GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung Galaxy Ace 2 și Galaxy Mini 2 – smartphoneuri de buget

Autor: Echipa GiZ

Samsung a anunțat astăzi lansarea a două noi modele în gama Samsung GALAXY. Este vorba despre GALAXY Ace 2 și GALAXY mini 2.  Cele două modele se adresează acelor utilizatori care caută telefoane performante la un preț rezonabil.

Samsung GALAXY mini 2 este dotat cu un ecran touchscreen HVGA cu o diagonală de 3.27 inch și  o rezoluție de 320 x 480 pixeli.  Smartphone-ul va avea dimensiuni destul de mici, cântărind doar 106.8 grame și având o grosime de 11.9 mm.

Acest telefon vine cu un procesor de 800 MHz și rulează pe o platformă Android Gingerbread având o memorie RAM de 512 MB. De asemenea GALAXY mini 2 beneficiază de o capacitate de stocare de 4 GB și are slot pentru card MicroSD de până la 32 GB.

La capitolul conectivitate, acest model va avea suport pentru Bluetooth 3.0, NFC, port USB 2.0 și suport pentru Wi-Fi 802.11 b/g/n. De asemenea, telefonul va avea avantajul unei autonomii mari, fiind dotat cu o baterie de 1,300 mAh.

Samsung GALAXY mini 2 ruleaza pe o platforma Gingerbread

Samsung GALAXY mini 2 ruleaza pe o platforma Gingerbread

Samsung Galaxy mini 2 hands-on la MWC 2012:


În ceea ce privește dotările pe care le aduce terminalul GALAXY Ace 2, trebuie menționat că acesta are un ecran touchscreen WVGA cu o diagonală de 3.8 inch și o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Telefonul va fi dotat cu două camere foto, una poziționată pe partea din spate dotată cu un senzor de 5 Megapixeli și o cameră frontală VGA.

De asemenea, GALAXY Ace 2, la fel ca modelul mini 2, rulează pe o platformă Android 2.3 Gingerbread însă utilizează un procesor dual-core care funcționează la o frecvență de 800 MHz și are o memorie RAM de 768 MB. Ace 2 beneficiază de o capacitate de stocare de 4 GB și slot pentru card MicroSD de până la 32 GB.

Samsung GALAXY Ace 2 este dotat cu un procesor dual-core de 800MHz

Samsung GALAXY Ace 2 este dotat cu un procesor dual-core de 800MHz

GALAXY Ace 2, este mai subțire decât GALAXY mini 2, având o grosime de 10.5 mm însă cântărește mai mult, având o greutate de 122 grame. De asemenea, Ace 2 vine cu o baterie mai puternică, de 1,500 mAh.  În ceea ce privește conectivitatea, Ace 2 aduce aceleași beneficii ca modelul mini 2. Cele două telefoane permit accesul la Social Hub, Music Hub și ChatON.

Lansarea pe piață a smartphone-ului GALAXY Ace 2 va începe cu Mare Britanie în luna aprilie, de vreme ce GALAXY mini 2 va debuta pe piață în Franța în luna martie.

Samsung Galaxy Ace 2 hands-on la MWC 2012:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri