GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

LG G6 review – un vârf de gamă atractiv, dar cu destule minusuri

Testat pe data de 13 iulie 2017
Pe scurt: LG G6 este un vârf de gamă atractiv din multe puncte de vedere, însă acesta este tras în jos de unele deficiențe care-l împiedică să se lupte de la egal la egal cu liderii actuali ai pieței.
Produs testat: LG G6   Testat de: Echipa Giz.ro    Nota: 3,5/5    Pret: 3200 Lei

Anunțat în luna februarie a acestui an, LG G6 este cea mai nouă iterație a faimoasei familii de telefoane de vârf a producătorului sud-coreean. Fără a încorpora cel mai puternic procesor sau cei mai noi senzori foto, LG G6 este o ofertă foarte atractivă din multe puncte de vedere, însă acesta este tras în jos și de unele deficiențe care-l împiedică să se lupte de la egal la egal cu liderii actuali ai pieței.

Gama de telefoane G de la LG s-a născut odată cu Optimus G și cu ruda sa apropiată Nexus 4, cele două produse marcând reîntoarcerea companiei în liga campionilor. Călărind valul succesului, compania a lansat G2, un telefon care a fost foarte apreciat la vremea lui și s-a bucurat de vânzări bune, iar acesta a fost urmat de G3, care a oferit prima implementare a unui ecran cu rezoluție WQHD și s-a bucurat de o popularitate și mai mare. Modelul G4 nu a reușit însă să mai atingă ștacheta înaltă impusă de cei trei predecesori, chiar dacă era o îmbunătățire clară a lui G3, iar G5 a fost destul de rece primit.

Între timp însă, compania a lansat gama V, iar modul în care aceasta a evoluat a făcut că faimoasa gamă G să treacă oarecum în plan secundar. Într-adevăr, însuși producătorul a declarat că utilizatorii care doresc cele mai bune specificații vor trebui să se orienteze către gama V și viitorul model care va fi lansat în toamna lui 2017, noul G6 fiind mai degrabă un telefon de vârf cu un raport mai bun între preț și performanță, așa cum erau până nu demult și modelele Huawei din gamele Ascend P și P.

Configurație

  • ecran: 5.7”, IPS, 2880 x 1440 pixeli, Gorilla Glass 5
  • procesor: Qualcomm Snapdragon 821, 2 x 2,35 GHz Kryo, 2 x 1,6 GHz Kryo
  • memorie: 4 GB RAM
  • memorie internă: 32 GB, MicroSD (maximum 256 GB)
  • cameră foto: 2 x 13 MP (PDAF, F/1.8, OIS + ultrawide, F/2.4), frontal 5 MP
  • conectivitate 3G, 4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2
  • sistem de operare: Android 7.0
  • acumulator: Li-Ion de 3300 mAh, nedetașabilă
  • dimensiuni: 148,9 x 71,9 x 7,9 mm
  • greutate: 163 grame
  • altele: USB 3.1 Type-C, protecție IP68, senzor amprentă, NFC, încărcare rapidă

Ce ne-a plăcut

LG a preferat să folosească carcase fabricate integral din plastic până la modelul G4 inclusiv, vârful de gamă de anul trecut fiind primul care a folosit aliajele metalice. Noul LG G6 preia ștafeta de la acesta din urmă, însă reușește să aibă un aspect diferit atât față de G5, cât și față de multe dintre telefoanele moderne, care par să-și tragă seva inspirației din același loc.

Carcasa telefonului LG G6 este construită în jurul unei rame metalice, un element de design deja banal, însă compania a preferat o altă abordare. În timp ce mulți producători optează pentru o ramă metalică subțire cu margini puternic rotunjite, LG a preferat să folosească o ramă lată cu o curbură foarte discretă. Fabricată dintr-un aliaj metalic cu aspect mat și încadrată de margini teșite care au același finisaj, rama metalica a carcasei lui G6 îmi aduce aminte mai degrabă de unele modele mai vechi de Nokia Lumia sau Sony Xperia Z decât de telefoanele de care ne lovim în ziua de astăzi.

LG-G6

LG G: un telefon elegant și un progres vizibil de la G5

Partea frontală este acoperită integral de o foaie de sticlă Gorilla Glass 3, însă LG a evitat și acum să meargă pe același drum pe care au mers și alții. În timp ce multe telefoane folosesc așa-numita sticlă 2.5D cu margini curbate, G6 oferă o față perfect plată. Poate că această alegere nu va răsfăța simțul estetic al tuturor utilizatorilor, însă cei care doresc să folosească foliile de protecție vor aprecia în mod sigur ușurința cu care acestea pot fi puse pe o suprafață perfect plană.

