Samsung Galaxy Mega – telefoane cu ecran de peste 5 inch

Galaxy Mega este o noua gamă de telefoane Samsung, ce se apropie ca dimensiuni de tabletele mici și ar putea fi lansate la sfârșitul lunii mai. Odată cu prezentarea Samsung Galaxy S4 și anunțarea accesoriului pentru jocuri Game Pad, au început să apară zvonuri cu privire la telefoane cu ecrane de până la 6,3 inch. Date noi confirmă intenția Samsung de a introduce două modele Galaxy sub brand-ul Mega.

Primul model Galaxy Mega este cunoscut sub numele de cod GT-I9152 și va avea un ecran de 5,8 inch. Dacă Samsung păstrează modul de elaborare al codurilor, noul telefon ar putea fi un Dual-SIM cu Android, de obicei lansate cu numele Duos.

Telefonul ar avea dimensiuni identice cu Samsung Galaxy Player, un media player cu Android 4.0 și ecran la rezoluție qHD (540 x 960 pixeli) comercializat doar în Coreea.

Galaxy Mega GT-I9152 ar putea fi echipat cu Android Jelly Bean 4.2 și ar putea fi lansat în perioada 27 mai – 2 iunie cu carcasă de culoare albă.

Cel de-al doilea model preconizat este Galaxy Mega 6.3 cu numele de cod GT-I9200. Ecranul la acest model este de 6,3 inch, zvonurile anterioare sugerând că acestă dimensiune ar putea fi folosită pentru Samsung Galaxy Note 3.

Galaxy Mega 6,3 ar putea fi lansat în două versiuni de culoare, alb și negru, după jumătatea lunii iunie.

Momentan nu este clar dacă Samsung va include un S-Pen la cele două modele Mega sau dacă va păstra gama Note cu funcții distincte, orientate spre productivitate.

Între timp, Game Pad a dispărut din lista de accesorii recomandate pentru cu Galaxy S4. Specificațiile inițiale menționau compatibilitatea cu dispozitive între 4 – 6,3 inch și ar fi posibil ca Samsung să urmărească introducerea unor telefoane adaptate pentru gaming înainte de lansarea consolei Nvidia Shield sau a altor proiecte similare.

Samsung Galaxy S4 și Game Pad
Samsung Galaxy S4 și Game Pad

Sursă: SamMobile

Vrem sa auzim ce ai de spus:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititorii nostri apreciaza discutiile animate, politicoase si te roaga sa-i respecti, chiar daca nu esti de acord cu toate afirmatiile lor. Iti multumim!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Nu iti colectam datele personale.

Sunt de acordAfla mai multe
Ce sunt cookie-urile?
Continutul afisat pe site-ul nostru este disponibil GRATUIT datorita reclamelor pe care le afisam. Te rugam sa sustii eforturile noastre si sa dezactivezi AdBlocker-ul cand vizitezi site-ul nostru. Iti multumim!