GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung E2152: dual SIM bun si ieftin

Autor: Echipa GiZ

Producătorii de telefoane mobile sunt din ce în ce mai interesaţi de telefoanele mobile inteligente cunoscute sub denumirea de smartphone-uri, având în vedere numărul mare de potenţiali clienţi.

Totuşi mai există şi în anul 2010 persoane care vor telefoane mobile simple şi ieftine care să fie dotate doar cu funcţiile de bază. Eventual dacă telefoanele respective sunt dual SIM (accepta două carduri SIM în acelaşi timp) cu atât mai bine.

Pentru aceştia, Samsung, cel mai important producător din segmentul telefoanelor dual SIM, pregăteşte lansarea modelului Samsung E2152.

Principalele caracteristici ale telefonului Samsung E2152 sunt următoarele:

  • ecran TFT, rezoluţie 240 x 320 pixeli şi 256.000 de culori afişate;
  • slot pentru card microSD;
  • cameră foto de VGA (640 x 480 pixeli);
  • radio FM stereo cu RDS;
  • player MP3, eAAC+, WAV;
  • player video MP4, H.264;
  • SMS, MMS, Email;
  • GPRS, Bluetooth v2.1, microUSB v2.0;

După cum probabil v-aţi dat seama din rândurile de mai sus, Samsung E2152 nu se poate lăuda ca fiind un telefon de top. Chiar dacă până în acest moment nu au apărut toate informaţiile referitoare la specificaţiile tehnice, din ce a fost publicat reiese clar că E2152 este un telefon dual SIM entry level.

Ecranul cu rezoluţie 240 x 320 pixeli şi 256.000 de culori nu mai reprezintă de mult o noutate. Pe spatele telefonului se găseşte o cameră foto cu ajutorul căreia puteţi obţine fotografii “nemaipomenite” de doar 640×480 de pixeli. Sincer nu credeam că se mai fabrică aşa ceva în anul 2010.

Samsung E2152

Samsung E2152, un telefon entry-level

Ştiu că este vorba de un telefon entry-level dar chiar şi aşa mă aşteptam la ceva mai mult la acest capitol. Dacă tot am deschis subiectul divertisment să vă spun că Samsung E2152 poate rula fişiere MP3, MP4 şi are chiar un radio FM cu RDS. Oricum nu cred că vom vedea prea curând un telefon entry-level cu GPS, aplicaţii Office sau reţele de socializare.

Persoanele dependente de internet ar trebui să se orienteze spre alte telefoane mai bine echipate deoarece E2152 are doar GPRS şi Bluetooth versiunea 2.1 aşa încât opţiunile pentru o conexiune mai bună la internet lipsesc cu desăvârşire.

Nu se cunoaşte deocamdată tipul de acumulator folosit şi nici capacitatea acestuia, iar dimensiunile şi greutatea lui E2152 rămân învăluite în mister.

Concluzii

Samsung E2152 nu va reuşi cu siguranţă să impresioneze pe nimeni prin design sau dotări. Oricum nici nu cred că producaăorul coreean şi-a dorit acest lucru. Telefonul reprezintă o opţiune interesantă datorită faptului că este dual SIM, iar preţul atractiv adaugă un plus de valoare. Pentru cei care doresc un telefon dual SIM mai performant există alte modele Samsung care însă nu costă doar 90 de euro fără abonament ca E2152.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri