Samsung Galaxy Chat – Smartphone Android de buget cu tastatură fizică

Samsung Galaxy Chat este cel mai nou smartphone de buget anunţat în mod oficial de către producătorul sud-coreean. La o primă vedere, ceea ce atrage atenţia asupra noului model este opţiunea celor de la Samsung de a integra o tastatură QWERTY fizică, în locul unui ecran touch complet, aşa cum vedem la majoritatea smartphone-urilor echipate cu Android.

Fiind un telefon al cărui principal atu se preconizează a fi preţul avantajos, specificaţiile tehnice cu care vine Samsung Galaxy Chat nu puteau fi spectaculoase. Astfel, putem menţiona ecranul touch QVGA de 3 inch, capacitatea de stocare internă de 4 GB şi camera foto de 2 MP.

Un mic avantaj ar putea fi reprezentat de bateria de 1200 mAh, în timp ce la nivel de conectivitate telefonul vine echipat cu slot microSD, Bluetooth 3.0 şi posibilitate de acces la Internet prin WiFi b/g/n.

La capitolul aplicaţii, Samsung a ales să livreze telefonul cu aplicaţia ChatOn preinstalată, precum şi cu o versiune specială a utilitarului TouchWiz. Astfel, funcţiile de socializare ale telefonului şi, mai ales, cele de tip messenger pot fi exploatate în mod corespunzător.

Samsung Galaxy Chat - tastatura QWERTY si ecran touch de 3 inch
Samsung Galaxy Chat - tastatura QWERTY si ecran touch de 3 inch

Un lucru interesant referitor la noul model Samsung este acela că se preconizează că va exista o versiune a telefonului care va implementa tehnologia LTE. Această informaţie pare un pic neobişnuită din cauza faptului că Samsung nu şi-a anunţat deocamdată intenţia de a lansa modelul şi în Statele Unite ale Americii.

Samsung Galaxy Chat - cel mai nou model din familia Galaxy
Samsung Galaxy Chat - cel mai nou model din familia Galaxy

Referitor la acest aspect, Samsung a anunţat faptul că telefonul ca fi lansat mai întâi în Spania, urmând ca apoi să apară şi în restul Europei. America de Sud, China, Orientul Mijlociu şi Asia de Sud sunt restul pieţelor pe care Samsung doreşte să plaseze noul Galaxy Chat.

Aşa cum am menţionat anterior, preţul se aşteaptă să fie unul avantajos, însă nu s-au făcut publice informaţii concrete în acest sens. Vom reveni cu mai multe detalii atunci când vor fi disponibile.

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!