LG-G6

LG G6: spate plat acoperit integral cu Gorilla Glass 5

Spatele telefonului este acoperit cu o foaie subțire de Gorilla Glass 5, aceasta având o suprafață perfect plată care se curbează ușor doar către margini pentru a se îmbina armonios cu rama metalică. LG a păstrat designul camerei foto duale și a senzorului de amprente de la G5, însă acestea nu mai sunt acum proeminente, ci sunt îngropate complet în suprafața de sticlă a carcasei.

LG-G6

LG G6: un sandviș solid din sticlă și aliaj de aluminiu

Compania ne-a făcut și în trecut surprize plăcute prin utilizarea unor ecrane cu margini înguste, însă abia acum putem considera că a reușit să ne ofere ceva cu adevărat impresionant. LG a reușit să înghesuie un ecran cu o diagonală de 5,7″ într-o carcasă extrem de compactă decât cea folosită până acum pentru gamele G sau V. Astfel, telefonul G6 marchează nu doar un progres estetic impresionant de la generațiile anterioare, ci și unul constructiv, deoarece este practic la fel de mare ca predecesorul său G5, care avea însă un ecran de numai 5,3″.

LG-G6

LG G6: o ramă metalică lată și solidă pe o carcasă încă subțire

După cum se observă din imagini, masca frontală are acum foarte puțin spațiu liber, iar acesta este ocupat aproape în totalitate de camera frontală, casca telefonică și restul de senzori uzuali. LG G6 nu beneficiază de avantajul unui ecran curbat, de aceea și lățimea lui este mai mare cu aproape 4 milimetri decât cea a rivalului Samsung Galaxy S8, însă cele două telefoane sunt foarte apropiate din punct de vedere al dimensiunilor și al impresiei estetice pozitive pe care o lasă utilizatorilor.

Dacă cele două telefoane s-au concurat în mod evident unul pe altul pentru a deveni mai compacte și mai elegante, rezultatele diferă datorită alegerilor de design făcute. În timp ce Samsung Galaxy S8 este rotunjit, fluid și feminin, LG G6 este mai brutal și mai masculin. Rama metalică lată și aproape plată oferă o priză excelentă în mână, iar combinația dintre acest metal și greutatea ceva mai mare lasă acea senzație de fermitate și rigiditate pe care unii dintre noi am apreciat-o la terminalele de vârf Lumia de la Nokia.

LG-G6

LG G6: fără module adiționale ca G5, dar rezistent la apă și praf

Terminalul G5 a încercat să ofere un design modular, însă ideea accesoriilor suplimentare a fost un rateu. Prin abandonarea modularității, producătorul a reușit nu doar să ofere o carcasă mai frumoasă și mai compactă, dar a putut realiza și prima sa carcasă rezistentă la praf și apă care este certificată IP68.  Ca aproape orice altă carcasă acoperită cu sticlă, și aceasta este un magnet pentru praf și mizerii, însă G6 are măcar avantajul că se curăță la fel de ușor pe cât se murdărește.

LG a fost primul producător care a anunțat un telefon cu un raport de aspect atipic de 2:1, însă compania Samsung a reușit să ajungă prima pe piață cu Galaxy S8. După cum spuneam și în review-ul făcut pentru Galaxy S8, un ecran 2:1 este mai îngust, telefoanele putând oferi astfel un ecran cu diagonală mai mare fără a crește lățimea carcasei.

Este adevărat, prin utilizarea unui ecran 2:1 crește în schimb înălțimea, însă acest parametru fizic este mai puțin important decât lățimea atunci când vorbim de cât de bine stă în mână și poate fi manevrat un telefon cu ecran mare. De-a lungul perioadei de utilizare nu m-am lovit de nici o problemă semnificativă, raportul de aspect 2:1 fiind oarecum deranjant doar în cursul navigației Web deoarece paginile par prea înguste pentru a oferi o lizibilitate bună, la redarea filmelor în format 16:9 sau atunci când m-am lovit de aplicații cu interfață fixă optimizată doar pentru 16:9.

