GiZ.ro – Doza de Gadgeturi
GiZ.ro – Doza de Gadgeturi

Samsung Galaxy Chat – Smartphone Android de buget cu tastatură fizică

Autor: Echipa GiZ

Samsung Galaxy Chat este cel mai nou smartphone de buget anunţat în mod oficial de către producătorul sud-coreean. La o primă vedere, ceea ce atrage atenţia asupra noului model este opţiunea celor de la Samsung de a integra o tastatură QWERTY fizică, în locul unui ecran touch complet, aşa cum vedem la majoritatea smartphone-urilor echipate cu Android.

Fiind un telefon al cărui principal atu se preconizează a fi preţul avantajos, specificaţiile tehnice cu care vine Samsung Galaxy Chat nu puteau fi spectaculoase. Astfel, putem menţiona ecranul touch QVGA de 3 inch, capacitatea de stocare internă de 4 GB şi camera foto de 2 MP.

Un mic avantaj ar putea fi reprezentat de bateria de 1200 mAh, în timp ce la nivel de conectivitate telefonul vine echipat cu slot microSD, Bluetooth 3.0 şi posibilitate de acces la Internet prin WiFi b/g/n.

La capitolul aplicaţii, Samsung a ales să livreze telefonul cu aplicaţia ChatOn preinstalată, precum şi cu o versiune specială a utilitarului TouchWiz. Astfel, funcţiile de socializare ale telefonului şi, mai ales, cele de tip messenger pot fi exploatate în mod corespunzător.

Samsung Galaxy Chat - tastatura QWERTY si ecran touch de 3 inch

Samsung Galaxy Chat - tastatura QWERTY si ecran touch de 3 inch

Un lucru interesant referitor la noul model Samsung este acela că se preconizează că va exista o versiune a telefonului care va implementa tehnologia LTE. Această informaţie pare un pic neobişnuită din cauza faptului că Samsung nu şi-a anunţat deocamdată intenţia de a lansa modelul şi în Statele Unite ale Americii.

Samsung Galaxy Chat - cel mai nou model din familia Galaxy

Samsung Galaxy Chat - cel mai nou model din familia Galaxy

Referitor la acest aspect, Samsung a anunţat faptul că telefonul ca fi lansat mai întâi în Spania, urmând ca apoi să apară şi în restul Europei. America de Sud, China, Orientul Mijlociu şi Asia de Sud sunt restul pieţelor pe care Samsung doreşte să plaseze noul Galaxy Chat.

Aşa cum am menţionat anterior, preţul se aşteaptă să fie unul avantajos, însă nu s-au făcut publice informaţii concrete în acest sens. Vom reveni cu mai multe detalii atunci când vor fi disponibile.

1 comentariu

  1. Rockby

    8 iulie 2012 la 10:20

    O idee buna. Diversitate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Atenţie: Toate comentariile sunt aprobate manual, de aceea ele vor apărea cu o mică întârziere pe site, atât timp cât respectă regulile bunului simţ.
X
Conținutul de pe GiZ este disponibil gratuit datorită reclamelor pe care ți le afișăm. Te rugăm să dezactivezi Ad Blocker-ul atunci când intri pe site-ul nostru. Îți mulțumim.

Folosim cookie-uri fără de care site-ul nu poate funcționa corespunzător. Nu colectăm date personale pentru profilarea utilizatorilor.  Sunt de acord  Află mai multe  Detalii despre cookie-uri