Nokia Asha 202, Asha 203 şi Asha 302 – telefoane entry-level

Nokia Asha 202, Asha 203 şi Asha 302 – telefoane entry-level

Nokia a prezentat luni la MWC 2012 trei noi telefoane dedicate celor care sunt interesaţi doar de funcţia de telefonie: Nokia Asha 202, Nokia Asha 203 şi Nokia Asha 302.

Nokia încearcă să devină un jucător important pe piaţa smartphone-urilor prin lansările Lumia 610, Lumia 900 pentru Europa şi 808 PureView, însă cel puţin deocamdată nu neglijează nici segmentul telefoanelor foarte ieftine, mai ales că aici deţine o poziţie dominantă.

Cele trei noi telefoane anunţate în cadrul seriei Asha nu fac decât să întărească portofoliul de produse, mai ales că printre ele se număra un dual-SIM şi un telefon cu tastatura QWERTY.

Iată despre ce telefoane este vorba:

Nokia Asha 202 şi Nokia Asha 203

Cele două telefoane din seria Asha 2xx beneficiază de ecran touchscreen cu diagonala de 2.4”, memorie internă de 10 MB ce poate fi extinsă prin carduri microSD şi conectivitate GPRS, EDGE, bluetooth şi microUSB. Alte dotări sunt camera foto de 2 MP şi radio FM, iar navigarea pe internet se poate realiza prin Nokia Browser, inclus pe platforma Series S40.

În plus, în primele 60 de zile de la achiziţionare poţi descărca gratuit din Nokia Store 40 de jocuri dezvoltate de EA Games.

Singura deosebire dintre Asha 202 şi Asha 203 este ca ultimul dintre ele este un telefon dual-SIM, care poate reţine setările pentru cel mult cinci utilizatori.

Nokia Asha 202 şi Nokia Asha 203 vor fi disponibile în magazine peste câteva săptămâni şi vor costa aproximativ 60 EUR (250 lei).

Nokia Asha 202, un telefon ieftin fara pretentii

Nokia Asha 302

Nokia Asha 302 dispune de un display de 2.4” cu rezoluţie 320×240 pixeli şi beneficiază de un procesor de 1 GHz, 140 MB pentru stocare internă şi conexiune Wi-Fi şi 3G cu viteze de până la 14 Mbps, plus o cameră foto de 3.2 MP.

Telefonul propune utilizarea unei tastaturi QWERTY pentru cei care petrec mult timp pe mail sau pe reţelele sociale, mai ales că există aplicaţii dedicate pentru Facebook, Twitter şi Microsoft Exchange.

Nokia 302 este disponibil imediat pentru comercializare pentru un preţ de aproximativ 95 EUR, adică puţin peste 400 lei.

Nokia Asha 302, pentru cei pasionati sa scrie pe telefon
4 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!