LG-G6

LG G6: un ecran IPS excelent cu rezoluție mare

Cel de-al doilea avantaj, mai puțin relevant acum, privește experiența cinematografică. Raportul de aspect 16:9 a fost popularizat de către HDTV, însă nu este tot atât de bun atunci când vine vorba de producțiile cinematografice care respectă formatul anamorfic 2,39:1. Ecranul cu raport de aspect 2:1 este o soluție de compromis, iar unele producții TV, cum ar fi House of Cards sau Stranger Things, au fost masterizate de la bun început în format 2:1, ceea ce ne face să credem că această tendință va deveni din ce în ce mai evidentă în anii care vor urma. Acest accent pus pe cinema este subliniat de altfel și de compatibilitatea lui LG G6 cu standardele HDR Video actuale, adică HDR10 și Dolby Vision, și sperăm că vom vedea în curând mai multe producții care să le pună în valoare.

În final, de acest raport de aspect atipic va putea profita industria de conținut VR. Ochii umani au un unghi de vizualizare mare, iar formatul 16:9 amplasat foarte aproape de ochi nu reușește să-l umple așa cum trebuie. Mai lat, atunci când este orientat orizontal, formatul 2:1 poate oferi o experiență vizuală mai bună și probabil că va deveni încet un standard în acest domeniu.

Trecând peste aceste detalii și impresii despre formatul atipic al ecranului, ecranul IPS de pe LG G6 este impresionant. Compania a fost dintotdeauna un producător foarte bun de ecrane IPS, iar modelul implementat pe G6 nu dezamăgește – acesta oferă un nivel de negru foarte bun, o luminozitate maximă excelentă, un contrast ridicat, o iluminare de fundal uniformă, o lizibilitate foarte bună în lumina solară și niște culori frumoase cu acuratețe bună. Rezoluția de 2880 x 1440 pixeli pe un ecran de 5,7″ urcă densitatea la un excelent nivel de 564 ppi, matricea standard RGB a panoului IPS făcând ca afișarea să fie ireproșabilă.

La fel ca Samsung, LG a preferat un ecran cu colțuri rotunjite, compania afirmând că această soluție oferă o rezistență mai bună la impact.

Acest ecran este completat de un etaj audio bun. Ieșirea în căști nu are un volum prea mare, însă fidelitatea amplificatorului este ridicată, iar cei care vor conecta o pereche de căști de bună calitate vor descoperi un sunet cu bas curat, medii puternice și înalte bine definite. LG a inclus în pachet și o pereche de căști intra-auriculare bunicele, însă dacă vreți să profitați de amplificatorul cu fidelitate ridicată, va trebui să alegeți ceva cu o calitate audio mai bună.

LG-G6

LG G6: un player audio mobil competent

Difuzorul mono nu promite prea multe, însă este suficient de bun pentru situațiile în care fidelitatea și stereofonia nu sunt necesare. Acesta are un volum sonor foarte ridicat, iar fidelitatea este suficient de bună pentru a oferi niște medii clare care nu îneacă înaltele. Evident, ca în cazul oricărui difuzor de mici dimensiuni, redarea frecvențelor joase este absentă, însă nu putem cere prea multe de la o incintă atât de mică.

Partea de telefonie este foarte bună. Microfoanele stereo au o fidelitate ridicată, iar difuzorul căștii are un volum ridicat și o fidelitate suficient de bună. După cum era de așteptat, difuzorul este zgomotos și nu veți rata niciodată vreun apel, însă este regretabilă dispariția LED-ului de notificări cunoscut de la modelele anterioare din gama G.

Lansat prea devreme și blocat de comenzile mari făcute de către Samsung, LG G6 este nevoit să se mulțumească cu mai vechiul procesor Snapdragon 821. O prezentă cunoscută de pe modelele de vârf de anul trecut, acesta oferă o putere de procesare arhisuficientă pentru orice joc sau aplicație din Google Play, și doar cei care doresc neapărat cea mai puternică soluție posibilă vor avea ceva de comentat. Din păcate, dacă nu ne putem plânge de puterea hardware, ne putem plânge de prețul la care aceasta ne este oferită. Mai multe însă, în partea a doua a articolului.

