GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

HTC Zeta – smartphone cu procesor quad-core

Autor: Echipa GiZ

Zeta este unul dintre modelele care ar putea fi lansate anul următor de către HTC. Telefonul nu a fost anunțat în mod oficial, însă există o mulțime de speculații privind acest nou model.

Unul dintre lucrurile prin care HTC Zeta s-ar putea remarca este procesorul. Smartphone-ul ar urma sa fie dotat cu un procesor quad-core APQ8064, care funcționează la o frecvență de 2,5 GHz, lucru destul de inedit pentru un telefon mobil. De asemenea, HTC Zeta vine cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Se așteaptă ca HTC Zeta să fie dotat cu un ecran touchscreen cu o diagonală de 4.5 inch, cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. De asemenea, noul model va rula cel mai probabil pe o platformă Android Ice Cream Sandwich.

În ceea ce privește aspectul, trebuie să menționăm faptul că dispozitivul are un aspect rezistent și suplu. HTC Zeta va fi un dispozitiv subtire, venind cu următoarele dimensiuni: 110 x 61 x 9.8 mm și o greutate de 146 grame.  Caracterul său durabil este dat de faptul că modelul va veni echipat cu o carcasă de metal.

HTC Zeta va fi dotat cu un procesor quad core de 2.5 GHz

HTC Zeta va fi dotat cu un procesor quad core de 2.5 GHz

HTC Zeta va fi dotat cu o cameră de 8 Megapixeli cu două LED-uri care permite și realizarea de înregistrări video HD. De asemenea, modelul este echipat cu un acumulator de 1830 mAh.

Scepticii atrag atenția asupra faptului că un model atât de subțire cu procesor quad core APQ8064 și o carcasă metalică  va avea probleme cu supraîncălzirea. Cu toate acestea, consumul de energie la acest model va fi unul redus astfel încat sa nu determine această problemă.

Mai avem ceva de așteptat până când acest model să se lanseze, dat fiind faptul că nu există confirmare că HTC Zeta este mai mult decât un concept. Cu toate acestea, sperăm să revenim cu o confirmare și mai multe detalii în curând.

Sursa foto: engadget.com

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri