Samsung Cardinal – elegant şi rezistent

Dacă va gândiţi să achiziţionaţi un telefon simplu, rezistent şi care oferă avantajele unui smartphone la un preţ mic, ar trebui să aveţi în vedere şi unul dintre modelele puse pe piaţă de cei de la Samsung. Vorbesc aici despre modelul Samsung Cardinal, cunoscut şi ca Samsung C3530.

Design şi interfaţă cu utilizatorul

Achiziţionarea unui Samsung Cardinal poate fi avantajoasă din mai multe considerente.

Unul dintre aspectele pe care le am în vedere atunci când spun acest lucru este design-ul plăcut al telefonului. Modelul este unul simplu şi elegant. Samsung Cardinal este, de asemenea, un model subţire şi de mici dimensiuni având 11,9 mm grosime, 46,7 mm lăţime şi 112,2 mm înălţime, aspect care îl face să fie şi practic. Tot la capitolul design, trebuie menţionat faptul că Samsung Cardinal este dotat o carcasă de metal pentru baterie, ceea ce face acest telefon să fie mai rezistent si durabill. Astfel, se pare că acest model a fost gandit astfel incat să se adreseze şi celor mai neîndemânatici dintre noi.

Caracterul simplu şi elegant al acestui model este reflectat de aspectul sau plăcut şi nu numai. Un alt avantaj pe care îl presupune Samsung Cardinal se regăseşte şi în faptul că are o interfaţă Smart cu un meniu foarte accesibil şi simplu de utilizat.

Samsung Cardinal - un smartphone pentru orice buzunar
Samsung Cardinal - un smartphone pentru orice buzunar

O altă funcţie a telefonului care reprezintă un avantaj este acela că Samsung C3530 se pliază la randul sau pe nevoia de acces la reţelele de socializare ca Facebook, Twitter, etc şi la mesagerie instantă, lucruri care par să fi devenit indispensabile în conceptia utilizatorilor din întreagă lume.

Tot din categoria lucruri indispensabile pentru oamenii din societatea de astăzi, modelul Samsung Cardinal se ocupă şi de nevoia a asculta muzică. Aceasta este facilitată la acest model printr-o mufă pentru căşti sau boxe de 3,5 mm. De asemenea, Samsung Cardinal permite accesul la radio.

Specificaţii tehnice

Pentru a evidenţia mai bine caracteristicile acestui model voi expune în cele ce urmează câteva dintre specificatiile tehnice cele mai importante ale modelului Samsung Cardinal.

  • Dimensiuni  112,2 x 46,7 x 11,9 mm, greutate 91.4 grame
  • Dimensiune ecran (Extern) 2,2″
  • Baterie  960mAh
  • Rezoluţie: 240 x 320pixeli
  • Cameră foto de 3 MP, zoom digital 3x
  • Slot microSD, capacitate maximă 16 GB
  • Memorie internă 50 MB
  • GPRS, EDGE,Bluetooth,Ecran TFT (Extern)

Telefonul Samsung Cardinal este disponibil în două nuanţe: argintiu şi roşu. De asemenea, ar mai trebui menţionat faptul că acest model are o autonomie de convorbire de 870 de minute şi autonomie în stand-by de 640 de ore.

Samsung Cardinal - permite accesul rapid la retele de socializare
Samsung Cardinal - permite accesul rapid la retele de socializare

Dacă va interesează achiziţionarea unui astfel de telefon, preţul său este de numai 284 RON, fara nici un fel de abonament inclus. Astfel că, dacă sunteţi în căutarea unui telefon ieftin care să va satisfacă, pe lângă nevoia de a vorbi la telefon, şi nevoia de a vă actualiza constant conturile de pe reţelele de socializare şi dorinţa de a asculta muzică, şi sunteţi în acelaşi timp o persoană pentru care este important cat de rezistente sunt telefoanele în mod normal, s-ar putea ca un telefon cu carcasă de metal, interfaţă Smart care oferă acces la reţelele socializare să fie opţiunea pentru dumneavoastră.

5 comentarii

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!