Procesorul Qualcomm este secondat de 4 GB de memorie RAM, o memorie internă rapidă UFS 2.0 cu o capacitate de 32 GB și toți senzorii pe care i-am așteptat de la un smartphone modern. LG a avut însă neinspirata idee de a oferi modele hardware diferite în funcție de regiune, iar utilizatorii europeni sunt cei mai defavorizați: nu avem parte de amplificatorul quad oferit doar în Coreea de Sud, nu avem parte de încărcarea wireless disponibilă doar în SUA și nici de modelele cu 64 GB de memorie internă.

Având o capacitate de numai 3300 mAh, bateria oferă o autonomie suficient de bună. În condiții normale de lucru, care implică utilizarea pentru un timp de ecran zilnic de circa 5 ore, activarea conexiunilor Wi-Fi și 4G câte 8 ore pe zi și folosirea sincronizărilor push pentru mail, Facebook, Twitter și altele, LG G6 a reușit însă să ofere o autonomie medie de circa 40 de ore, ceea ce înseamnă că poate supraviețui de-a lungul a două zile de utilizare moderată. Din păcate, toate schimbările prin care a trecut carcasa lui G6 au eliminat posibilitatea înlăturării bateriei, LG fiind astfel ultimul producător celebru care elimină această opțiune de pe gama sa de vârf.

Camerele foto duale sunt o dotare din ce în ce mai des întâlnită, însă fiecare producător are alte idei: Apple a preferat un obiectiv secundar cu focală mare, Huawei a preferat un senzor monocrom, iar LG a preferat un obiectiv superangular. Astfel, dacă Apple se adresează amatorilor de portrete iar Huawei amatorilor de artă foto, camera duală de pe G6 îi vizează pe pasionații de peisagistică și arhitectură deoarece oferă un unghi foarte larg de cuprindere.

LG-G6

LG G6: o cameră foto duală cu un obiectiv superangular mai greu de găsit

Ambele camere foto folosesc câte un senzor Exmor RS IMX 258, un model ceva mai vechi al companiei Sony care are dimensiuni fizice de 1/3,06″, subpixeli mici de 1,12 microni și o rezoluție de 13 MP. Aceasta alegere este oarecum dezamăgitoare deoarece, fără ca senzorul să fie cu adevărat slab, acesta este o alegere cu care ne-am mai întâlnit pe telefoanele ceva mai ieftine de la Xiaomi, Lenovo sau OnePlus.

Camera principală oferă dotări bune, aceasta oferind focalizare cu detecție de fază și de contrast, stabilizator optic și un obiectiv luminos cu deschidere F/1.8 și un unghi de deschidere de 71 de grade. După cum se vede, focalizarea pentru distanțe mici cu laser nu mai este disponibilă, însă camera se descurcă suficient de bine și așa.

Camera secundară folosește un obiectiv cu o deschidere mult mai mare, de 125 de grade, însă nu oferă nici stabilizare și nici autofocus, iar diafragma este și ea mai îngustă: F/2.4. Problema focalizării nu este prea relevantă la un obiectiv superangular, unghiul larg și profunzimea de câmp a unui senzor atât de mic făcând ca orice apare în cadru să fie practic suficient de bine focalizat, însă lipsa stabilizării și diafragma mică o penalizează imediat ce iluminarea nu mai este suficient de bună.

În lumina diurnă, camera foto are o prestație în general bună. Privind partea plină a paharului, putem remarca culorile frumoase, expunerea corectă, dinamica suficient de ridicată, nivelul bun de detalii și contrastul ridicat. Algoritmii de atenuare a zgomotului de fundal fac o treabă bună atunci când privim fundalurile uniforme precum cerul, însă aceștia au un impact dramatic asupra detaliilor fine deoarece sunt foarte agresivi. După cum se observă ușor, imaginile au aplicat un filtru de sharpen foarte agresiv care afectează detaliile fine și dau imaginilor un aspect artificial neplăcut.

Camera secundară este afectată de lipsa de claritatea specifică obiectivelor superangulare mai ieftine. În consecință, și calitatea capturii oferite de aceasta este în mod vizibil inferioară celei oferite de camera principală, chiar dacă ceilalți parametri imagistici sunt cam la fel de buni. Dacă sunteți însă pasionat de arhitectură sau peisaje, avantajele unghiului de cuprindere foarte mare sunt indiscutabile.

În lumina slabă, camera principală este afectată de zgomotul de imagine inerent unui senzor prea mic. Imaginile capturate sunt în general bune deoarece stabilizarea își face bine treaba iar ajustările de culoare și white balance sunt potrivite, însă LG G6 nu poate concura cu iPhone 7, Samsung Galaxy S8, Huawei P10 sau Huawei Mate 9.

