GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

LG Optimus Pro – simplu şi convingător

Autor: Echipa GiZ

Deşi nu a fost încă anunţat oficial, primele informaţii şi fotografii despre LG Optimus Pro au apărut pe Internet şi urmează să vi le prezint în continuare. În primul rând trebuie să ştiţi că LG Optimus Pro se anunţă a fi un telefon smartphone de buget, echipat cu tastatură QWERTY şi un ecran touchscreen capacitiv.

După Optimus Chat şi Optimus Q, LG Optimus Pro este al treilea telefon cu tastatură QWERTY din seria Optimus, diferenţă între acesta şi primele două modele materializându-se prin faptul că LG Optimus Pro nu este un telefon cu slide.

Vestea vine cât se poate de rău pentru producătorii BlackBerry, care văd piaţa inundată de telefoane de acest tip şi profitul lor diminuat pe zi ce trece. Tot astăzi am vorbit despre Motorola Fire, un telefon care se încadrează în această zonă de smartphone şi care va rivaliza puternic cu LG Optimus Pro.

Mai departe să urmărim o listă cu specificaţiile generale ale modelului, pentru a ne face o idee despre ce aduce nou pe piaţa telefoanelor mobile LG Optimus Pro:

 •  Sistem de operare Android (2.3 Gingerbread)
 •  Dimensiuni: 119.5 x 59.7 x 12.9 mm, 129 grame
 •  Baterie Li-Ion 1500 mah
 •  Ecran 2.8 inch, 256K culori
 •  Rezoluţie 240 x 320 pixeli
 •  Procesor  single-core 800 Mhz (Qualcomm)
 •  Memorie 256 MB RAM
 •  Memorie internă 150 MB
 •  Cameră foto de 3.15MP, 2048×536 pixeli
 •  Slot microSD, capacitate maximă 32 GB, card 2GB inclus
 •  3G HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, GPS

Uitându-ne la lista de mai sus, putem afirma că dacă LG alege corect în ceea ce priveşte preţul pentru acest dispozitiv, există o probabilitate mare ca LG Optimus One să se bucure de un succes considerabil în zona smartphone-urilor low-end.

LG Optimus One - pentru cei care prefera o tastatura QWERTY

LG Optimus One - pentru cei care prefera o tastatura QWERTY

Sistemul de operare Android Gingerbread reprezintă soluţia cea mai bună pentru acest dispozitiv. Iar LG Optimus One fiind echipat cu un procesor destul de puternic de 800 Mhz şi o memorie RAM rezonabilă de 256 MB RAM, va putea face faţă cu brio provocărilor impuse de aplicaţiile ce rulează pe acest sistem de operare.

Oficial, preţul pentru LG Optimus One nu este cunoscut, însă pe Internet se vehiculează suma de 170 de euro. Data de lansare de asemenea nu este cunoscută, dar noi aşteptăm acest telefon să apară în lunile iulie-august 2011.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri