor de către HTC. Telefonul nu a fost anunțat în mod oficial, însă există o mulțime de speculații privind acest nou model.

Unul dintre lucrurile prin care HTC Zeta s-ar putea remarca este procesorul. Smartphone-ul ar urma sa fie dotat cu un procesor quad-core APQ8064, care funcționează la o frecvență de 2,5 GHz, lucru destul de inedit pentru un telefon mobil. De asemenea, HTC Zeta vine cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Se așteaptă ca HTC Zeta să fie dotat cu un ecran touchscreen cu o diagonală de 4.5 inch, cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. De asemenea, noul model va rula cel mai probabil pe o platformă Android Ice Cream Sandwich.

În ceea ce privește aspectul, trebuie să menționăm faptul că dispozitivul are un aspect rezistent și suplu. HTC Zeta va fi un dispozitiv subtire, venind cu următoarele dimensiuni: 110 x 61 x 9.8 mm și o greutate de 146 grame.  Caracterul său durabil este dat de faptul că modelul va veni echipat cu o carcasă de metal.

HTC Zeta va fi dotat cu un procesor quad core de 2.5 GHz
HTC Zeta va fi dotat cu un procesor quad core de 2.5 GHz

HTC Zeta va fi dotat cu o cameră de 8 Megapixeli cu două LED-uri care permite și realizarea de înregistrări video HD. De asemenea, modelul este echipat cu un acumulator de 1830 mAh.

Scepticii atrag atenția asupra faptului că un model atât de subțire cu procesor quad core APQ8064 și o carcasă metalică  va avea probleme cu supraîncălzirea. Cu toate acestea, consumul de energie la acest model va fi unul redus astfel încat sa nu determine această problemă.

Mai avem ceva de așteptat până când acest model să se lanseze, dat fiind faptul că nu există confirmare că HTC Zeta este mai mult decât un concept. Cu toate acestea, sperăm să revenim cu o confirmare și mai multe detalii în curând.

Sursa foto: engadget.com

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!