Camera secundară nu este deloc impresionantă: fără stabilizare și fără un obiectiv cu deschidere mare, aceasta devine inutilizabilă chiar și în lumina amurgului sau răsăritului, ce să mai spunem de condiții de noapte, cu sau fără iluminare.

Captura video este mai impresionantă decât cea foto deoarece algoritmii de sharpen sunt mai puțin vizibili, în timp ce cadrele păstrează parametrii oricum buni de culoare, contrast și dinamică. Filmarea are un număr de cadre pe secundă stabil iar sunetul stereo are o calitate foarte bună. În caz că aveți nevoie, puteți comuta între cele două camere din mers fără nici o problemă, iar trecerea instantanee de la o focală wide la una superwide s-ar putea dovedi utilă în atunci când vreți să înregistrați atât detalii, cât și cadre panoramice de ansamblu.

Interfața camerei foto este bună, aceasta oferind doar elementele de control de bază și ascunzând alte opțiuni avansate în meniuri. Printre funcțiile deosebite se remarcă captura foto manuală, unde aveți control asupra focalizării, timpului de expunere, balansului de alb și sensibilității, înregistrarea video manuală, unde aveți la dispoziție aceiași parametrii plus control asupra sensibilității și filtrelor microfonului, tracking focus, panorama (standard sau 360 de grade) și câteva filtre. În general, camera este foarte rapidă, însă în lumina slabă există uneori tendința unei focalizări cam anapoda.

Denumit simplu LG UX, mediul grafic dezvoltat de către companie a ajuns la versiunea 6.0. Bazat pe Android 7.0, acest mediu grafic preia multe dintre noutățile aduse de acesta, cum ar fi suportul multitasking nativ, notificările interactive grupate, Doze Mode îmbunătățit, comutarea mai rapidă între ultimele două aplicații deschise în Recent Apps și particularizarea mai simplă a scurtăturilor din Notification Area.

La acestea se adaugă multe dintre particularizările software pe care le-am văzut în ultimii ani pe telefoanele LG. Mai întâi, LG G6 folosește în mod implicit un mod de lucru simplificat, aruncând toate scurtăturile pe ecranele principale așa cum o face iOS. Din fericire, aceste comportament poate fi readus la cel cunoscut care folosește un App Drawer separat.

Lucrul cu ferestre multiple, care a fost oricum implementat separat de către LG începând cu G3, folosește acum modul de lucru nativ Android 7.0. Acesta a primit însă unele particularizări deoarece LG a pus accentul pe lucru cu două ferestre pentru a pune mai bine în valoare ecranul 2:1. Ca de obicei, nu lipsesc alte opțiuni utile precum particularizarea butoanelor software, schimbarea fontului de sistem, un coș de gunoi pentru aplicații sau fișiere, afișarea unor aplicații în ferestre flotante și, bine înțeles, faimosul ecran Always On.

Ce nu ne-a plăcut

După cum am afirmat mai sus, carcasa telefonului LG G6 este impresionantă din multe puncte de vedere. Din păcate, implementarea LG nu este lipsită de probleme. Cea mai enervantă deficiență este combinația dintre butonul de Power/Lock și senzorul pentru amprente. O rămășită a sistemului LG Rear Key cu butoane amplasate pe spatele carcasei, butonul este dificil de nimerit pe pipăite deoarece este foarte plat. Este drept, LG a lăsat o margine foarte fină în jurul lui, însă aceasta este foarte greu de sesizat.

Prin combinarea lui cu senzorul pentru amprente, acest buton a devenit și mai enervant deoarece nu doar că vom avea nevoie de timp pentru a ne forma reflexul de a-l nimeri din prima, dar și diferențierea dintre o simplă atingere pentru autentificare și o apăsare efectivă este mai greu de făcut decât în cazul unui buton frontal sau al unuia separat. Senzorul pentru amprente este excelent, atât software-ul cât și hardware-ul conlucrând rapid la recunoaștere chiar și în eventualitatea unui contact papilar incomplet, însă problema implementării rămâne una neplăcut de șchioapă.

Cea de-a doua deficiență constructivă este amplasarea și asamblarea butoanelor pentru volum. Acestea sunt poziționate pe partea stângă a carcasei, un loc mai greu de atins cu o singură mână chiar și în cazul unei carcase atât de compacte, și au în plus un joc sesizabil care este inacceptabil în cazul unui telefon de vârf.

