GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Nokia X7 si E6 disponibile in magazine cu preturi interesante

Autor: Echipa GiZ

Două dintre cele mai noi modele ale Nokia au fost lansate pe piaţă şi pot fi achiziţionate acum şi de la Germanos.

Este vorba despre Nokia X7 şi Nokia E6. Fie că preferaţi telefoanele cu touchscreen fie că optaţi pentru cele cu tastatură, unul dintre modele ai putea să fie o opţiune potrivită dacă sunteţi în căutarea unui smartphone.

Modelul Nokia E6 se adresează mai ales oamenilor de afaceri şi în acest sens oferă un acces rapid la e-mail prin faptul că permite atât sincronizarea cu Microsoft Outlook cât şi crearea şi editarea de documente Powerpoint, Word şi Excel. De asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte la Nokia E6 este acela că, alături de tastatura QWERTY, acesta este dotat cu touchscreen.

Adresându-se oamenilor de afaceri, un alt avantaj pe care îl aduce noul model şi care prezintă un punct de interes mai ales pentru această categorie de utilizatori, este acela că dispune de o baterie durabilă. Iată câteva dintre specificaţiile tehnice ale Nokia E6:

  • Dimensiuni: 115,5 x 59 x 10,5 mm, greutate 133 g
  • Ecran: 2.46 inch
  • Baterie: durată maximă de convorbire: 14 ore şi 48 minute
  • Memorie internă: 8 GB
  • Slot pentru card de memorie microSD până la 32 GB
Nokia E6 - tastatura QWERTY si ecran touchscreen

Nokia E6 – tastatura QWERTY si ecran touchscreen

Nokia E6 este poate fi achiziţionat acum de la magazinele Germanos şi Cosmote şi este disponibil în culoarea negru. De asemenea, preţul unul astfel de telefon este de 1.799 lei.

Cel de-al doilea model lansat de Nokia pe care îl puteţi găsi la Germanos este Nokia X7. Acest model se remarcă printr-un design deosebit şi prin faptul că este dotat cu un ecran de dimensiuni mari. Dacă E6 dispune de un ecran de 2.46″, dimensiunea display-ului care echipează X7 este de 4″.

Acest model de smartphone pare să fie dedicat mai ales  divertismentului, putând fi apreciat de pasionaţii de jocuri pentru ecranul de dimensiuni mari dar şi pentru faptul că permite vizualizarea jocurilor în format HD. Tot la capitolul divertisment, melomanii vor aprecia funcţiile acestui telefon dat fiind faptul că permit accesul mai rapid la fişierele de muzică. De asemenea, acest model asigură şi accesul rapid la e-mail şi reţelele de socializare. În cele ce urmează voi prezenta câteva dintre specificaţiile tehnice ale Nokia X7.

  • Dimensiuni: 119,7 x 62,8 x 11,9 mm, greutate 146 g
  • Ecran: 4 inch, OLED 16,7 milioane de culori
  • Rezoluţie: 640 x 360 pixeli
  • Memorie  internă: 350 MB, cârd microSD de 8 GB inclus
  • Baterie: durată de convorbire de 6 ore şi 30 de minute
Nokia X7 - design deosebit si ecran generos

Nokia X7 – design deosebit si ecran generos

Nokia X7 este disponibil pe piaţă la preţul de 1.899 lei şi poate fi achiziţionat din cadrul magazinelor Germanos.

Prin noile modele E6 şi X7, Nokia acoperă o varietate largă de gusturi şi cerinţe  astfel că indiferent dacă sunteţi în căutarea unui telefon care să va ajute să păstraţi contact cu serviciul sau sunteţi în căutarea unui telefon de divertisment unul dintre cele două modele poate reprezenta o soluţie potrivită pentru voi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri