Orange PrePay – Personalizează-ţi opţiunile aşa cum vrei

Orange a lansat un configurator cu ajutorul căruia utilizatorii cartelelor PrePay îşi pot personaliza opţiunile în funcţie de numărul de minute naţionale, minute în reţea şi MB de internet de care au nevoie.

Noul configurator vine astfel să rezolve o problemă majoră a opţiunilor disponibile pentru cartelele preplătite: numărul de opţiuni este prea mic pentru a putea satisface necesităţile fiecărui utilizator în parte.

Acum, dacă eşti client Orange PrePay, poţi alege singur câte minute în reţea şi naţionale să aibă opţiunea ta, dar şi cantitatea de trafic inclusă în opţiune.

Configuratorul este disponibil la această adresă şi, după ce răspunzi la trei întrebări, Orange îţi propune o opţiune pe care ulterior o poţi personaliza aşa cum vrei.

Există totuşi şi două limitări impuse de Orange: opţiunea trebuie să includă minim 500 de minute în reţea, iar costul total al acesteia trebuie să fie de minim 5 EUR/lună.

Astfel, poţi alege între 500 şi 3000 de minute în reţea (în trepte de câte 500 de minute), între 0 şi 300 de minute naţionale (în trepte de câte 20-30 minute) şi între 0 şi 2 GB de trafic inclus pe internet (în trepte variate).

Cât de eficientă este personalizarea opţiunilor?

Oferta curentă de opţiuni a celor de la Orange este destul de săracă şi cuprinde doar trei oferte principale, caracterizate prin mii de minute în reţea, cel mult 100 de minute naţionale şi maxim 500 MB de internet.

Iată câteva alternative interesante la acestea:

  • ai nevoie de cel puţin 1 GB de trafic inclus

Poţi personaliza o opţiune cu 1 GB de trafic inclus, 500 de minute în reţea şi 90 minute naţionale, caz în care opţiunea costă 8.85 EUR/lună. Opţiunea astfel personalizată este net superioară ofertei standard de 10 EUR/lună, care include doar 500 MB internet şi 70 minute naţionale.

Configuratorul Orange iti permite sa alegi pana la 2 GB de trafic inclus
  • ai nevoie de internet inclus cu maxim 5 EUR/lună

Vrei trafic inclus pentru navigare ocazională fără să plăteşti minim 7 EUR/lună pentru opţiunea standard? Poţi alege 100 MB internet cu 500 de minute în reţea şi 110 minute naţionale pentru 5.15 EUR/lună, în condiţiile în care la opţiunea standard de 5 EUR/lună ai doar 70 minute naţionale fără trafic inclus.

Cu configuratorul Orange poti obtine internet inclus si cu numai 5 EUR/luna
  • ai nevoie de mai multe minute naţionale

Poţi alege 250 minute naţionale cu 500 minute în reţea şi 100 MB internet, caz în care plăteşti 10.75 EUR/lună şi ai de aproape patru ori mai multe minute naţionale decât în cazul opţiunii standard de 10 EUR.

Cu noul configurator poti obtine pana la 300 de minute nationale

Opţiuni suplimentare

Pe lângă personalizarea acestor opţiuni, Orange îţi oferă posibilitatea să navighezi gratuit pe un anumit site de mobil în schimbul unei taxe de 0.25 EUR/lună pentru fiecare site in parte. Printre site-urile incluse în această ofertă se numără Facebook, Yahoo!, GSP, ProSport şi Hotnews.

În plus, poţi alege şi opţiunea TV pe mobil pentru un abonament lunar de 1 EUR/lună în loc de 2 EUR/lună cât costă în oferta standard.

După finalizarea procesului îţi poţi activa opţiunea personalizată din contul tău Orange.

Poti alege un abonament special pentru un anumit site

Concluzii

Configuratorul oferit de Orange pentru personalizarea opţiunilor se dovedeşte a fi un instrument eficient pentru a alege o ofertă adaptată pentru nevoile tale de comunicare. În cele mai multe cazuri vei putea obţine un preţ mai bun pentru o opţiune care să includă mai mult trafic sau mai multe minute decât cele disponibile în oferta standard.

Prin urmare, dacă eşti client Orange PrePay, îţi recomandăm să încerci noul configurator, întrucât există şanse mari să găseşti o opţiune mai ieftină şi mai bogată decât cea pe care o ai în prezent.

3 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!