Software-ul are și el destule părți enervante. Complex și fluid, acesta este subminat de alegerile neinspirate ale designerilor companiei. În timp ce interfețele precum TouchWiz, Sense sau EMUI au trecut prin procese vizibile de actualizare, LG UX pare ancorat prea mult în trecut.

Este adevărat, acesta a preluat o parte din îmbunătățirile oferite de Google de la Lolipop, încoace, însă acestea sunt combinate inestetic cu multe elemente care par neschimbate de la Jelly Bean. LG UX încorporează astfel multe elemente active precum butoane sau checkboxuri cu design depășit, combină prea multe culori puternice, folosește elemente de interfață prea mari și forțează un fundal inestetic pentru scurtături. Este adevărat, pictogramele pot fi readuse la designul inițial dacă săpați în meniuri, însă opțiunea de scalare a interfeței se achită doar parțial de sarcini deoarece activarea ei face ca elementele mari să devină normale, dar și ca cele deja optime să devină acum prea mici.

În final, nu ne-a plăcut prețul cerut de LG în acest moment. Compania a afirmat că a lansat un telefon cu un raport mai bun între preț și performanțe, însă alegerea unui procesor mai vechi sau a unor senzori foto mai mici nu s-a regăsit așa de mult în preț pe cât ar fi trebuit. Oferit la un preț de circa 3200 de lei, acesta este doar cu puțin mai ieftin decât Samsung Galaxy S8 și la fel de scump ca Huawei P10 Plus, ambele modele depășindu-l la capitolele captură foto, putere de procesare sau capacitate de stocare.

Preț și disponibilitate

LG G6 este disponibil în România la un preț de circa 3100 de lei. Telefonul rivalizează în principal cu Samsung Galaxy S8, deoarece ambele au dimensiuni și ecrane cu diagonale similare, dar pe lista contra-candidaților putem pune și modelele Huawei P10 Plus, HTC U 11 sau Apple iPhone 7 Plus.

Cu excepția produsului Apple, care este în mod vădit mai scump, toate celelalte telefoane au un preț egal sau mai mare cu circa 100 – 300 de lei. După cum spuneam, poziționarea „value” pe care și-a dorit-o LG nu se regăsește și în preț, cel puțin nu la data redactării acestui articol, iar compania va trebui să gândească la eventuale ieftiniri deoarece toți rivalii lui G6 oferă mai multă stocare, camere foto mai bune (chiar dacă nu neapărat în configurație duală) și putere de procesare.

Concluzii

Din multe puncte de vedere, LG G6 ar fi putut fi cu ușurință unul dintre vârfurile de gamă atractive ale anului deoarece oferă un ecran mare și bun într-o carcasă compactă și elegantă, suficientă putere de procesare, o autonomie bună și o cameră foto duală interesantă pentru un anumit segment de piață. Din păcate, acesta este tras în jos de prețul cam mare cerut de LG, de camera foto cu o prestație sub pretențiile pe care le avem de la un telefon de vârf lansat în 2017 și de interfața grafică neinspirată și depășită.

Pro:

  • carcasă elegantă, compactă și bine construită
  • ecran IPS excelent
  • platformă hardware bună, chiar dacă nu și nouă
  • autonomie bună
  • cameră foto duală ultrawide
  • redare audio

Contra

  • prestație foto sub pretențiile high-end
  • butoane de volum amplasate prost și cu probleme
  • preț cam mare ținând cont de configurația hardware
  • amplasare enervantă a senzorului de amprente și butonului Power
  • interfață grafică îmbătrânită

1 comentariu

  1. Tudor

    14 octombrie 2017 la 17:13

    Cel mai bun telefon pe sectorul de cameră până la aparitia lui note8,iphone 8 si al legendarului v30,dar da..pentru voi e slab..
    Amplasare butoanelor de volum excelenta,senzorul foarte bine pus,din instinct vei pune degetul acolo(nu ca la s8,fail)
    Peste tot in reviw: are nu stiu ce la fel ca s8 dar s8 a copait de la g6. Nu invers. Lg g6 a fost anuntat si lansat primul.
    Are hardware dar in utilizare de zi cu zi este mai rapid decat rivali huawei si samsung. De ce? Mult mai bine optimizat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri