GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung C3322 – Dual SIM cu funcţii de bază

Autor: Echipa Giz.ro

Samsung continuă ofensiva lansată pe piaţa telefoanelor Dual SIM şi, după ce a prezentat câteva modele dedicate inclusiv utilizatorilor cu pretenţii, a revenit la publicul ţintă al acestui segment, format din cumpărători interesaţi doar de funcţia de telefonie.

Aşa a luat naştere modelul C3322 Dual SIM, un telefon cu dotări de bază care beneficiază însă de un display color cu o rezoluţie satisfăcătoare.

Probabil cel mai important aspect al telefonului este însă modul în care funcţionează opţiunea Dual SIM: cele două cartele SIM pot fi menţinute simultan în stand-by, ceea ce înseamnă că nu trebuie să repornesti telefonul pentru a putea utiliza cealaltă cartela SIM.  De altfel, această caracteristică tinde să devină o obişnuinţă pentru marea majoritate a telefoanelor Dual SIM lansate pe piaţă.

Caracteristici tehnice

  • display TFT cu diagonala de 2.2” şi rezoluţie 240×320 pixeli
  • memorie internă de 45 MB expandabilă prin cadruri microSD de până la 16 GB
  • conectivitate: GPRS, EDGE, bluetooth 2.1, microUSB
  • cameră foto de 2 MP cu înregistrare video în format QCIF
  • radio FM cu înregistrare
  • acumulator Li-Ion cu capacitate de 1000 mAH
  • dimensiuni: 114x48x13.9 mm; masă: 89 de grame

Design şi construcţie

Samsung C3322, un telefon Dual SIM cu functii de baza

Samsung C3322 nu impresionează la capitolul design, iar clasa căruia i se adresează iese imediat în evidenţă. Display-ul ocupă aproximativ o jumătate din partea frontală, sub care se regăseşte un bloc compact de patru taste, dintre care două dedicate primirii şi, respectiv, respingerii apelurilor. Între cele patru taste a fost integrat un joystick cu funcţii multiple.

Sub acest bloc de taste se regăseşte tastura numerică, tastele fiind bine individualizate şi spaţiate. În partea de sus se regăseşte un jack de 3.5 mm, în timp ce laterală dreaptă adăposteşte slotul pentru carduri microSD.

Dotări tehnice

La capitolul dotări tehnice nu sunt foarte multe lucruri de spus: telefonul beneficiază de un display TFT cu diagonala de 2.2” ce afişează 256.000 de culori la o rezoluţie de 240×320 pixeli. Memoria internă este limitată la numai 45 MB, motiv pentru care dacă vrei să asculţi propria colecţie de muzică (telefonul are player MP3 integrat) va trebui să apelezi la carduri microSD de până în 16 GB. În caz contrar, poţi apela la modulul radio FM integrat, care permite inclusiv înregistrarea pieselor preferate.

Conectivitatea se limitează la GPRS şi EDGE, ultima dintre acestea permiţând conexiuni cu cel mult 236.8 kbps, motiv pentru care dacă vrei un telefon cu acces la internet ar trebui să te orientezi spre modele cu 3G şi/sau Wi-Fi.

Camera foto are o capacitate de numai 2 MP şi este o prezentă mai degrabă decorativă, în ciuda faptului că permite inclusiv înregistrarea clipurilor cu o rezoluţie anemică QCIF cu 15 cadre pe secundă.

Teoretic, acumulatorul Li-Ion de 1000 mAH permite o autonomie de până la 660 de ore şi o perioadă de convorbiri de maxim şase ore.

Disponibilitate şi preţ

Dacă un telefonul Dual SIM cu funcţii de bază este tot ce îţi trebuie, poţi cumpăra Samsung C3322 pentru 365 de lei fără contract. Din păcate, telefonul nu este disponibil în oferta operatorilor de telefonie, cel mai probabil din cauza faptului că este Dual SIM.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri