Samsung Galaxy Core – smarphone Dual-SIM și Dual-Core

Samsung Galaxy Core – smarphone Dual-SIM și Dual-Core

Samsung Galaxy Core este cel mai recent smartphone lansat de compania coreeană, un model cu dotări medii și câteva funcții specifice gamei Galaxy. Inițial, Samsung va lansa telefonul în versiunea Dual-SIM în cursul acestei luni, iar o versiune cu o singură cartelă va fi disponibilă din iulie. Galaxy Core a fost conceput pentru a asigura performanță decentă în multitasking, posibilitatea folosirii a două cartele simultan și unele dintre funcțiile ce pot fi regăsite în modele mai scumpe.

Samsung Galaxy Core este pus în mișcare de un procesor Dual-Core tactat la 1,2 GHz, 1GB memorie RAM și sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 cu interfața Touch-Wiz. Samsung susține că platforma este capabilă să ruleze fluent aplicații și jocuri cu grafică bună.

Telefonul vine echipat cu 8GB memorie internă ce poate fi suplimentată printr-un card MicroSD de până la 64GB.

Ecranul de 4,3 inch este de tip TFT LCD la rezoluție WVGA (480 x 800 pixeli). Samsung a dotat Galaxy Core cu două camere: principală de 5MP cu flash LED și secundară de tip VGA. Camera principală poate înregistra clipuri video la rezoluție 480p/30 fps.

Alte dotări includ A-GPS, Bluetooth 3.0, senzor de accelerație, proximitate, busolă și un acumulator Li-Ion 1800 mAh. Telefonul dispune de conectivitate Wi-Fi 802.11n și HSUPA 5.76 Mbits. Versiunea Dual-SIM folosește tehnologia Samsung ce permite ambelor cartele să fie active simultan.

În privința aspectului, Galaxy Core are o parte din trăsăturile modelului de top Galaxy S4, prezentat în review la GiZ.ro, iar partea din spate este similară cu Galaxy Mega 5.8. Galaxy Core are dimensiunile 129,3 x 67,6 x 8,95 mm și o greutate de 124 grame.

Samsung a inclus și câteva funcții software cum ar fi Smart Stay – recunoaște când utilizatorul nu se uită la ecran și diminuează luminozitatea pentru a reduce consumul, Smart Alert – notificările sunt afișate când telefonul este mișcat, Motion UI – funcții uzuale activate prin mișcare, S Voice – utilizarea comenzilor vocale.

Sursă: Samsung

Un comentariu

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!